Noutăţi din lumea automobilistică
Subiect închis

03 Feb 2008, 01:58

$1 scrie:$2b]Vali...30 de prosti e un inceput!.. :D Eu mai am cam 150 de prosti in lista de mess, alti 50 in lista de mail.... si uite asa aude lumea... Eu personal nu calc in benzinariile Petrom..pt ca noi romanii am fost santajati de austrieci pt a primi votul de aderare la UE cu vinzarea Petrom catre OMV. Si ca prostii, am acceptat... Asa ca sa nu aud de Petrom si austriecii cu inima de mama care ne vor binele si bunastarea!

Inseamna ca nu ai nimic cu mine, ca eu alimentez de la fratii nostri moldoveni........lukoil.......am fost si sunt super multumit de ei. Oricum eu nu am aprofundat asa de mult de cine apartine benzinaria respectiva ca nu m-a interesat, deoarece oricum e in romania facuta si la fel de proasta. Ca doar nu crezi ca-ti aduc ei carburant de acolo, ca eu am fost si pe acolo si nu se compara carburantul de la ei cu ce rahat avem noi. Eu am cautat servicii raportate caliatate pret, si la ei am fost super multumit.

03 Feb 2008, 02:16

Vali..e alegerea ta si chiar asa nebun nu sint sa am ceva cu cei care alimenteaza la Petrom! :D Petromul era doar un exemplu. Ca idee, in Bacau e o statie Petrom boicotata... cea de la stadion...si nu pt ca e Petrom ci pt ca a fost construita pe un spatiu verde...cu niste autorizatii dubioase..exact in mijlocul orasului. Din acest motiv f. multi soferi pe care-i cunosc nu alimenteaza de acolo. E un mod tacit de a sanctiona autoritatile locale care au distrus un parc si au construit un peco pt niste interese personale.

03 Feb 2008, 02:30

Ludicass.....Foarte bine si bravo voua. Sunt de acord cu voi. Si eu as face la fel.
Ca idee zimi de un boicot si sunt primu'. Nu glumesc.
Apropo...... aveti un mecanic f. bun la reprezentanta ford in Bacau. Iulian il cheama. Tocmai am fost pe acolo.

03 Feb 2008, 03:45

Subscriu la boicot si nu numai pentru ca sunt direct interesat,ci ca idee.Nu e asta singurul lucru ce ma deranjeaza in tara asta.Astia (parlamentarii)merita trasi pe roata
Bravos bacauanilor pentru atitudine.De asa ceva avem nevoie.

03 Feb 2008, 13:34

inseamna ca eu sunt cel mai patriot.alimentez aproape numai de la CFR :P

03 Feb 2008, 13:55

Adica Depoul CFR...? :shock: Vezi atunci si la calitatea combustibilului, ca am un prieten care si-a "bulit" pompa de injectie datorita motorinei amestecate cu combustibil tip M(de calorifer)provenita de la "binevoitori" de la locomotivele din depou, cu pret pe masura , binenteles...Mare grija... :!:

03 Feb 2008, 13:58

Prieteni, vedeti ca incepeti sa iesiti cu subiectul din topic.

03 Feb 2008, 14:46

un pic off-sa sti ca motorina de acolo e destul de buna.depinde insa prin cate maini trece.sau crezi ca asta din peco e mai buna?fas.reclama doar
si vorbind de taxa.intr-o seara la relitatea era un cretinoid de la pnl.ghise pe numele lui.si incerca sa lamureasca lumea ca taxa e doar 3% din valoarea masinii.imi vene sa bag mana in tv si sa-l sugrum,vorba uni alt coleg de forum.tembelul asta turuia intruna.si as fi vrut sa-l intreb-cum dracu 1500 de euro cat e taxa reprezinta 3% din 5800 cat a costat masina mea?
asa demagogie si ipocrizie nu am mai vazut
adevarul e ca nu se asteptau de la atatea nemultumiri.si in plus incep sa piarda pe procese.
si mai ceva-tot se dau exemple ca si in alte tari e taxa ba chiar mai mare.dar mama dracului eu stau in danemarca sau finlanda?avem salariile de acolo?

03 Feb 2008, 16:46

Mama lor de borfasi...

03 Feb 2008, 17:26

...ideea unui boicot este foarte buna pentru preturile sau taxele aberante, dar din pacate la noi nu exista (inca ?) o constiinta civica colectiva (scuzati cacofonia) cum au majoritatea popoarelor occidentale, un boicot al catorva mii de oameni n-are practic nici un efect...trebuie sa fie de ordinul sutelor de mii sau chiar milioanelor ca sa poata fi luat in seama...

PS : in acest context mi se pare de evidentiat initiativa Realitatea TV (cu petitia anti taxa auto), care ar putea fi scanteia de trezire a unei constiinte colective...

03 Feb 2008, 20:17

Eu am semnat petitia de pe Realitatea TV.

