Re: Sa punem frana mai inteligent. Poate ajuta...
condusul preventiv te fereste de o parte din probleme, insa chiar aseara era sa fac accident din vina unui camion care nu a mai avut rabdare, si desi eu mergeam in coloana el a tinut sa iasa in fata mea, pe principiul prioritatii de marime (el mult mai mare ca mine, deci are prioritate). am pus frana cu abs, claxon continuu si abia atunci cand am claxonat a pus si el frana, si s-a oprit la maxim 2 cm de mine, el urma sa intre pe partea soferului, a mea. a trebuit sa ies din masina sa vad daca m-a lovit sau nu. din fericire m-a ferit Dumnezeu si nu a fost nimic. Ca si o paranteza din camion iese soferul, un copil de 18-19 ani la 1,50m si 45kg sa vada daca ne-am atins. nu sunt violent de fel, insa cate scene n-ati vazut cand se luau la bataie soferii in trafic pentru faze de acest gen - el ar fi fost victima sigura, probabil si al unei femei mai suparate.
revenind la subiect, in acest caz am condus preventiv insa tot abs-ul, claxonul si norocul m-au salvat. putea la fel de bine cel din spatele meu sa nu fie pe faza si sa intre in mine.
nu e suficienta conducerea preventiva, mai trebuie sa ai si noroc ...
revenind la subiect, in acest caz am condus preventiv insa tot abs-ul, claxonul si norocul m-au salvat. putea la fel de bine cel din spatele meu sa nu fie pe faza si sa intre in mine.
nu e suficienta conducerea preventiva, mai trebuie sa ai si noroc ...
>>> Fordurile mele
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL