Noutăţi auto

PETROM , suspectata ca insala clientii la pompa !

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Ai patit si tu asa ceva?

Da, si mie mi s-a parut sa platesc mai mult decat bag.
25
24%
Nu, mereu cand am bagat a iesit fix pe fix.
16
15%
Am avut de multe ori suspiciuni, acum voi fii precaut !
17
16%
Nu stiu, se poate sa fi platit mai mult si sa nu imi fi dat seama.
47
45%

Voturi totale : 105

Re: PETROM , suspectata ca insala clientii la pompa !

Mesajde Maskatu » 16 Iul 2008, 22:30

pentru moderator!
am dat edit la asta si a aparut altu... la fel ca la topicul celalalt cu sonda... :|
NU STIU CE ARE !!! 8-}
Ultima oară modificat de Maskatu pe 16 Iul 2008, 22:33, modificat 1 dată în total.
Maskatu
1nsane Member

Mesajde Maskatu » 16 Iul 2008, 22:31

Stiu eu una confirmata... sa nu se supere gabilondo! Lucru stiut de muuulta lume, cine lucreaza la benzinarie, in special rompetrol, se stie ca masina lui personala, nu stie ce e aia pompa de benzina :D :)) Lasand gluma la o parte... nu putem invinui oamenii, sistemul e de vina! la un salariu de ca**t de 700-800 roni... pe bune acum, cine nu s-ar presta la asa ceva... :(
Maskatu
1nsane Member

Mesajde gabilondo » 16 Iul 2008, 22:44

$1 scrie:$2tiu eu una confirmata... sa nu se supere gabilondo! Lucru stiut de muuulta lume, cine lucreaza la benzinarie, in special rompetrol, se stie ca masina lui personala, nu stie ce e aia pompa de benzina :D :)) Lasand gluma la o parte... nu putem invinui oamenii, sistemul e de vina! la un salariu de ca**t de 700-800 roni... pe bune acum, cine nu s-ar presta la asa ceva... :(

NU ma supar si cam ai dreptate cu vazutul pompei,aveam o sierra de 2000 benzina si nu ma interesa deloc cat consuma.Bagam si de la pompa cu bani produsi tot pe ciubucuri la peco unde lucram ;)
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC
gabilondo
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS (iulie2002) 1.8 TDCI 115cp

Mesajde catser » 17 Iul 2008, 06:59

$1 scrie:$2tiu
....Lasand gluma la o parte... nu putem invinui oamenii, sistemul e de vina! la un salariu de ca**t de 700-800 roni... pe bune acum, cine nu s-ar presta la asa ceva... :(

chiar asa ?....un salariu mic poate fi un pretext bun pt a fura ?.......nu-i opreste nimeni sa se angajeze in alta parte, cu salarii mai mari...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Maskatu » 17 Iul 2008, 07:12

$1 scrie:$2
....Lasand gluma la o parte... nu putem invinui oamenii, sistemul e de vina! la un salariu de ca**t de 700-800 roni... pe bune acum, cine nu s-ar presta la asa ceva... :(

chiar asa ?....un salariu mic poate fi un pretext bun pt a fura ?.......nu-i opreste nimeni sa se angajeze in alta parte, cu salarii mai mari...

eu cand am fost la interviuri nu am gasit nicaieri peste 800 ron, avand in vedere ca sunt student si "nu am experienta".... ai tu vreo idee de job cu 1500 ron ? asa e si la petrom, in prima luna nu ai mai mult de 800, cum e defapt peste tot !!
Maskatu
1nsane Member

Mesajde Smiley » 17 Iul 2008, 07:53

nu-i problema noastra cat castiga angajatul la petrom.
daca nu-i convine salariul, sa faca greva si sa ceara mai mult. sau sa puna mana pe carte si sa-si gaseasca ceva mai bun. sau sa se duca sa lucreze in constructii, acolo chiar si necalificatii castiga mai mult.
oricat de mic e salariul, nu justifica furtul.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde catser » 17 Iul 2008, 07:56

eu cand am fost la interviuri nu am gasit nicaieri peste 800 ron, avand in vedere ca sunt student si "nu am experienta".... ai tu vreo idee de job cu 1500 ron ? asa e si la petrom, in prima luna nu ai mai mult de 800, cum e defapt peste tot !!

aici ai incercat ?

http://www.acceder.ro/
http://www.accord-ece.com/
http://www.bmr.ro/
http://www.georgebutunoiu.com/
http://www.hr-professional.ro/

poti gasi joburi fff bine platite, in multe domenii....dar chiar daca nu gasesti din prima, asta nu e o scuza sa te apuci de furat....
catser
Gold Member

Mesajde Maskatu » 17 Iul 2008, 08:24

aici nu vorbim ca fura X-ulescu sau mai stiu eu cine, e vorba de retele intregi bine plasate, care fura zeci, sute de litri, atunci cand vien cisterna sa alimenteze si ramane pe fundul rezervoarelor din statii benzina, sau pe fundul rezervorului de la cisterna ... ce ziceti? te risti sa tragi in piept pe un amarat de 3 litri sau sa furi deodata 100-200?

@catser: nu vreau sa poluam topicul legat de joburi, nu stiu cum e la tine in pitesti dar pe aici nu iti da nimeni din prima luna sute de euro... trebuie sa dovedesti ca meriti. la stat daca vrei promovari trebuie sa muncesti ca un sclav, iar la patron, daca nu il lingi un pic in ureche, nu prea te baga in seama. nu imi spuneti mie ca primele joburi pe care le-ati avut, primeati de 2-3 ori salariul minim. asta se intampla dupa ce capeti experienta si dovedesti ca meriti mai mult. dar nu vad multe firme care sa zicem la ora actuala ti-ar da 400-500 de euro, ca proaspat absolvent de bac, si practic nu stii sa faci nimic, decat ca ai in spate un profil de la liceu care cine stie la ce mai e si ala... Din toti prietenii mei nu stiu pe nici unu care sa ia mai mult de 1000 ron, si asta pe la vodafone, orange la "call center"

revenim on topic
Maskatu
1nsane Member

Mesajde Moadib » 17 Iul 2008, 08:26

Sincer ... la faza cu benzina si motorina, ca se dilata ...stiu din surse sigure ca temperatura la care se face incarcarea (alimentarea statiei din masinile mari) este de 15 grade celsius si ca au un aparat special care aduce combustibilul la temperatura asta. Dar nu sunt sigur ca pompa de la vanzare, debiteaza combustibil la temperatura de 15 grade, oricum masina nu are temperatura de 15 grade cand alimentezi ... deci pot aparea diferente mari. Iar faza cu Urban & asoc.... sincer dupa cum se spunea si mai sus rechini care nu ai au clienti si care vor publicitate free...DAR nu exclud si posibilitatea ca sa fi furat din statie ....acum poate ca sunt naiv dar cred ca singuri bani /spaga in momentul de fata care sunt facutiin statie sunt din resturi de genul: 0.8 lei rest pe care-l lasi la casa... grosul se fura cu cisterna nu cu litrul...sa fim seriosi ...
2000 Ford fOCUS HatchBack 1.6 zetec
Acolo unde toata lumea e nebuna, nimeni nu e nebun.......(Stanislaw Lem)
WFOAXXGCDAYD25352
Moadib
Member

Maşina: Ford Focus Mk3.5

Mesajde Alma » 17 Iul 2008, 08:34

$1 scrie:$2cum poate ca sunt naiv dar cred ca singuri bani /spaga in momentul de fata care sunt facutiin statie sunt din resturi de genul: 0.8 lei rest pe care-l lasi la casa... grosul se fura cu cisterna nu cu litrul...sa fim seriosi ...

