$1 scrie:$2Plusuri:
- capitolul finisaje a progresat mult.
.
Fata de ?
La dealerul la care am mers aveau doar varianta 4x2, maron si negru, Laureate. De drivetest nici vorba (joi 15.04).
Masina e ok, da doar atat. Am facut comparatie cu un Logan, ca tot era la indemana, e aceeasi masina la interior. Plasticele alea maron in realitate nu se vad asa de rau cum apareau in poze, culoarea e mai inchisa, insa parca tot pe Ambiente se vede mai misto griul.
Locurile din spate mi se par cam inalte, in sensul ca atunci cand cobori, la peste 1.75 ai mari sanse sa dai cu capul de manerul de sus sau de marginea caroseriei. Ce mi s'a parut aiurea e ca bancheta nu e rabatabila 60/40. La fel, ruloul ptr compartimentul portbagaj zici ca'i facut in drum spre showroom.
As fi fost curios sa vad o versiune full, cu "piele". Daca, insa, e acelasi material care era pe spatarele scaunelor, e clar ... de fapt, nici nu ma astept sa fie altfel
Am facut comparatie cu garda la sol a unui Logan. Sincer sa fiu, pentru cine nu cumpara versiunea 4x4, nu vad mari avantaje in a cumpara Duster si nu Logan. E un pic mai jos cel din urma, insa nu mi s'a parut mare diferenta