$1 scrie:$2e rog sa taci din gura si sa nu mai scoti aberatii pe topic pt ca nu merita
fara sa-mi dau ca parerea ca foloseste sau nu, ca e sarlatanie curata sau ca efectul este mare, mic ori doar un fel de placebo, as intreba atata: daca benzina (sau apa, in cazul centralelor termice) trece printr-un camp magnetic, cum anume trebuie orientati magnetii? ca eu ma gandesc, simplificand extrem, ca sunt doi magneti printre care trece fluidul cu pricina, nu?
ei bine, magnetii aia se atrag sau se resping? daca au efect, atunci montarea a doua (sau trei, sau zece) asemenea "filtre" nu ar trebui sa sporeasca intr-un mod specatculos eficienta? ca daca tot is ieftine, punem mai multe si ajungem sa nu mai consumam benzina aproape deloc
sau intervine vreo saturatie? benzina se magnetizeaza la fel de mult si cu un filtru, si cu zece?
si daca se magnetizeaza, de ce nu se lipeste de partile feroase ale motorului? cata benzina magnetizata ar trebui sa pun langa o busola ca sa deviez acul?
acuma nah, mai in gluma, mai in serios, sunt o serie de probleme pe care o explicatie stiintifica ar trebui fie sa le elimine (ca fiind neintemeiate), fie sa le clarifice
eu sunt curios sa vad aceasta explicatie: ce se intampla cu benzina/motorina/apa? in ce categorie de materiale s-ar incadra (amintirile mele vagi spun ca ar putea fi numite asa: nemagnetice, diamagnetice, paramagnetice, magnetice)?
si cred ca si "stupidule" e in plus pe-acolo