cred ca gabilondo nu e de acord cu tine ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Black Cat » 17 Iul 2008, 08:45

Probabil ca au fost si vremuri de alea cand angajatii de la statii se manjeau pe maini pentru 2 litri de benzina/motorina, dar acuma nu cred ca o mai fac! Ganditi-va cati alearga dupa bonuri de carburant pentru a le baga la decont! Baietii de la benzinarie iau 10% din valoarea bonurilor pe care ti le dau! ;) Pentru bonuri de 1000 ron ei baga in buzunar 100 ron, plus ca pe furtunele cisternei mai ramane ceva combustibil.
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde link2 » 17 Iul 2008, 09:16

De ce "celebra casa de avocatura" nu a declarat ca suspecteaza faptul ca loganul are rezervorul mai mare? (orice posesor de logan putea sa-i confirme asta :D ) De ce nu a repetat procedura la o alta pompa sau sa verifice cu ajutorul unei canistre? De ce nu a facut o reclamatie daca aveau suspiciuni?
De ce au publicat stirea fara a verifica fapte in prealabil sa macar sa astepte raspunsul producatorului?
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde Smiley » 17 Iul 2008, 09:24

pentur ca e vorba de ziarul Cancan :)
postul tau ar fi prezentat de ei cam asa:
-un forumist cu trecut neverificat, din localitatea in care s-a dezvoltat cea mai mare teapa din Romania, caritas-ul, acuza cea mai mare casa de avocatura din tara (cu sediul la adresa....si nr de telefon....) de tentativa de inselaciune! de asemenea, susnumitul acuza firma renault ca isi inseala sistematic clientii, declarand ate false privitoare la masinile produse de catre filiala locala, dacia Pitesti!
Imagine
Smiley

Mesajde roataderezerva » 17 Iul 2008, 10:02

La partea cu furatu nu comentez.
In legatura cu temperatura confirm ca exista o variatie a volumului combustibilului. Insa stiu ca la Peco respectivele rezervoare sunt ingropate, deci la o temperatura constanta indiferent de ce-i afara. Poate doar ce a ramas la suprafata in instalatie pe conducte este afectat de temp exterioara asta daca nu cumva a pus altu inainte si nu a avut timp sa ajunga la temp ambianta.
Dupa ce a pus in rezervorul masinii nu mai conteaza ca a fost deja inregistrat pe pompa.
Si cu rezervorul masinii, la focus nu am umblat dar am mai desfacut altele si nu am vazut nici un alt "rezervor" suplimentar. Insa exista posibilitatea ca la partea superioara rezervorul sa prezinte o usoara "cocoasa", un bombeu in care ramane aer. Si cred ca prin zdruncinare intradevar acel aer poate fi eliminat si deci se mai face loc. Pe partea de alimentare eu am vazut 2 conducte, cea groasa de alimentare si una mai subtire pe langa ea pentru aerisire (nu duce la nici un alt rezervor suplimentar). Pe conducta de alimentare (de la rezervor pana la capac) eu am reusit sa bag intr-o masina max 4 litri. Bineinteles si conducta de aerisire era plina cu benzina. Nu recomand.
Focus Wagon Ghia TDDI 90PS 2001
roataderezerva
Ford Freak

Maşina: Focus Wagon Ghia TDDI 90PS 2001
VIN: WF0NXXGCDN1C20932

Mesajde Alma » 17 Iul 2008, 10:14

$1 scrie:$2Si cu rezervorul masinii, la focus nu am umblat dar am mai desfacut altele si nu am vazut nici un alt "rezervor" suplimentar. Insa exista posibilitatea ca la partea superioara rezervorul sa prezinte o usoara "cocoasa", un bombeu in care ramane aer. Si cred ca prin zdruncinare intradevar acel aer poate fi eliminat si deci se mai face loc. Pe partea de alimentare eu am vazut 2 conducte, cea groasa de alimentare si una mai subtire pe langa ea pentru aerisire (nu duce la nici un alt rezervor suplimentar). Pe conducta de alimentare (de la rezervor pana la capac) eu am reusit sa bag intr-o masina max 4 litri. Bineinteles si conducta de aerisire era plina cu benzina. Nu recomand.

