$1 scrie:$2color=#FF0000]Sunt foarte curios care sint argumentele tale !

(in afara de cel ca , aplicind taxa asta ,vor disparea Loganurile pt ca mie imi plac Loganurile !) [/color]
Imi place faza cu " baschetii " , e haioasa dar totusi amara ...Poveste : un vecin " smecher " a oprit lucrarile la casa si si-a cumparat un Audi ! Doamne ! ce piept bombat avea , parca crescuse si in inaltime...cel mai tare era el ! Noi , vecinii , modesti , cu Focus, Megan, Opel ( astea sint masinile mai "masini " de pe strada , am fost pusi in umbra , nu aveam loc de el si ingimfarea lui .....au trecut 6 luni si a trebuit sa vinda de urgenta masina sa plateasca creditele la banca , acum trece tacut si nestiut intr-un Cielo jughinit iar creditorii il someaza si cauta in fiecare zi ....La aceste personaje ma refer ...
Nu ma intereseaza Loganul . Am avut ocazia intr-o noapte sa merg intr-o gasca de citeva masini , bara la bara , pe serpentine si in mare viteza ....intimplarea a facut ca in fata mea sa fie un Logan...pt scurt timp ! L-am vazut din spate cum se comporta abordind curbele in viteza ...periculos rau , nu statea deloc bine pe drum , credeam ca il pierdem in prapastie ...Pina la urma a renuntat si a tras pe dreapta , desi soferul , un baiat tinerel, ar mai fi vrut , masina nu se preta la asa ceva . Bine , asta nu este normal , ce-am facut noi in noptea aceea e aproape sinucidere , dar totusi ....Pt oameni normali

Loganul poate fi masina !
Despre motivatia taxei...mai pe seara , azi plec la munca !