Eu sincer nu sunt deloc un fan logan, aboslut deloc, cred ca a-ti observat. Recent am vazut niste teste NCAP.....m-am uitat la logan si m-am ingrozit...apoi m-am uitat la alfa romeo 147....vreau sa zic ca logan s-a indoit f putin in comparatie cu ea, chevrolet aveo care e din aceeasi clasa la acelasi pret are trecut cu litere mari PERICOLLO MORTO(sau asa ceva, nu cunosc italiana), la testele ncap s-a deformat si portbagajul la impact frontal.
mihai2k1@ un pic te contrazic.....vopseaua la dacia...culmea......sta f bine pe caroserie si nu prea cade jos, in schimb daca vei citi pe forum sunt forduri care au avut probleme cu vopsea exfoliata.
Zuza@ poate tu ai stat comod in logan dar eu la 1.85 am stat cel mai incomod posbil in varianta cu reglaj pe toate axele inclusiv lombar(ceea ce focusul meu nu are), dar masina mai incomoda la condus a fost doar peugeot 206 CC, care cu toate date la amxim in spate si volan ridicat dadeam cu picioarele de volan cand apasam pe pedale.
concluzia------> TOT NU AS LUA DULAPUL ASTA HIDOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prefer un focus pe care mia pica injectoarele, mai cade una alta pt ca stiu ca daca intra un nebun in mine ma protejeaza de 2 ori mai bine si pot sa evit ceva si la 90km/h fara sa ma rastorn...e o masina second hand dar cine ia un second hand e pregatit cu niste banutzi care trebuie investiti.
SI ca masina de taxi dincolo...LOGAN???????????????????? come on man cele mai urate taxi care le-am vazut in europa occidentala erau in belgia, franta Citroen Picasso, Opel vectra, reanault...etc...dar nimica similar unui logan plin d eplastice urat mirositoare care pe cat e de spatios pe atata e de incomod, etc.......daca ma pun sa zic ce taxi sunt prin germania, olanda....mercedes E Klasse, etc. Sincer nu vad taximetristul pe pe E klasse urcand in logan