Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Re: Taxa pe autostrada????

19 Iul 2010, 17:13

Stai linistit paulica ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par.
Nu vreau sa fiu Gica Contra,dar cu adevarat un OM care munceste nu este pe strada cu autoturismul in cursul saptamanii la anumite ore,si mai merge si in reluare si sfidare
Sunt BISNITARII care iau du colo si vind dincolo :)

20 Iul 2010, 06:40

Depinde. Daca lucreaza ca mine, au timp si de plimbat la anumite ore.

20 Iul 2010, 09:17

Deci in concluzie in Romania se lucreaza...mai sigur Oamenii intre ei :))

20 Iul 2010, 10:31

pe aici nu ne intelegem bine nici cu cei care generalizeaza, nici cu cei care fac offtopic :D

20 Iul 2010, 11:03

Nu am spus ca funcționarii ar avea vreo vina ci felul cum este organizat sistemul din care acești funcționari fac parte. Nu cred ca exista firma care își plătește angajații sa se plimbe aiurea cu mașina prin oraș (daca exista vreau si eu sa imi depun CV-ul). Rovinietele pentru persoane fizice cred ca au pondere mai mica în încasările statului decît cele platite de firme. Daca unei firme ii convine sa plateasca 2000 RON pe o rovinieta si sa o plimbe aiurea este problema ei. Buba este alta foarte multe multe firme de transport nu platesc aceasta rovinieta pentru ca este mai ieftina spaga la inspectorii ARR. Si tot aceste firme de transport isi incarca camioanele la maxim si strica drumurile pentru ca pot scapă de amenzi prin șpaga. Iar statul se vaita ca nu are bani si mai bagă o taxa in loc sa isi faca curatenie in ograda.

20 Iul 2010, 12:13

Rovinieta este la A.N.D....nu la A.R.R... ;)

20 Iul 2010, 12:46

A.N.D.? nu cumva vrei sa spui CNADNR daca tot vrem sa fim rigurosi ? Daca la ei te referi e corecta observatia numai ca in trafic sunt in general controale mixte conduse de inspectorii ARR. - "Ordin nr. 535/2009 privind efectuarea controlului respectarii reglementarilor specifice domeniului transporturilor rutiere de catre operatorii de transport rutier / intreprinderi prin echipaje comune de control formate din inspectori de trafic ai Autoritatii Rutiere Romane - A.R.R. si personalul cu atributii de control al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A."

20 Iul 2010, 13:06

Rovinieta este aceeasi si pt persoana fizica , si ptr juridica.

Ar trebui sa bage o data sistemul electronic.

20 Iul 2010, 14:11

tudoralex...fii mai rational :-t
sunt "bucatarii" separate ;)
fiecare are competenta lui...asa ca mai documenteaza-te

20 Iul 2010, 15:25

Nu înțeleg de sunt irațional. Pentru ca inspectorii ARR si CNADNR lucrează împreuna si sunt șpăgari? Din păcate este o realitate. Pe mine ma deranjează ca plătesc rovinieta si merg pe drumuri stricate de de TIR-iști care nu plătesc roviniete dar dau șpaga la organele de control indiferent de la ce autoritate a statului sunt. Iar statul vine și îmi mai pune o taxa sa colecteze ce n-au fost inspectorii sai in stare.

20 Iul 2010, 17:23

TIR-istii sunt adevaratii soferi care cu adevarat isi justifica total prezenta pe sosele cu documentele la zii si cu o sumedenie de taxe si biruri internationale
Tranziteaza tari care nu tine vrajeala cu spaga cea ce tot afirmi tu,si nu isi pot asuma riscul unor amenzi fabuloase,sau chiar confiscarea autotrenului :-t
Acea este cu adevarat categoria de soferi care ce adevarat muncesc si se impiedica in trafic de BISNITARII cu turismele care duc COMISIOANE de colo colo

20 Iul 2010, 17:40

esti tirist, nu?

nu ca as avea ceva cu ei, d-ne fereste, dar sa zici ca sunt "adevaratii soferi care cu adevarat isi justifica total prezenta pe sosele" si sunt "incurcati" de nu-stiu-ce turisme... e loc de toti pe sosele. numa sa plateasca toti corect rovinieta, nu numai fraierii si sa ne trezim ca colectam 25-30% din cat ar trebui.si apoi tot jmecherii sar de cur in sus ca nu avem drumuri...

cat despre aranjamente, au fost filmate destule si cu camera ascunsa

20 Iul 2010, 17:45

"Patroane"in Romanica stiu ca doare adevarul!

