Am intrat si eu pe link am introdus datele si cum ma asteptam de la 1094 euro cit am si platit dupa noua formula magica ce scoate toate petele de la Guvernare ar trebui sa platesc doar 361 euro.
Asta inseamna ca ar trebui sa cersesc de la Guvern 732 euro cu dobinda aferenta incepind de la 28 Ianuarie 2008 si pina voi primi banii pentru ca momentan eu nu sint constituit ca o Fundatie ce face acte de caritate.
Legat de actuala taxa cum va spuneam in 28 Ianuarie am platit-o si de atunci a si inceput distractia de fapt acum abia va incepe pentru ca am si eu putin timp liber.
In mod eronat

am achitat OP-ul prin Banca Transilvania dar cum masina este pe firma eu am platit din contul personal, nu stiu ce a fost in capul meu dar se mai intimpla.
In plus in loc de codul fiscal al Trezoreriei tastura

a batut un alt cod fiscal care nu are nici o legatura.
Ca un contribuabil corect pe 11 Februarie am contestat achitarea taxei la Finante prin documentele pe care unii dintre voi le-au si primit si nici pina astazi nu am primit un raspuns pozitiv sau negativ chiar daca in mod normal trebuia sa il primesc in 30 de zile chiar si lucratoare.
Mentionez ca in cerere am scris ca anexez si o copie a OP-ului pe care din `neatentie` nu l-am mai anexat iar ametitul de la ghiseu normal ca nu a observat, daca scriam ca anexez OP-ul original si faceam acum o cerere sa imi fac si eu o copie oare ce se intimpla ?
Astazi am fost la Finante unde am depus cererea aici `surprize` dumneavoastra ca persoana fizica trebuie sa mergeti la sediul din strada x pentru ca acolo a ajuns cererea.
Ok am masina am platit taxa sa poluam nene si sa ne deplasam.
Ajung la sediul din strada x unde se lucreaza doar cu persoane fizice, ma opresc normal la informatii.
Aici un nene care cred ca mai avea 2 zile si se pensiona. Ii explica de unde vin cu ce problema si il intreb unde sa ma duc sa imi rezolv problema.
El imi spune pai te intoric de unde ai venit ca aia de acolo trebuie sa iti dea un raspuns.
Ii spun ca de la ei am nevoie de acel raspuns si il intreb daca depun o cerere pe 11 Februarie cam pe cind ar crede el ca ar trebui sa primesc eu raspunsul prin posta.
Imi spune sa nu ridic tonul la el si sa nu mai fiu nervos

si ma trimite la ghiseul 1 unde tanti de acolo nu a reusit sa imi dea un raspuns.
Revin Luni nu va speriati.
In paralel azi am fost la Trezorerie la departamentul creante, aici cu o fata de nevinovat explic povestea cum ca am platit din greseala din contul personal si cum masina este pe firma nu pot opera chitanta in contabilitate.
Verifica fetele daca au intrat banii totul OK nici macar nu observa ca in baza de date apare codul fiscal gresit si nu codul trezoreriei aferent contului si imi spune sa merg la acelasi sediu x la camera 6 unde doar ce ma stresasem.
Ajung vesel sa imi revad prietenii intru la camera 6 aici alte surprize nu ne merg programele si nu putem folosi calculatoarele.
Reveniti Luni.
Explic care este problema se uita la mine neintelegind nimic si imi spun ca Luni ma verifica si daca nu am restante la stat o sa trimita o documentatie la Trezorerie sa imi ridic banii de la ghiseu.
Astept ziua de Luni cu mare interes.