eu n-am zis de focus ca ar avea... am zis de un prieten cu o Skoda Fabia ;) dar probabil ca era acea conducta de care spui tu (de aerisire)
Cat despre cantitatea maxima care o poti pune peste datele tehnice ale masinii banuiesc ca difera de la marca la marca si model la model :-"
cat despre partea cu aerul eu zic ca ramane ceva si in rezevor si datorita spumei create de viteza cu care este pompata motorina cat si datorita faptului ca rezervorul este pozitionat pe orizontala :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde shine » 17 Iul 2008, 10:33

nici eu nu sunt de acord cu treaba asta...crede-ma, am lucrat si eu vreo 3 saptamani la un Rompetrol si pot sa garantez ca nu am plecat in nicio zi cu mai putin de 500 000 spaga si alte atentii...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde Alma » 17 Iul 2008, 10:52

nu e de acord dar a plecat cu spaga! cum o veni asta!?
Pai de aceea se intampla toate acestea, pentru ca aceasta chestie este generalizata nu exista vreunul care sa fi lucrat si sa nu fi facut asa ceva!
De ce credeti ca salariile la aceste benzinarii sunt cum sunt!? Tocmai din aceasta cauza. Ei stiu ca se produc bani peste acest salariu si de aceea il tin la acest nivel, stiu ca si daca l-ar mari romanul tot asa ar face... asa ca le convine sa-l tina la acest nivel facand astfel o economie uriasa si deci inca un profit sporit ;)
Ultima oară modificat de Alma pe 17 Iul 2008, 10:53, modificat 1 dată în total.
1nsane Member

Mesajde adicristea » 17 Iul 2008, 10:53

$1 scrie:$2e ce credeti ca salariile la aceste benzinarii sunt cum sunt!? Tocmai din aceasta cauza. Ei stiu ca se produc bani peste acest salariu si de aceea il tin la acest nivel...

E acelasi principiu ca la ospatari si chelneri.

$1 scrie:$2..nu am plecat in nicio zi cu mai putin de 500 000 spaga si alte atentii...

Laptop-uri, telefoane, PDA-uri? :))
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Maskatu » 17 Iul 2008, 11:12

nu vraeu sa iau apararea cuiva, dar voi daca ati lucra intr-un rompetrol si ar veni la voi alt angajat mai cu "experienta" si v-ar zice... hai ajuta-ma sa fac X chestie ca iti iese si tie un rezervor la masina, ati refuza nu? "nu frate eu sunt cistit, nu ma pretez la asa ceva, raman la salariul de x roni". Asta ca sa nu mai zic de spagi... ii stergi omului geamul, sau ii faci plinul si iti da de o ciunga... doar nu o sa ii refuzi nu? Traim totusi in Romania, o tara cu salarii nu chiar de parlamentari, si orice ban in plus= o paine in plus? Corect?
Maskatu
1nsane Member

Mesajde Smiley » 17 Iul 2008, 11:39

depinde ce anume trebuie facut. daca e ceva ilegal/imoral, da, as refuza.

nu confunda furtul cu "spaga" pt sters geamuri, presiune, facut plin etc. aia sunt bani dati de bunavoie.
Imagine
Smiley

Mesajde Black Cat » 17 Iul 2008, 11:48

$1 scrie:$2epinde ce anume trebuie facut. daca e ceva ilegal/imoral, da, as refuza.

nu confunda furtul cu "spaga" (RECOMPENSA nu spaga) pt sters geamuri, presiune, facut plin etc. aia sunt bani dati de bunavoie.
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Alma » 17 Iul 2008, 11:53