03 Feb 2008, 23:42

Si eu, Doamne ajuta...!

03 Feb 2008, 23:47

se inmultesc aradenii pe aici :D
acuma am vaz ca esti din arad.cand ajung astia de la realitatea pe la noi?

04 Feb 2008, 00:24

$1 scrie:$2e inmultesc aradenii pe aici :D
acuma am vaz ca esti din arad.cand ajung astia de la realitatea pe la noi?

Petitia e pe internet. :wink: (Cred ca la asta te refereai)
http://www.realitatea.net/petitie

04 Feb 2008, 01:00

petitia am semnat-o si eu.ziceau astia de la realitatea ca fac un fel de caravana prin tara si trec si prin arad

04 Feb 2008, 01:09

aaaaaaaaaa..........scuze! :)

04 Feb 2008, 01:42

Ce am mai auzit si auzi si ieri cu taxa auto. Doamne fereste!

Polticieni care scot perle dupa perle si se contrazic unii pe alti de zici ca nu-i adevarat.

Ieri ghise cu perlele lui, azi vicepresedintele PNL a declarat fara nicio jena ca taxa e facuta sa ii protejeze pe angajatii uzinei Dacia. Adica noi platim atatia amar de bani ca sa ii mearga lui Renault bine?! Ca de conediat nu stiu cate mii nu se pune problema, la ce crestere economica a avut in ultimii ani. Cred ca un PNL-ist (sau orice politican) destept ar tacea in momentul asta. Macar atat. Noroc ca nu suntem in pericol sa taca vreunul.

A, si pe principiul "poluatorul plateste", sa stiti ca banii dumneavoastra (cei care ati platit taxa) nu ajung in niciun Fond de Mediu, fond in care mari poluatori platesc taxa.

Imi pare rau ca nu am ajuns si in Piata Sfatului la caravana Realitatea TV, consider ca acele liste cu CNP si semnatura sunt mai "grele" decat cele pe baza de e-mail.

JOS CU TAXA!

04 Feb 2008, 01:48

bai baieti!
stiti ce propun eu!?

sa le dam putina mumu la guvernantii astia!

N-am idee daca s-a infiintat inca asociatia Club Ford Romania dar... singura metoda viabila in momentul de fata sa eviti platirea acestei taxe este inscrierea masinii pe o asociatie!!!!!!

1. Sa facem asociatia
2. Sa postam anunturi - pentru cei care vor sa-si aduca forduri din afara si sa le inscriem pe asociatie!
3. se fac contracte de comodat cu posesorii reali ai masinilor pe "n" ani! si gata MUMU :D

Nasol e ca nu prea o sa se inghesuie multi sa o inscrie pe numele altuia!!! :(
Si de asemenea daca va vrea sa o vanda in urmatorii 5 sau 10 ani (nu stiu sigur cat e) va trebui sa plateasca taxa si abia apoi va putea sa o vanda :(
Si nici nu stiu daca exista vreun numar limita de masini pe care le poti inscrie!

05 Feb 2008, 14:59

Ma bag si eu la acel boicot. Treaba cu listele de mesenger chiar raspandesc zvonul si admir initiativa Realitatea TV-PETITIE, la mai multe semnaturi si haideti sa stabilim data cand iesim in strada..........

06 Feb 2008, 12:00

Mare tiganie in parlamentul nostr: http://www.ziua.ro/display.php?id=23277 ... 2008-02-06

06 Feb 2008, 15:55

si mortaciunea aia de olteanu!dupa ce a ajuns acolo cu ajutorul pedistilor si a lui base acuma se da mare scula.de fapt are un model ilustru-pe taricelu.o sa vada ei la vot cat va conta incapatanarea lor

Daca mai trebuia

06 Feb 2008, 16:20

Inca o dovada ca tary tine taxa pina intra in mormint.

Ce sa facem astia sint oamenii si cind te gindesti ca se proclama liberali, liberalii lu peste.

Astazi de exemplu la semafor in fata o cifa antica in lateral alta chiar daca am pus recircularea aerului din interior in jurul meu era o ceata superba.

Mie mi se pare absolut normal ca avind doar 2000 cc si un motor euro 4 cu DPF sa platesc aceasta taxa de poluare ca doar trageam din atmosfera aer poluat si il depoluam iar bombele astea care te intoxica sa nu plateasca absolut nimic ca doar CITROEN INCA NU PRODUCE BETONIERE.

Apropo de Citroen am observat de citeva zile o campanie publicitare agresiva la nu stiu ce model de Citroen dar ghici la ce post
REALITATEA TV.

Adica aia te f..t in g..a si tu incepei sa iti faci la ei reclama poate poate. PENIBIL

Miine sper sa imi vina imprimanta de la reparat sa printez si eu contestatia primita de la Cosmin Costas, avocatul din Cluj sa INCEAPA DISTRACTIA CUM AM MAI TOT SPUS.

