Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

19 Sep 2006, 22:20

Chiar...reclamele la Dacia sunt cele mai idioate...parca s-ar auzi pe fundal ca in nu mai stiu ce film unul care tuseste mascand faptul ca zice "BULLSHIT" :icon_lol: .

19 Sep 2006, 22:30

Mihai draga, ma scoti din context, ma tem. indemnul, rugamintea sau cum ai dori sa-i spui era sa nu "don't dismiss it de la prima incercare". parerea mea, desigur :)

20 Sep 2006, 08:23

inca o observatie - topicul asta parca s-ar numi "Care-s mai cu cojones...dinamovistii sau stelistii?" Parca sesizez o oarecare invidie...
de unde atata pasiune pentru logan, fratilor? Banuiesc ca se va da un premiu pentru cel mai inversunat anti logan-ist sau anti orice alta masina but ford...

20 Sep 2006, 08:37

Oarecum... Din cate imi aduc aminte, cred ca marea parte a observatiilor au fost pertinente. Nu cred ca a fost vreo remarca fara acoperire.
Daca mai citesti si alte posturi, vei remarca multe alte masini tratate cu respect; fiecare are punctele ei forte si punctele ei slabe.
Ca sa nu mai zic ca inclusiv fordurile au fost luate in discutie de si mai multe ori (vezi tot soiul de nemultumiri, de la dealer la producator si la service).

20 Sep 2006, 09:21

$1 scrie:$2arecum... Din cate imi aduc aminte, cred ca marea parte a observatiilor au fost pertinente. Nu cred ca a fost vreo remarca fara acoperire.
Daca mai citesti si alte posturi, vei remarca multe alte masini tratate cu respect; fiecare are punctele ei forte si punctele ei slabe.
Ca sa nu mai zic ca inclusiv fordurile au fost luate in discutie de si mai multe ori (vezi tot soiul de nemultumiri, de la dealer la producator si la service).

SUPER DE ACORD!! :icon_biggrin:

20 Sep 2006, 09:48

so, boys and girls, asta voiam sa zic, inainte de a face comentarii de genul asta ar fi mai bine sa ne uitam in curtea noastra.

sa va zic un off topic
banc
isi face bin laden firma de transporturi aeriene, de calatori.
si la imbarcare, pe fiecare avion, este scris: compania bin laden airways va doreste drun bum!

no pa!

OMFG

30 Sep 2006, 00:25

http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/logan-mcv,E3

am ras cu lacrimi

Logan MCV (Multi Convivial Vehicle).

Hai las-o draqu de traba sa imi traduca si mie cineva ce inseamna convivial ...... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Dar vai in ce hal poa sa arate, pana si pe situl oficial .......cum zic englezii "i was about to shit myself when i saw how ugly it is" ..... :icon_eek:

Incredibil dar si optionale ieftine sunt

Opţiuni indisponibile
Radiocasetofon 2 boxe pentru Ambiance 205 EUR
4 jante de aluminiu 15" pentru Laureate Plus 320 EUR

alte dotari standard....cata generozitate

Retrovizor interior cu reglaj noapte/zi
Retrovizoare exterioare cu reglaj manual din interior
3 mânere de viraj
Scaune faţă cu reglaj longitudinal şi reglaj al spătarului
Panouri uşi cu inserţie material textil
Antenă radio şi precablaj

PS: Varianta neagra se livreaza cu doua prosoape la oglinzi si flori pe capota

30 Sep 2006, 02:07

Masina asta ar trebuie sa se cheme Logan Mortuar Car, si ca si culoare ar trebui sa fie precum zicea Henry Ford "puteti alege orice culoare atata vreme cat este neagra :)"....
Cat costa oare varianta full option????

30 Sep 2006, 02:08

undeva pe la 11.500 - 12.000 aproximativ

30 Sep 2006, 07:25

$1 scrie:$2ndeva pe la 11.500 - 12.000 aproximativ

Cam scumpa pentru ultimul drum!! :icon_mrgreen:

Iar pentru 205 euro, in loc de casetofon tocmesti 1 tropetist, 1 tambalist si un gurist.... si canta ei cantecul de drum bun! :icon_mrgreen:

PS: Et voila:
convivial \kuhn-VIV-ee-uhl\, adjective:
Relating to, occupied with, or fond of feasting, drinking, and good company; merry; festive.

Deci e un fel de transport cu masa, casa, bautura... si FeMeI. :icon_eek: :icon_mrgreen:

Bafta

03 Oct 2006, 12:50

eu mi-as lua un logan de asta mcv pentru carat mobila( mai incapator decat dacia papuc cu cascarabeta) sau sa arat la llume ce gusturi proaste am

03 Oct 2006, 13:04

hehe ... astia de la dacia fac lansarea la loganu asta nou la world trade center ... exact sub geamul biroului meu ... asist in direct la pregatiri, au adus masinile ... forfota mare

03 Oct 2006, 13:06

$1 scrie:$2ehe ... astia de la dacia fac lansarea la loganu asta nou la world trade center ... exact sub geamul biroului meu ... asist in direct la pregatiri, au adus masinile ... forfota mare

POOOZEEEEEE!!!!!!!

03 Oct 2006, 13:27

pai seamana cu un Kangoo mai mare ... cred ca fac poye mai incolo cu mobilul meu care face niste poye de rahat ... le pun diseara cind ajung acasa

da' ce, n-ati vazut loganu break asta nou pina acum? sau vreti poze reale din romanica?

Adi

03 Oct 2006, 14:19

Vreau sa vad cum muta dulapurile prin parcare sau ce e acolo...

:icon_mrgreen:

Bafta

03 Oct 2006, 14:34

MCV asta de la ce vine? Mortuar Car Vehicle banuiesc...

03 Oct 2006, 14:35

:icon_mrgreen: :icon_eek: :icon_biggrin: :icon_mrgreen:

SUPER...

03 Oct 2006, 14:38

la cat e de mare asta nu o concura cu audi 16 allroad cu x5 sau q7?

10 Oct 2006, 23:00

am vz azi un logan break .... post sa va spun atat: INGROZITOR :XXpuke: URAT URAT... zici ca e drik o sa fie perfect pt asa ceva :icon_mrgreen:
Răspunde