Sa nu uit, astazi am vorbit cu, Cosmin Costas i-am si trimis un mesaj pe e-mail in care am atins mai multe puncte si in seara asta o sa primesc de la el raspunsurile la fiecare punct.
O sa revin pe baza acestui subiect.
Cum stau lucrurile in situatia mea. Cerere depusa pe 11 Februarie din lispa timpului nu am avut cind sa trec pe la ei, pina ieri nici un handicapat de la ANAF nu a avut chef sa raspunda si sa trimita prin posta fituica.
Noroc ca am masina deci ma pot deplasa deci pot sa poluez

deci da
Ieri m-am dus la ei dupa ce am trecut normal prin mai multe camere la diferite etaje ba la ghiseul x ba la camera y ba acolo ba acolo am dat de nesimtitul care este platit de noi si care nu isi face treaba pe scurt care o freaca pe acolo pentru ca am asteptat dupa el 15 minute sa vina la birou cica era pe teren, asa se numeste cind te duci sa cumperi suc si papa.
Se numeste Vasilache Adelin si a reusit urmatoarea performanta.
La o cerere trimisa de contribuabil (depusa de fapt la ei la ghiseu care in mod normal a ajuns pe biroul lui cel tirziu ziua urmatoare) el nu a reusit sa raspunda in 2 luni dar ieri a reusit prin procedee paranormale sa imi inmineze raspunsul (evident negativ) ce este datat 20 Martie 2008. Asadar astia lucreaza in trecut domnule.
Imi este greu sa cred ca ofera raspunsuri personalizate tuturor si sta sa caute in codul fiscal fiecare punct in parte.
Au un raspuns tip la care schimba doar data numarul de inregistrare si destinatarul.
Normal ca am mai stat 10 minute sa imi semneze sefa si sa puna stampila.
Cum aveam deja contestatia la mine (am completat doar numarul raspunsului de la ei) a ramas putin nedumerit.
Va redau spre amuzament dialogul de mai jos
cind ati trimis prin posta recomandata
pai nu mai stiu parca acum 2 saptamini
domnule eu lucrez zilnic cu posta am si casuta postala si toata corespondenta este directionata acolo
doresc nuamrul de plecare de aici sa il verific la posta
pai nu stiu ce sa va zic dar parca a plecat saptamina trecuta totusi
in ce zi
nu stiu exact parca luni sau marti
imposibil o recomandata nu face mai mult de 4 zile in oras
a parca pe joi le-am trimis
Din pacate pentru el nu a reusit sa imi dea un numar de plecare al recomandatei.
Asadar cam pe astia ii platim noi.
Curios este ca nimeni nu te intreaba ; Dar de ce contestati taxa ? Sa stiti ca nu aveti dreptate ? Aveti neclaritati in relatia contribuabil STAT ? Poate va putem ajuta uitati prin vara se schimba legea si va dam banii inapoi bla bla ?
Ii doare in .......
Chiar daca am acum raspunsul lor stampilat in contestatie am scris ca angajatul x nu a reusit sa imi trimita prin posta raspunsul lor si am fost nevoit sa il ridic personal de la ei dar ii rog respectus sa imi trimita si prin posta raspunsul.
De ce pai toate aceste documente se vor folosi in Instanta si acolo se va demonstra si reaua intentie.
Si pentru ca tot la acel birou trebuie sa depun si cererea pentru plata `eronata` din contul personal in locul contului persoanei juridicce miercuri sau joi vom mai face o noua vizita sa ma mai calmez intre timp.