Noutăţi auto

Iata noul Ford Focus ST!

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Mesajde VIPER » 02 Dec 2007, 16:13

Am rugamintea foarte serioasa sa nu va mai intepati. E pacat, se poate invata mult din acest topic. Dar fara intepaturi sau atacuri la persoana... Stiu ca se poate. Multumesc.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Cornel001 » 02 Dec 2007, 18:02

[sters]

Intai zice sa compar musai versiunile DPF (de ce ??!!), ca si cum DPF-ul are de-a face cu corectitudinea comparatiei dpdv performante, si apoi cand il prind la coltul mic si vede ca nu are justificari, vine si ma jigneste...

[sters]
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 11 Dec 2007, 13:04, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde papi » 02 Dec 2007, 19:42

$1 scrie:$2b]Cornel prietene...Uite aici un link care sa iti dea de gindit! E clasamentul pe vinzari pt luna octombrie in Romania! Vezi pe unde e fordul mondeo si cu ce vinzari..si vezi unde e passatul..si cu ce vinzari!

http://www.automobiletv.ro/car.php?id=12

VW Passat e pe locul 1 in topul vinzarilor la clasa medie cu 422 unitati! ...

Ford mondeo pe 3...cu doar 142 unitati vindute!

Aaa, sa nu uit.....la passat vinzarile sint in crestere, iar la mondeo sint in scadere....

Se pare ca si cumparatorii imi sustin opiniile ! 422 au ales in octombrie passat, 142 au preferat mondeo...

Fara alte comentarii, ma opresc aici...! :wink:

ca sa te linistesc vanzarile de NOUL FORD MONDEO sunt aprox de 200 de unitati, d c asa putin? pt ca nu s a adus al 2 lea lot de masini o sa vezi prin februarie cat urca noul ford mondeo si aici nu ma poti contrazice pt ca am date de la dealer care pe stoc mai are fff putine masini (Noul Mondeo) Ambiante sau Trend slab Titanium X care e cea mai bine vanduta echipare vine in ianuarie februarie si vb atunci + ca daca citesti reportajul de pe PRO TV unul din primele cu Noul Ford Mondeo o sa afli ca Passat e masina care se cumpara ca asa are si vecinu nu ca e o masina care l reprezinta pe cumparator
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde Ludicass » 02 Dec 2007, 20:25

Viper...scuze daca am sarit calul! E fara rea intentie..! :D

Cornele prietene... trec peste ultimul tau post.... si te intreb: tu ai impresia ca Ford a scos pe piata varianta 2.0 TDCI echipata cu DPF doar ca sa isi faca de treaba??? Doar pt ca e la moda filtrul de particule?!? :wink: Tu simplifici f. mult importanta filtrului de particule si ti se pare normal sa compari un motor cu filtru cu unul fara. Daca nu era atit de important, de ce crezi ca in titulatura motorizarii se trece mare si clar Noul Mondeo 2.0 TDCi DPF ?

Daca nu erau fortati de legislatia europeana privind noxele, te asigur eu ca nu isi bateau capul. Riscau insa ca pe viitor sa nu mai poata vinde pe anumite piete. In plus, taxele pt masinile care polueaza mai putin (cu filtru) sint mai mici si cumparatorul occidental e f. atent la acest aspect. E, pastrind proportiile, ca si cum ai compara un motor euro 4 cu un motor Euro 3...norma de poluare diferita. Acum intelegi de ce comparatia ta nu e corecta?

Nu vreau sa anticipez un raspuns..dar tare mi-e ca tot n-ai inteles....
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde toxicristi » 03 Dec 2007, 03:10

"BUTONUL" de "ignore la CENZURAT" e la noi si nici nu prea vrea sa plece ! :)

Discutia dintre voi e foarte obositoare (chiar si pentru admini/moderatori). Mi se pare foarte ok plaja de motorizari de la Ford si cum se administreaza intre marcile pe care le detin e treaba lor (pana acum se descurca destul de bine). O masina nu e definita de raportul performante/cilindree din gama de motorizari, asta conteaza maxim 6% (daca motorul conteaza 30% dintr-o masina; valoare care poate sa fie chiar maricica (pentru unii) avand in vedere ca mai trebuie sa intre confortul, aspectul, calitatea, placere condusului, valoare de revanzare, pretul ca sa se faac 100%; la cei 30% ai motorului trebui sa intre performante, consum, cilindree, fiabiliate, deci e ok sa zic ca raportul ala conteaza cam 20% din totalul motorului). Daca pe Mondeo era si un TDCi 2.0 de 170CP probabil castiga ... 20 de clienti in plus (in Romania) :D

Nu inteleg de ce s-ar face atat tam-tam ca anumite motore nu sunt facute intr-o fabrica pe care scrie Ford la intrare ci sunt facute prin colaborare sau de o marca subsidiara.