$1 scrie:$2epinde ce anume trebuie facut. daca e ceva ilegal/imoral, da, as refuza.
nu confunda furtul cu "spaga" (RECOMPENSA nu spaga) pt sters geamuri, presiune, facut plin etc. aia sunt bani dati de bunavoie.

remuneratie ;)
1nsane Member

Mesajde gabilondo » 17 Iul 2008, 14:04

$1 scrie:$2robabil ca au fost si vremuri de alea cand angajatii de la statii se manjeau pe maini pentru 2 litri de benzina/motorina, dar acuma nu cred ca o mai fac! Ganditi-va cati alearga dupa bonuri de carburant pentru a le baga la decont! Baietii de la benzinarie iau 10% din valoarea bonurilor pe care ti le dau! ;) Pentru bonuri de 1000 ron ei baga in buzunar 100 ron, plus ca pe furtunele cisternei mai ramane ceva combustibil.

Cu bonurile ai dreptate,cele pe benzina aproape gratis sau gratis,cele pe motorina scuuuuumpe.Ce ramane pe conducta la cisterna e a soferului,cca 30 litri.
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC
gabilondo
Gold Member

Mesajde gabilondo » 17 Iul 2008, 14:13

$1 scrie:$2u vraeu sa iau apararea cuiva, dar voi daca ati lucra intr-un rompetrol si ar veni la voi alt angajat mai cu "experienta" si v-ar zice... hai ajuta-ma sa fac X chestie ca iti iese si tie un rezervor la masina, ati refuza nu? "nu frate eu sunt cistit, nu ma pretez la asa ceva, raman la salariul de x roni". Asta ca sa nu mai zic de spagi... ii stergi omului geamul, sau ii faci plinul si iti da de o ciunga... doar nu o sa ii refuzi nu? Traim totusi in Romania, o tara cu salarii nu chiar de parlamentari, si orice ban in plus= o paine in plus? Corect?

Nu stergeam nici un geam si nu umflam nici o roata,de la vanzare ce ramanea in plus pe casa(ce lasau oamenii)era o suma f mica 20-30000lei in 2003,nici nu imi bateam capul sa ii iau.Iar 500000 pe tura cat spune colegul de forum e putin.Prin 97-2000,am avut multe ture in care faceam 100$ pe tura,aici in spania pot sa numar pe degete zilele in care am facut 100€ :-S
gabilondo
Gold Member

Mesajde catser » 18 Iul 2008, 08:07

se ingroasa gluma :

Clarificare. Avocatii de la Urban asociatii au primit ieri raspunsul oficial al Renault vizavi de posibilitatea ca rezervorul Logan sa fie mult mai mare decat e scris in acte, ceea ce lasa loc liber teoriei furtului de la pompa

Bogdan Tiberiu Iacob

Dupa amorsarea scandalului Petrom de catre o casa de avocatura care a sesizat neconcordante intre cantitatea de carburant care intra in rezervoarele unor masini, in special Logan, si cea oficiala a rezervoarelor respective a cazut, ieri, prima bomba. Raspunzand adresei oficiale a avocatilor respectivi, firma Renault Dacia a dezmintit, categoric, legenda atat de raspandita, dupa cum s-a vazut in reactiile cititorilor, a rezervorului supradimensionat din motive "tehnice". Iata ce raspuns a dat Dacia: "Componenta circuitului de carburant al modelului Logan cuprinde rezervorul de benzina, conducte de benzina si gura de umplere. Capacitatea utilizabila a rezervorului de carburant este de 50-52 litri. La alimentarea cu carburant, umplerea se considera incheiata la a doua declansare a pistoletului, pentru o instalatie corect reglata, ceea ce inseamna un volum de 50-52 litri." Ca atare, nu exista nicio cocoasa in care sa poata intra combustibil peste capacitatea maxima de 50-52 litri, ci doar un spatiu de expansiune pentru anotimpul cald, dar care are doar un rol de tranzit si in care nu se poate inmagazina niciun gram de combustibil". Ceea ce inseamna ca explicatia trebuie cautata in functionarea deficitara a pompelor de combustibil. In consecinta, potrivit unui comunicat oficial, Urban@asociatii pregateste un proces national colectiv impotriva Petrom si a oricarei alte companii care se face vinovata de practici in dauna consumatorilor si de incalcarea legilor 296/2004, 363/2007 si 193/2000 din Codul Civil, Codul Comercial si Codul Penal. Numele procesului a fost deja stabilit: "Furt la pompa"

