Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Re: Concept DACIA DUSTER! V-ati lua asa ceva?

24 Feb 2010, 14:28

mi-a placut pozitionarea dusterului peste quashqai,murano,koleos,ca sa nu mai zic de rav4! =)) =))
FiÅŸiere ataÅŸate
1.JPG
Ultima oară modificat de Alen pe 02 Mar 2010, 20:46, modificat 1 dată în total.
Motiv: am mai sters din emoticonurile alea ca ma dor ochii !

26 Feb 2010, 15:00

Am scris si cateva pagini in urma aceeasi chestie: va rupe gura tagului acest model de la Dacia. Va fi coada la dealeri in vest pentru Duster oricat ar rade unii. Mi-as lua si maine daca as avea nevoie de acest tip de masina.

27 Feb 2010, 01:10

cu ce sa rupa gura targului? cu motor de 105 ponei?mai era pe undeva o discutie pompoasa cu "primul 4x4 romanesc" :D .daca imi aduc bine aminte,a mai fost,in afara de ims si aro si "celebra" aro/dacia 10,tot 4x4,si papucul 4x4.e un crossover ieftin si atat.trebuie sa cadem in extaz ?
singurul lucru bun pe care-l vad e faptul ca de acum,n-o sa mai fie scuza ptr. institutii gen "apele romane","ag. de plati ptr. agric." ca le trebuie masini ptr noroaie si cumpara nissan pathfinder.

27 Feb 2010, 08:35

Motorul dci de 105 cp are cuplu suficient. In fine, nu sunt fan dacia insa nu sunt genul care contrazice evidentul. Ca nu iti place tie, asta e alta problema, am si eu criticile mele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa contestam realitatea. Stai sa treaca 6 luni si vei vedea ca se va umple europa de duster.

28 Feb 2010, 20:32

cred ca evident devine si faptul ca duster va fi chiar necesar la halul in care au ajuns unele sosele...
daca se pastreaza in ro revizia la 30mii va fi o investitie interesanta.

01 Mar 2010, 23:33

cu ce pret vine acest suv?

01 Mar 2010, 23:45

http://www.sfin.ro/articol_18944/pretur ... _euro.html

maine aflam exact ca e lansarea la Geneva!

01 Mar 2010, 23:47

Si daca nu avea fata aia de tonomat ... ar fii fost prea mult pentru piata SUV-urilor din zona compacta.

01 Mar 2010, 23:54

la pretul asta ma bag!!! viitorul suna bine...

02 Mar 2010, 09:59

e oficial, minim 10,500, maxim 15,600!

02 Mar 2010, 12:39

minim 10500 (TVA inclus) pt 4x2
minim 12300 (TVA inclus) pt 4x4

02 Mar 2010, 14:07

Preturi foarte bune, eu personal sunt f multumit de ele.

Am citit in ziar ca sunt si persoane care au dat avans ptr masina asta fara sa stie pretul final. :D

02 Mar 2010, 14:14

de unde aveti preturile alea?
eu de la cineva care lucreaza in fabrica am aflat ca dusterul 4x2 va costa aprox 14.000eur (tva inclus) si se afla deja in productie!
modelul 4x4 se va produce din mai.

02 Mar 2010, 14:37

comunicatul de presa al dacia!
FiÅŸiere ataÅŸate
DaciaDuster.doc
(171.5 KiB) Descărcat de 169 ori

02 Mar 2010, 14:42

preturile au aparut in presa de astazi...

02 Mar 2010, 14:46

$1 scrie:$2Žn ţările cu o piaţă în dezvoltare (Rusia, Brazilia, ….), clasa de mijloc aspiră la vehicule moderne care să reflecte reuÅŸita lor socială.

=))

02 Mar 2010, 15:06

$1 scrie:$2e unde aveti preturile alea?
de pe dacia.ro

L.E. S-a facut si o lansare oficiala fara mult tam-tam la ora 16:00. Se pare ca primul Duster il cumpara Base :D

02 Mar 2010, 18:22

vin cu noutati de la uzina Dacia, de la surse din interiorul uzinei. Duster va pleca de la 10.500 Euro varianta de baza, iar full va fi in jur de 16.000-17.000 Euro. Culorile pe care le-am vazut in parc au fost negru (cred ca se potriveste cel mai bine modelului - parere personala -) un gri deschis, rosu inchis, verde inchis, parca era si un albastru inchis dar nu sunt sigur. Garda la sol este destul de mare (deci e bine), interiorul este la fel cu cel de logan/sandero (poate cu mici modificari pe care nu le-am sesizat, dar in linii mari la fel cu celelalte doua modele)
Astazi a fost lansat modelul la salonul auto de la Geneva + tot astazi a inceput trimiterea lor prin tara la dealeri, deci zilele urmatoare, probabil, le putem incerca la un test drive :)
In concluzie, mie personal, mi-a placut ce am vazut si sunt interesat de impactul pe care-l va avea asupra pietii romanesti (in special)...
Sper ca v-am fost de folos un pic :)

02 Mar 2010, 19:54

un comentariu onest(cred) despre duster
http://www.promotor.ro/noutati-auto-edi ... te-5689854

02 Mar 2010, 23:03

la pretul asta e super suv!!!

03 Mar 2010, 11:23

Cica doi nemti discuta intre ei dupa ce au vazut prezentarea Daciei Duster:

"Romanii astia... ar face orice ca sa nu-si repare soselele!!!"

03 Mar 2010, 14:21

Am remarcat in pozele de pe site-ul Dacia ca Dusterul are cotiera Armster. Socant este pretul pentru tapiseria din piele: 400 EURO /:) O fi din aia ecologica?

03 Mar 2010, 16:30

sincer nu e rau.. si ma bate un gand..

03 Mar 2010, 16:41

03 Mar 2010, 17:46

E mai mult o prezentare decat un test, ar merge o comparatie a specificatiilor off-road cu concurentele, sa vedem unde sta.

03 Mar 2010, 17:52

Masina mi se pare foarte in mintile ei, iar la pretul pe care il cere si la ce ofera putea sa fie oricat de urata ca nu mai conta (cu toate ca in trailerurile pe care le-am vazut ieri la tv si pe net, din anumite ipostaze, nu e chiar urata). Sa nu uitam ca Tucson, in varianta cea mai ieftina cere cam 5000 de euro in plus si nu este foarte mult peste Duster la calitatea materialelor.
Nu sunt fan dacia, dar apreciez strategia celor de la dacia, si chiar inteleg conceptul pe care se bazeaza. Sa nu uitam ca sunt o groaza de oameni care nu observa ca are cursa schimbatorului un pic mai lunga decat alte masini, sau ca scaunul e cam inalt, sau alte aspecte, dar sunt foarte multi oameni care se uita la bani, si aici dacia se impune. Pe de alta parte nu mai este nici dacia de odinioara, nu ploua in ea, nu bate vantul, da cladur, nu se opreste in drum, spatiu interior garla, porbagaj si mai si, deci, tot respectul pentru cum au gandit cei de la dacia.

03 Mar 2010, 21:24

Se comporta f f bine in off road pentru pretul cerut.

03 Mar 2010, 21:48

$1 scrie:$2incer nu e rau.. si ma bate un gand..

si pe tine?;)

04 Mar 2010, 00:10

fata de porcaria aia de logan, asa da, merge.... ;)

04 Mar 2010, 19:47

Mie mi se pare destul de interesanta masina... si la banii aia... parca mi-as lua una :D
Răspunde