Cat despre filtru, nu stiu ce aveti cu el. Daca era asa de important, nu se mai facea masina diesel fara el. Dar deocamdata este o chestiune de marketing atribuita varfurilor de gama. Adica maxim 15% dintr-o clasa care si asa se vinde relativ putin. Adica prea putin ca sa influenteze cu ceva soarta omenirii......

Sper sa ajungeti la un consens, ca sa fie bine pentru toti !
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde coldone » 03 Dec 2007, 04:04

$1 scrie:$2Nu inteleg de ce s-ar face atat tam-tam ca anumite motore nu sunt facute intr-o fabrica pe care scrie Ford la intrare ci sunt facute prin colaborare sau de o marca subsidiara.
exact...mazda/volvo etc apartin de ford : http://www.ford.com/about-ford/company- ... cle-brands
Aceeasi situatie ca si in grupul vag...E ca si cum ai spune ca vw a luat motoarele de la audi/skoda/seat/lamborghini etc
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Cornel001 » 03 Dec 2007, 05:05

rog un moderator sa stearga tot ce am scris pe aici incepand cu pagina precedenta. multumesc.
prefer sa abandonez de tot subiectul deoarece s-a ajuns undeva unde nu vroiam.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Ludicass » 03 Dec 2007, 11:52

Cornele...PEACE! :D

Asa cum spunea cineva mai devreme, miroase a ars! :D Scuze daca te-ai simtit jignit, desi eu nu cred ca am facut-o. Tu ai punctul tau de vedere, eu pe al meu. Te-ai aprins prea tare de la o chestie banala...cum comparam 2 motorizari identice avind norme de poluare identice. M-as fi asteptat sa vii cu niste argumente si sa iti sustii punctul de vedere...posturile tale s-au rezumat la intrebari ironice gen "ia spune-ne tu noua ce e ala DPF? ..ai auzit de...?". Daca tonul tau era altul, probabil ca nu ajungeam aici..desi personal cred ca in mare amindoi am pastrat un ton moderat.

PS: imi permit sa fac o observatie generala...si sper sa nu sara iar lumea in sus! E prea mult patos pus in aceste discutii...iar daca cineva vine si spune ceva de rau in "templul lui ford" despre marca ford, imediat spiritele se aprind. Cred ca ar trebui sa fim mai obiectivi, mai realisti, mai detasati, sa vedem si avantajele si dezavantajele marcii, a oricarei marci pe care o conducem, fie ea ford, opel, bmw, ferrari..... Nici o marca auto nu e perfecta si nu se stie niciodata ce marca veti conduce miine! Nu are nimeni contract pe viata cu ford ....

O saptamina plina de realizari tuturor!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde coldone » 03 Dec 2007, 16:46

$1 scrie:$2b]PS: imi permit sa fac o observatie generala...si sper sa nu sara iar lumea in sus! E prea mult patos pus in aceste discutii...iar daca cineva vine si spune ceva de rau in "templul lui ford" despre marca ford, imediat spiritele se aprind. Cred ca ar trebui sa fim mai obiectivi, mai realisti, mai detasati, sa vedem si avantajele si dezavantajele marcii, a oricarei marci pe care o conducem, fie ea ford, opel, bmw, ferrari..... Nici o marca auto nu e perfecta si nu se stie niciodata ce marca veti conduce miine! Nu are nimeni contract pe viata cu ford ....

Forumul e pentru fanii si utilizatorii marcii ford...Pe undeva e normal sa reactioneze asa cand aud parerile subiective ale unora care sustin despre marca lor preferata e urata, are design invechit si tehnologie depasita
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Tiry213 » 03 Dec 2007, 17:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2b]PS: imi permit sa fac o observatie generala...si sper sa nu sara iar lumea in sus! E prea mult patos pus in aceste discutii...iar daca cineva vine si spune ceva de rau in "templul lui ford" despre marca ford, imediat spiritele se aprind. Cred ca ar trebui sa fim mai obiectivi, mai realisti, mai detasati, sa vedem si avantajele si dezavantajele marcii, a oricarei marci pe care o conducem, fie ea ford, opel, bmw, ferrari..... Nici o marca auto nu e perfecta si nu se stie niciodata ce marca veti conduce miine! Nu are nimeni contract pe viata cu ford ....

Forumul e pentru fanii si utilizatorii marcii ford...Pe undeva e normal sa reactioneze asa cand aud parerile subiective ale unora care sustin despre marca lor preferata e urata, are design invechit si tehnologie depasita

Cred ca e vorba mai mult de realism. Si tocmai pentru ca aici e un forum in care dezbati unele probleme, si chestia cu designul sau cine stie ce altceva poate fii considerat o problema.

Daca citesti rubrica de help/troubleshooting o sa zici dupaia ca masina e proastA? Nu cred. Fiecare cu parerea lui.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Noutăţi auto