Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Re: echipa TOP GEAR va face o emisiune in Romania

19 Noi 2009, 18:16

mai uita-te cu atentie.
ps mi-au facut pofta sa ma mai dau in nfs :) ca nu m-am mai dat de nu stiu cand. vb de nfs-ul ala mai vechi, traditional, pre-undeground, cu trasee de munte inclusiv.

23 Noi 2009, 16:13

http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-6 ... maniei.htm

Mentalitatea ceausista e greu de eliminat ...de parca ar fi facut aia de la Top gear sate de tigani sau drumuri proaste "false" ca sa aibe ce filma !
Simbata seara pe pod la Medgidia trecea agale o mare turma de oi , oare tot aia de la TG or fi trimis-o ? :-"

23 Noi 2009, 16:23

uite un comentariu bun:

$1 scrie:$2liminarea (Duminică, 22 noiembrie 2009, 12:19)

Adrian [anonim]
Dar voi politicienii siti sa eliminati situatiile de acest gen concret ?
Nu au filmat in Afganistanul bombardat ci in Romania anului 2009, membra UE.

punct ochit, punct lovit; nu ne deranjeaza ca avem probleme, ne deranjeaza ca vin unii si ni le vad, si ca mai si discuta despre ele

de aia nu prea se bucurau comunistii cand veneau occidentalii pe la noi - nu puteai sa-i cenzurezi, la ei acasa, sa le impui sa povesteasca numai ce trebuie

23 Noi 2009, 16:49

$1 scrie:$2imbata seara pe pod la Medgidia trecea agale o mare turma de oi , oare tot aia de la TG or fi trimis-o ? :-"

=))
La mine in fata firmei (in zona AEM, Calea Urseni pentru timisoreni), tocmai pasc tihnite vreo 4 vaci.

24 Noi 2009, 08:47

sa vin si eu cu intrebarea retorica: aveti idee cate carute sunt prin centrul constantei, ies fara sa se asigure, circula pe strazi importante blocand circulatia, etc?

s-au basicat astia aiurea (ma refer aici la ambasadorul ro din anglia). asta e romania cu bune si cu rele. au prezentat-o foarte realist.

24 Noi 2009, 09:18

Pai astia de la Top Gear au facut publicitate tarii noastre cat o sa faca domnul ambasador in 1000 de mandate. Sa se inflameze ca nu suntem in stare sa asfaltam cel mai frumos drum.

24 Noi 2009, 10:34

Asocia ClubFord ar trebui sa faca o scrisoare catre ambasada RO in Uk sa le spuna sa nu se mai basice atat si sa mai treaca si pe la ei prin tara din cand in cand ca probabil au uitat cum este :)

27 Noi 2009, 10:14

Per total emisiunea a fost OK.
Au fost chiar relaxati cu glumele la adresa noastra...ne-au prezentat pozitiv.

27 Noi 2009, 10:31

n-am mai ras niciodata la top gear cum am facut-o la episodul 2 din seria actuala. Fazele cu crash test-ul masinii electrice au fost comice rau...ma durea burta de ras =))

27 Noi 2009, 10:35

Am vazut in sfarsit emisiunea aseara. Nu pot sa zic decat felicitari echipei TG RO pentru ca s-au dat peste cap de multe ori sa faca posibila aceasta emisiune. Felicitari celor 3 prezentatori pentru ca au aratat exact cum e RO, chiar daca nu au avut mult timp la dispozitie. Inceputul emisiunii ar trebui re-ascultat de baiatul ala de la Londra (ala de isi zice ambasador), cand JC zice clar, aratand niste imagini cu tigani, carute samd, ca "asta era parerea lor despre RO". La final a fost cu totul altceva. Este cea mai buna reclama pe care a avut-o România de la Nadia Comaneci incoace, si o zic cu toata taria.

P.S. se vede genial in fullHD :D

05 Iul 2010, 08:52

Top Gear seria 15 a inceput si nimeni nu zice nimic ... asa ceva

06 Iul 2010, 00:50

pai momentan, nimic deosebit decat pana acum... in afara de escapada lui Captain Slow pe acel vulcan... :)

10 Iul 2010, 17:45

cam anosta ...noua serie...nu stiu de ce ...dar primele doua episoade nu prea m-au dat pe spate(sunt fain irait :d :d :D ,deci nu vorbesc in necunostiinta de cauza) .Sper sa prezinta odata Ferrari 458 Italia, pana acuma nici nu au luat vorba de el :( :( :(

Daca vreti sa vedeti un prezentator si un jurnalist auto adevarat - cred ca acesta este Chris Harris de la autocar.co.uk - e cel mai bun dupa parerea mea si prezinta masinile cum ar trebui prezentate , nu in stilul "prea glumet" a celor de la TG .Cu toate cu imi place la nebunie emisiunea si unele dintre cele mai bune reviuw-uri la masini , le-am vazut la ei , cateodata "fura curent" si cam exagereaza , ceea ce in cantitati prea mari , poate deveni enervant.....prea enervant.....

O zi buna in continuare.

04 Iul 2011, 21:34

si a fost si episodul 2... :-"

06 Iul 2011, 07:34

au mai facut vreo emisiune in ro?

06 Iul 2011, 08:00

Nu au facut, dar recomand celor care nu au vazut inca, sa caute "Top Gear - The Great Adventures 3 - Romania Special (The Director's Cut) - 2010" unde sunt 45 de minute cu tot ce s-a filmat in RO, nu doar cat s-a prezentat in emisiunea de 1 ora (cred ca maxim 15 minute).
Răspunde