Ce acte trebuie sa pregateasca pagubitii

Pentru asta, consumatorii care au fost prejudiciati sunt solicitati sa trimita firmei in cauza:
- bonurile de benzina din ultimele luni sau ani, insa nu mai mult de termenul de prescriptie de 3 ani si in care apar valori de combustibil care depasesc cu peste 2 litri capacitatea acestuia;
- copia taloanelor masinilor in cauza, care arata capacitatea rezervorului;
- eventuale raspunsuri primite de la producatorii masinilor cetatenilor, care atesta capacitatea maxima de carburant care intra in instalatia formata din rezervor, conducte, etc.;
-semnarea actelor de reprezentare pentru avocatii de la http://www.Asistentapentruconsumatori.ro care vor prelua cazul.

Cateva dintre reclamatiile cititorilor CANCAN

Rezervoare de marimi diferite?

"Problema ridicata de acest articol este reala. Am Dacia Logan de un an si jumatate si, la inceput, alimentam de la o benzinarie Petrom de pe Calea Floreasca. La un rezervor de 50 litri bonul arata 60. M-am uitat pe cartea masinii, sa nu gresesc, si le-am cerut explicatii vanzatorului si casierei. Zambind superior mi-au replicat ca nu sunt prima care ridica problema asta, dar ce interes ar avea ei sa fure benzina cu bon fiscal? Am sunat la "Asistenta Dacia" si operatoarea mi-a spus ca rezervoarele nu sunt la fel, sunt produse de mai multe firme. Bine, dar 10 litri? Atunci si usile, cauciucurile etc. ar trebui sa fie mult mai mari decat trebuie. Toti m-au privit cu mila: o femeie care nu se pricepe la capacitatea unui rezervor... (dar banii mi i-au luat). Sper sa deslusiti problema asta".
(From: "
Date: Tue, July 15, 2008 3:11 am)

Probleme la statia Petrom din piata Salajan

"Ma numesc G.I. si posed si eu un Logan cu motorizare 1,6 l. De trei ori am alimentat anul acesta umpland tot rezervorul, am bagat o data 57 l de benzina, o data 54 si ceva si alta data in jur de 50 de l de benzina si mai aveam o dunga la indicatorul de carburant. Ultima data cand am alimentat a fost pe data de 30 iunie si am alimentat de la benzinaria Petrom de langa piata Salajan. Mentionez ca plinul i l-am facut pana in gura rezervorului.
(From:
Date: Tue, July 15, 2008 4:09 pm)

"Protectia Consumatorului sa inspecteze pompele"

"Si eu de multe ori alimentez de mai multi litri (7-8) decat are rezervorul si ma tot gandeam, daca nu cumva este acel spatiu care nu se pune la socoteala, cel care este mai sus decat busonul. Am rezervor de 60 l si bag peste 60 cand fac plinul, de fiecare data cam 64-65 litri, dar unde mai pui la socoteala si faptul ca nu putea fi chiar gol rezervorul. 4-5 litri tot mai ai in rezervor, nu? Dar este de precizat si faptul ca acest lucru mi se intampla la orice benzinarie fie ea Petrom, Rompetrol sau Mol. Asa ca ar face bine cei de la protectia consumatorului sa inspecteze pompele de benzina, ca nu e in regula, la nici una sigur".
(From: "
Date: Tue, July 15, 2008 12:59 pm)
catser
Gold Member

Mesajde Smiley » 18 Iul 2008, 08:58

$1 scrie:$2.........Numele procesului a fost deja stabilit: "Furt la pompa"

de cand trebuie date nume proceselor?

