-
djxme200 - 1nsane Member
- Maşina: Fiesta Mk7 1.4i Titanium
- VIN: WF0JXXGAJJ9J30749
Am patit si eu ceva asemanator in Bucuresti. Un politist devia circulatia ca nu stiu ce se intamplase pe o strada, iar eu am vrut ca idiotul sa-l intreb cum sa ajung unde vroiam, ca sa nu ma mai uit pe harta, alea-alea. Cum m-a vazut ca n-am numere cu "B", sunt convins, m-a tras deoparte lasand traficul balta, si era o nebunie acolo, ca sa-mi "explice" cum stie el mai bine. M-a urcat in dubitza, si-a scos tacticos o cartulie cu ceva legi si a inceput sa-mi citeasca apocaliptic ceva despre obturarea vizibilitatii...nici nu mai stiu bine ce leorbaia,...suna total aiurea,...si bineinteles, ca orice lege romaneasca, interpretabila. L-am simtit ca nu vazuse bine ca am folii si pe fata, era seara si pe fata le am mai deschise, si daca tot era tras langa noi un ARO cu folii pe spate si o furgoneta, inclusiv a politiei care avea si ea folii, am inceput sa-i explic idiotului ca daca tot am oglinzi exterioare pot sa-mi dau geamurile de pe spate cu pensula cu vopsea. Sa-mi pun table daca vreau. Reclame la Pampers. A inceput sa urle si sa mazgaleasca in carte cu pixul zicand ceva de genul: "Dar ce eu sunt prost ? Nu vezi ce scrie in lege? Eu atat stiu, ca cineva m-a pus in trafic sa opresc pe astia cu folii, uite cate taloane am, si eu le opresc." I-am explicat ca am 2 declaratii ale ministrilor de interne in legatura cu toata treaba asta. El:"Cum, si dumneata sau eu, trebuie sa ma iau dupa toti ministri ?" Auzi la el idiotul. Parca era ministrul meu. El era surescitat, eu, daca tot eram oprit si intarziam intr-un loc o faceam de-al dracului pe calmul si ca eram foarte sigur pe mine, aparent, ca-mi vedeam luat talonul. Daca tot a vazut ca nu o scoatem la lumina si nu o zic pe-a lui.....amenda pentru nepurtarea centurii. Si s-a linistit instantaneu. Foooarteee curios. Am platit a II-a zi vreo 200-300 de mii si gata, dar am scapat de nashparliu. Sincer, nu stiu ce-a vrut. Cum opresti pe cineva cand nu stii sa aplici legea ? Dar am auzit ca mai sunt unii care se iau degeaba si de astia cu Matiz-uri de la firme, pline cu reclame pe geamuri. Asta e. Daca iti iei un Kangoo sau Astra Caravan (tipurile de utilitare) cu table pe spate in loc de geamuri, poti circula linistit. Onor politistilor, din specia amintita.
:Chien: __ :car8: ))) :cc03_gif: