Noutăţi auto

Nr. de inmatriculare ale masinilor din Buc. vor avea 3 cifre

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Nr. de inmatriculare ale masinilor din Buc. vor avea 3 cifre

Mesajde Nic_Bv » 18 Mai 2009, 17:19

$1 scrie:$2.. toti (aproape toti) cei din provincie isi inmatriculeaza masinile cu numere de Bucuresti

Ceea ce spui e absurd. Cei din provincie au masini cu numar de Bucuresti doar daca o au in leasing (si nici atunci nu in toate cazurile) sau daca masia este pe o firma cu sediul in Bucuresti.

$1 scrie:$2Multi din provincie se gandesc sa se mute in Bucuresti, eu unul ma gandesc cum as putea sa scap.

Gresesti! Sunt destui in provincie carora nu le trebuie Bucuresti nici sa-i pici cu ceara. De exemplu subsemnatul. :D

Dar hai sa n-o dam in discutii cu potential de inflamare, cert este ca Bucurestiul are foarte multe masini inmatriculate si o astfel de masura era de asteptat. Pacat ca nu se poate rezolva prin masuri administrative si traficul + parcarile.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde Fordilicious » 26 Mai 2009, 11:21

Intr-adevar, este un subiect cu potential de inflamare, insa doresc sa mai adaug cateva precizari din moment ce sustinut idei absurde...

Tu probabil vezi situatia numai din punctul tau de vedere, insa ce am spus, crede-ma ca nu e deloc absurd si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. Am o gramada de exemple in baza carora am facut afirmatiile de mai sus.

Nu stiu cat de multi sunt cei carora nu le trebuie Bucurestiul, insa pana una alta (in curand), majoritatea locuitorilor din Bucuresti vor fi cei din provincie...

Dovada celor de mai sus este faptul ca acum aprox 5-7 ani, in Bucuresti locuiau aproape 2 milioane de persoane (incluzand aici copii, persoane fara carnet,etc), iar in acest moment sunt inmatriculate 1,3 milioane masini. Daca tot sustii ca ma insel, imi explici si mie acest fenomen ?

Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj sunt doar cateva orase pe care le-as prefera in detrimentul capitalei.
Ultima oară modificat de adicristea pe 26 Mai 2009, 11:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati INTREG postul anterior, va rog!
Fordilicious
Gold Member

Maşina: Ford Focus - 1.6 REVOboost +220cp (in lucru)

Mesajde Nic_Bv » 26 Mai 2009, 11:35

@Fordilicious: nu detin cifre, dar am convingerea ca daca scadem masinile in leasing si masinile de firma inmatriculate in Bucuresti dar localizate la filiale in tara, numarul celor ramase scade binisor sub un milion.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde Fordilicious » 26 Mai 2009, 11:49

Practica, orele pierdute in trafic, acei multi litrii de combustibil consumati in plus fata de specificatiile producatorului, pe mine ma fac sa cred ca autoturismele de firma si cele luate in leasing nu reprezinta un procent asa de mare, dar deja ajungem in alte discutii ce nu prea mai tin de acest topic.

@adicristea : cu plecaciuni maestre si scuze pentru greseala anterioara :D
Fordilicious
Gold Member

Maşina: Ford Focus - 1.6 REVOboost +220cp (in lucru)

Anterior

Înapoi la Noutăţi auto