$1 scrie:$2Ce acte trebuie sa pregateasca pagubitii
..........
-semnarea actelor de reprezentare pentru avocatii de la http://www.Asistentapentruconsumatori.ro care vor prelua cazul.
........

oare cine detine acel domeniu?
Domain Name: asistentapentruconsumatori.ro
Registrar: ROSPOT SRL
Registration Date: 2008-06-02
Nameservers:
ns.urbannews.ro
ns.urbansiasociatii.ro
Domain Status: OK
Imagine
Smiley

Mesajde catser » 18 Iul 2008, 09:57

eu cred ca cel mai important este raspunsul oficial al celor de la Dacia Renault referitor la capacitatea rezervorului si la faptul ca nu se poate alimenta peste capacitatea acestuia

faptul ca procesul a primit un nume (nu este primul), sau ca urban@asoc sunt proprietarii site-ului unde se strang reclamatiile……in general faptul ca nu ne este simpatica aceasta casa de avocati, nu inseamna ca petrom este automat nevinovata….

cel mai bine ar fi sa asteptam decizia instantei…
catser
Gold Member

Mesajde Maskatu » 18 Iul 2008, 10:03

$1 scrie:$2quot;Componenta circuitului de carburant al modelului Logan cuprinde rezervorul de benzina, conducte de benzina si gura de umplere. Capacitatea utilizabila a rezervorului de carburant este de 50-52 litri. La alimentarea cu carburant, umplerea se considera incheiata la a doua declansare a pistoletului, pentru o instalatie corect reglata, ceea ce inseamna un volum de 50-52 litri."

mda... ei zic ca nu ar merge peste... deci ce rezulta? :D daca ar fi pe buen faza cu 60 de litri... si cu ocazia asta ar iesi la lumina mai multe cazuri. sunt sigur ca au fost mult mai multe cazuri dar lumea nu s-a inghesuit sa le "spuna"...
Maskatu
1nsane Member

Mesajde gabilondo » 18 Iul 2008, 15:18

Fratilor,o pompa sau doua se poate sa fie decalibrate daca nu li se face revizia periodica la timp,dar toate nu au cum.Mare atentie:
1.Niciodata nu mergeti la casa pana va umple angajatul rezervorul,deoarece o simpla masura cu locul ei firesc langa pompa se poate transforma in cei 10 litri in plus ai rezervorului dumneavoastra.
2.Fiti cu ochii pe afisajul pompei sa fie pornita de la zero,deoarece cei 10 litri ce ia pus masinii de pe partea cealalta se pot transforma in cei 10 litri in plus ai rezervorului dumneavoastra.
M-ar mira sa fure cu aceste 2 metode de la unul care face plinul pt ca exista riscul sa intre mai mult decat capacitatea rezervorului si atunci sa vezi,dar mai stii??Nesimtirea la unii e mare....
gabilondo
Gold Member

Mesajde shine » 18 Iul 2008, 15:50

bre...eu nu furam, ci doar prestam servicii conexe alimetarii cu benzina. cum vedeam cate-o gagica ca vine la pompa cum saream sa o ajut. si intotdeauna cand vedeam ca iese din cladire aveam grija sa am stergatorul de parbrize in mana...chiar si niste hartie igienica cu care stergeam marginile...

dar eu ma angajasem ptr casier...si ei mi-au zis ca noii veniti stau intai "copertinari" astfel ca am lucrat doar 3 saptamani...de fapt doar una ca prima a fost libera, a doua am lucrat si a treia iar libera...
:))
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Noutăţi auto