20 Iul 2010, 20:29

@ daniel_ford_fiesta

Este ca suntem prea subtili pt tine?

20 Iul 2010, 21:07

Ceata lui Pitigoi :))
Suntem Made in Romanica...adevarul DOARE =))

20 Iul 2010, 21:34

$1 scrie:$2Suntem Made in Romanica...adevarul DOARE =))

Eu cred că altceva te doare pe tine... =)) =))

20 Iul 2010, 21:39

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Suntem Made in Romanica...adevarul DOARE =))

Eu cred că altceva te doare pe tine... =)) =))

in...suruburile de la cardan =))

20 Iul 2010, 22:58

@daniel_ford_fiesta: Ai dreptate, este vina lui zaboss, care a presupus ca are ce sa te doara... =))

21 Iul 2010, 00:07

de regula cand doare.... te duci si te tratezi :)

21 Iul 2010, 08:01

@ daniel_ford_fiesta

Creeed ca o sa-ti dau un avertisment, ca azi sigur vei face ceva sa-l meriti.

21 Iul 2010, 16:48

Astazi chiar nu raspund la provocari...nu am cui :-t

22 Iul 2010, 10:01

Va multumesc tuturor pentru off-topic, now getting back on track:

Paulica...in afara de anuntul ca vor sa schimbe taxa si sa ajunga la 3-4 Euro/100km, mai era ceva? Ai vreun link sa mai citesc?
Multzan

22 Iul 2010, 10:30

da si tu un search pe google

22 Iul 2010, 20:14

Ma Cristi, tocma' de brasoveni te luasi si tu? ;)
Si dom' Pisicu ca sa nu zici ca nu ti-an dat mura-n gura uite aici:
http://www.romanialibera.ro/opinii/inte ... 94290.html

22 Iul 2010, 21:02

$1 scrie:$2a Cristi, tocma' de brasoveni te luasi si tu? ;)
Si dom' Pisicu ca sa nu zici ca nu ti-an dat mura-n gura uite aici:
http://www.romanialibera.ro/opinii/inte ... 94290.html

Suntem Made in Romanica!
Cum sa te dai la Sefu?
Sefu intodeauna are DREPTATE :((
Ne meritam soarta in aceasta tara...dar din pacacte noi cei care avem curajul raspunderii suntem prea putini ;)

23 Iul 2010, 01:53

Danke Her Paulica

Sefu are dreptate pana greseste :D

23 Iul 2010, 08:33

Eu i-am dat undita :-"

Probabil UE se mira de ce trebuie intretinute autostrazile cu bani de la buget, si de aici si discutia. Dar noi avem rovinieta, care are fix acest scop declarat...

23 Iul 2010, 09:44

Problema UE este ca ei cred ca se vor construi niște autostrăzi care vor necesita întreținere. Eu zic ca problema este deja rezolvata - ai noștri nu construiesc nimic deci nu o sa fie nevoie de întreținere.

23 Iul 2010, 16:18

OFFTOPIC:
Mai Daniele, ce draq, atâta lucru nu stii si tu, ca un Admin e seful???? Mai ales Forum Admin.
Deci de fapt eu m-am dat la sefuuuu'. Pricepi? ;)
Top Cat e un simplu membru ca mine. CA MINE. Tu mai trebuie sa manânci vreo 2 vagoane de mamaliga sa ne ajungi.
ONTOPIC:
Daniele, nu zic ca n-ai ceva dreptate. Din pacate nu atât de multa cât crezi tu. Si pe deasupra tonul tau este cam artagos, iar in ultimele 2 postari ai dat-o in balarii cam rau.

23 Iul 2010, 20:54

off-topic:
paulica, nu suntem simpli membri, suntem membri de AUR ;)

on-topic:
totusi eu sunt de parere ca spaga pe care a dat-o si pe care o da Romania pentru intrarea in UE ar trebui sa se opreasca. Ar trebui sa fie date contractele la firmele care cu adevarat fac treaba.
Cred ca ne-ar ajuta foarte mult daca am plati toti ro-vigneta.
Call me crazy..., dar speranta moare ultima.

PS: va invit pe Calea Bucuresti in Brasov sa facem niste liniutze >:)
Răspunde