$1 scrie:$2b]Actualizare:
Număr unic dosar:
(Număr în format vechi) 2158/108/2008 (4818/2008)
Înregistrat în data de: 09.09.2008
Obiect dosar: contestaţie act administrativ fiscal
Materia juridică: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
PF COLF ROMEO : Intimat
ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE LIPOVA PRIN DIR. FIN. PUBLICE ARAD : Recurent
TERMENE DE JUDECATĂ:
Data Soluţionare Detalii
20/11/2008
Respinge recursul declarat de pârâta Administraţia Finanţelor Publice Lipova prin D.G.F.P. Arad, împotriva sentinţei civile nr.307 din 1 iulie 2008, pronunţată de Tribunalul Arad, în dosarul nr.2158/108/2008. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din 20.XI.2008
Am ajuns s-o vad si pe asta finalizata:
Eu am invins statul Roman.Am avut unele indoieli, dar am depasit momentele critice cu optimism.
Nu pot sa nu multumesc tuturor celor care m-au indrumat si sprijinit in demararea acestui proces si de-a lungul desfasurarii lui.Trebuie sa mentionez neaparat niste nume:Avocat
Costas Cosmin-Flavius,care prin bunavointa ce ne-a aratat-o, a reusit sa puna in miscare niste rotite ce pareau de mult ruginite in Justitia romana.Un om integru, un caracter cum rar se poate gasi in momentul de fata in tara noastra.Mii de multumiri!
Razvan Radu,alias
@Radur, un om si un prieten devotat cauzei,care ne invata ce inseamna omenia care in orice moment sare si ajuta. Nu imi inchipui acest proces terminat fara pretiosul ajutor acordat din partea acestui
OM.
Mirescu Mariusalias
@Buhani73,de asemenea un brav camarad, optimist, devotat si saritor fara al carui ajutor, as fi intampinat multe dificultati. Nu am cuvinte suficiente de multumire, pentru meritele acestor prieteni adevarati ,daca imi dau voie sa le spun asa, oricum eu asa ii consider.
De asemenea, tuturor celor care m-ati sprijinit intr-un fel sau altul, colegi de forum si de suferinta va multumesc. A insemnat enorm pentru mine sa am sprijinul vostru.
Nu doresc sa mor, asa ca nu e un mesaj de ramas bun, dar asta simt eu .(Si nici macar nu am baut nimic

)Trecand inapoi la tonul serios, toti cei care sunteti in situatia de a va recupera banii ,nu ezitati sa demarati acest proces.E singura cale de a va spala obrazul de mizeria aruncata in fata de ...Stiti voi cine,nu dau nume ca stiti si voi cine au fost Tari si Vosghi.Sa nu mai auzim niciodata de numele lor,decat in lista celor de dupa gratii....Dar despre morti, numai de bine.
A, si era sa uit: Sunt pasibil de dat bereee...