de romelian » 19 Feb 2008, 22:52
@zaboss:Cred ca esti cam radical in afirmatii.Personal nu am dat Anaf in judecata, pentru ca nu am platit inca taxa.Fii sigur ca a doua zi dupa ce o voi plati, numele meu va figura pe lista pagubitilor care au dat statul in judecata, iar reprezentarea in fata tribunalului o va face renumitul avocat Costas, cel care a castigat deja un proces contra statului.Problema nu e aceasta.Miscarea care s-a initiat "poate fi" la un moment dat in masura sa previna urmatoarele abuzuri ale alesilor.Poate nu aceasta miscare, poate nici urmatoarea,dar la un moment dat vor incepe sa se teama.(Vezi Revolutia romana din decembrie 1989).Cum ai vrea sa se faca simtit dezacordul unei mase de nemultumiti?Printr-o suta de mii de procese?Greu de crezut.de asemenea greu de crezut ca banii vor fi restituiti in viitorul apropiat.Vrei un exemplu? Lista depunatorilor de avans pentru achizitionarea unei Dacii se taraganeaza din 1990(de 18 ani) si nu sunt atat de multi bani la mijloc.Tu crezi ca 300 de milioane de euro cat s-au incasat pana acum, vor mai iesi de undeva la suprafata vreodata?banii aia sunt "dusi demult".Ideea este de a preveni, nu de a combate.Trusturi si interese de grup vor fi intotdeauna, noi trebuie doar sa avem abilitatea sa ne folosim de pozitia lor pentru a ne expune punctul de vedere.Doar si ei se folosesc de noi,nu? Totul e sa fim uniti, dar in timp ce noi avem aici divergente de opinie, se incaseaza bani in continuare pentru o taxa ilegala, renegata si condamnata de toata lumea.Vrei sa stau cu mainile in san si sa zic "multumesc ca m-ati mai f*t*t odata, pe cand un nou f*t*i ?"trebuie sa o iau ca si badea Cartan, pe jos,pana la Roma (vezi Justitia Romana) sau ca Horia, pana la imparatul de la Viena ? Tu nu cunosti justitia romana, ce nemernicii se fac si ce " manarii"?.Crezi ca daca voi depune o plangere de contencios administrativ impotriva Anaf, pot sa ma culc pe-o ureche, ca totul se va rezolva? Intrebi cine ma va auzi?Voi , de exemplu m-ati auzit.M-a auzit si Guvernul , fii sigur, dar nu are deocamdata motive sa se teama.Dar cand randurile se vor ingrosa, ne va si vedea, iar atunci se va teme.E o psihologie mereu aplicata. Nu te temi de un pericol doar daca auzi vorbindu-se despre el, dar cand il vezi, incepi sa-ti faci griji.In momentul in care creste, se apropie de tine si face !!Bauuu !!, Atunci chiar te sperii.Pentru asta trebuie sa devenim mai intai un pericol, dar nu putem face asta culcandu-ne pe o ureche, sperand ca va fi bine si asteptand sa ne vina banii inapoi.Trebuie sa luptam.Nu merge cu petitii, gasim alte si alte metode, pana cand o vom nimeri pe cea corecta.Dar nu trebuie renuntat.Daca m-a auzit <lumea>, asa cum spui tu, inseamna ca am facut un pas inainte.Mai e cale lunga, caracatita e peste tot, dar si rabdarea romanului va avea o limita.Ar fi bine sa nu mai vedem niciodata ce stiu sa faca romanii furiosi, dar nici nu putem lasa capul jos sa puna jugul pe noi ca pe vite.Nu vrei sa fii alaturi de cei care lupta, e optiunea ta, dar macar nu incerca sa-i dezamagesti pe cei care vor asta.E o chestiune de decenta.
DRINK DON'T DRIVE!FOR ALL PEOPLE!
Ford focus Wagon, BlueInk metalizat, TDCi 2001,intercooler, ABS, climă, închidere centralizată, 4x geamuri electrice, 95.000km halogene de ceaţă, reglare volan pe inaltime si adancime, reglaj faruri pe înălţime, semnalizatoare clare,import Italia, mamă mamă ce mereee....Si nu suportă radarele !!!