de romelian » 19 Feb 2008, 20:40
Regret ca trebuie sa ma repet.Asa ni se fac vocile auzite, nu ma intereseaza ca-si fac campanie electorala.Daca s-ar lua atitudine la orice miscare gresita a guvernului, nu ne-ar mai sfida atat.Dar daca noi tacem...Ce daca am semnat o petitie pentru scoaterea taxei care va fi scoasa oricum? S-a facut o statistica, care statistica, populista sau nu, electorala sau nu, arata ca populatia (aproximativ 100.000 de persoane) e nemultumita.Asta a fost principalul rol al petitiei.In plus caravana Realitatea a mai mobilizat oamenii.Se prevede deja si cine va iesi la alegeri.Ei si...?Parca ma simt mai bine daca vad la conducere un partid care s-a batut pentru mine si buzunarul meu, chiar aparandu-si propriul interes...Decat Tariceanu care ma sfideaza pe fata, sau Vosganian care o scalda din minciuna in minciuna...Nu mai vorbesc de impotentul ministru de externe,cel al sanatatii si toti ceilalti basinosi de la putere....(Nici nu ma obosesc sa pun ghilimele la impotenti si basinosi).Prefer pe altii, care chiar daca au si ei matrapazlacurile lor(care nu au,poate daca aducem guvernanti din Suedia),macar nu te sfideaza si batjocoresc,o fac mai cu perdea.Taxa de mediu se va plati, e logic, dar nu asa cum vrea p..a lor, ci in limite rezonabile.Problema e ca ei urmaresc reactiile publicului, iar daca nu vad unitate in randul pagubitilor, ii dau mai departe cu gargara si trag de timp.Ei daca ne-am cunoaste cu adevarat interesele..., dar deh', suntem balcanici, ne place cearta, circul si balacareala.
DRINK DON'T DRIVE!FOR ALL PEOPLE!
Ford focus Wagon, BlueInk metalizat, TDCi 2001,intercooler, ABS, climă, închidere centralizată, 4x geamuri electrice, 95.000km halogene de ceaţă, reglare volan pe inaltime si adancime, reglaj faruri pe înălţime, semnalizatoare clare,import Italia, mamă mamă ce mereee.... !!!