nu cred ca e vorba de gusturi,astea sunt pentru cei care isi permit,in schimb majoritatea a ales dacia logan pur si simplu din motive financiare.dai putin pe ea si apoi te rupe la intretinere pentru ca nu prea sunt alternative si daca te intereseaza o stiu din proprie experienta.daca am afirmat eu ca sunt contra logan...ce sa mai zic.esti incredibil daca mai afirmi ca nu vei mai cumpara dacia.eu unul nu pot face asa ceva pentru ca masina mi se pare chiar interesanta dar alternativele sunt chiar multe dar nu pentru toti,cred ca ma opresc,sa ne auzim cu bine
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2atriotii sa traiasca,bravooooooooo,sa va traiasca daciile,da de ce nu va luati?parca aveti ford,nu?am inteles ,de la vorbe la fapte e cale luuuuunga,sa ne auzim cu bine

Nu cred ca trebuie sa faci bascalie, deorece intra-devar sunt multi care benefiziaza de un salariu fiindca Dacia se vinde, si inca bine in Germania. Eu unul nu mi-am mai luat Dacie in ciuda progresului tehnologic al Loganului fiindca la vechea Dacie imi faceam singur reparatiile chiar si RK, schimbat planetare etc. si vazand o masina proiectata atat de prost din punct de vedere al accesului greoi la reparatii, cu tot felul de dispozitive MOT si alte alea, vesnic uns pe maini, cu surubelnita si cheia de 10/11 la indemana tot timpul, sufland in vesnicul infundat jiclor de relanti, AM JURAT ca nu imi voi mai lua Dacie cat voi trai. Si inca ma tin de cuvant...chiar daca dau mai mult pe o Fiesta sau pe o Astra.
Asta nu inseamna ca ii privesc cu dispret si de sus pe cei care au o Dacie (de gustibus non est disputandum), deoarece parerea mea este ca 99% din posesorii de Dacie, au ales Dacia din considerente....