In Instanta o sa solicit si plata scrisorilor recomandatE a plicului si a timbrelor ca doar nu sint prostul lor. Daca tot isi bat joc de noi sa procedam si noi la fel.

De exemplu handicapatul asta de primar din Constanta mazarica care va taxeaza pe voi cind intrati in Mamaia doar vara 2 luni pe an a pus pentru firmele din oras o taxa de liniste (ADICA O TAXA DE TIP MAFIOT) pentru ca nu mai stie de unde sa mai scoata bani si fiecare firma trebuie sa plateasca cam 10 ron pe an pentru sediu si puncte de lucru pentru ca cica angajeaza el agenti de paza sa fie liniste in oras.

Pina acum nu am azut nici un paznic in fata usii dar ca sa imi bat joc de ei si cum in apartamentul meu am sediul si la firma si la pfa mi-ai declarat sediul firmei in baie iar sediul pfa ului in balcon pentru ca m-au trimis idiotii sa le aduc schita apartamentului si sa bifez sediile.

Le-am spus daca ma lasa sa imi pun sediul in baie si la firma si la pfa sa stau mai LINISTIT dar nu au fost de acord :evil:

06 Feb 2008, 18:14

radur
spune-mi mai departe dupa ce ai platit cretina de taxa ce se face?
se depune o contestatie la finante?
eu azi am platit taxa,maine ies numerele si apoi vreau si eu sa demarez.pt 1500 de euro eu zic ca se merita

06 Feb 2008, 18:47

Voi nu vedeti ca Tari e pe duca cu toata Gasca lui de incapabili si handicapati? Si daca tot stiu ca nu ii mai voteaza nimeni, hai sa-si traga spuza pe turta lor cat mai au ciolanul in gura! Ca dupa ei... Potopul. Nu ii mai intereseaza...
Ca oalele sparte de nemernicii astia o sa le plateasca romanul de rand ani multi de acum inainte. Uitati-va putin in istoria tarii si o sa remarcati ca toate guvernele liberale au dus tara de rapa, in saracie generalizata sau in razboaie. Numai cand ma gandesc, imi vin in minte formulare de injuraturi cum nu credeam ca pot sa-mi iasa din minte!
Sunt foarte curioasa daca o sa aiba succes cu taxa asta. Am semnat si eu la Realitatea , dar...

06 Feb 2008, 19:53

`Buhani73` trimite pe PM adresa ta de e mail si iti voi trimite documentele necesare

06 Feb 2008, 19:54

Radur

Poti sa imi trimiti si mie, te rog?

06 Feb 2008, 21:05

Sa-i taiem!

06 Feb 2008, 21:44

http://www.taxainmatriculare.ro ... aici sunt detalii despre noile taxe din 2008, si tot aici sunt si link-uri catre petitii antitaxa, si mai multe info, pt cei interesati. inclusiv puteti sa va inscrieti in randul celor nemultumiti poate se face o mana de oameni care sa dea statul in judecata pt aceasta taxa de kkt.

06 Feb 2008, 23:16

radur
am primit.multumesc.
maine depun si eu cererea.
si cum zice romanul-pe ei, pe mama lor! :twisted:

Documente pentru contestarea taxei pas cu pas

06 Feb 2008, 23:33

Pentru cine doreste documentele prin care se poate face contestatie impotriva taxei auto la Administratia financiara le poate solicita de la mine pe PM sau pe e-mail, am rugamintea ca in mesajul PM sa imi lasati adresa de e-mail pentru a avea unde sa va trimit mesajul.

Documentele sint de la avocatul Flavius Cosmin Costas ce a cistiga celebrul proces de la Arad dar si altele.

Probabil ca l-ati vazut pe Realitatea saptamina trecuta.

Procedura de contestatie este destul de simpla se trimt 2 scrisori recomandate prima urmata de a 2 dupa ce vine raspunsul evident negativ de la Finante.

Foarte important scrisorile se trimit recomandate cu confirmare de primire iar in interior anexati la fiecare scrisoare urmatoarele copii xerox :

Chitanta de plata a taxei, actele firmei (certificat de inmatriculare) sau buletin in functie de cine este propietar si talonul masinii.

Pentru aceasta procedura ce dureaza cam 30 de zile raspunsul la prima scrisoare si inca 30 de zile raspunsul la a 2 scrisoare nu este nevoie de avocat.

De avocat vei avea nevoie cind inaintezi actiunea in instanta dar atentie la actiunea se inainteaza la Tribunal sectia de contecios administrativ si faci Actiune in contecios administrativ.

Daca ai un prieten jurist inspirindu-te din textele celor 2 documente te poti reprezenta singur in instanta iar taxa de timbru costa destul de putin.

Mai multe despre acest avocat gasiti aici http://cazare-mamaia-constanta.ro/blog/200...-costas.html-2/

Asadar sa inceapa distractia nenea tariceanu.
Subiect închis