de radur » 28 Noi 2008, 14:45
Sa ii raspund lui cristian3000
Sti vorba aia lenea costa si doare. Sa iti fac un calcul
cost imprimare cerere restituire sub 1 ron
primul drum pina la finante cind am depus prima cerere 2 km sub 200 ml motorina hai 1 ron
drum pina la posta pentru a ridica primul raspuns din partea lor gratis daca mergi pe jos
cost imprimare contestarea raspunsului sub 1 ron
al doilea primul pina la finante pentru depunerea contestatiei 2 km sub 200 ml motorina hai 1 ron
drum pina la posta pentru a ridica al 2 raspuns din partea lor gratis daca mergi pe jos
cost intocmire dosar instanta (bani pe care ii recuperezi) taxa tibru xerocopii acte dosar sina maxim 60 ron
drum pina la Instanta pentru depunerea dosarului maxim 5 km sub 500 ml motorina 2.5 ron
cum poti alege judecata in lipsa primesti acasa comunicarile de la instanta si cind ai hotarirea definitiva de duci la Instanta o legalizezi si o depui la Finante.
Acum daca nu ai chef le poti trimite prin posta cu confirmare de primire chiar si din alta localitate. Telefoane nu ai de dat timp mincat poate 2 ore per total.
Asadar tu puteai si din Timisoara sa trimiti actele prin Posta si primeai raspunsurile tot la Timisoara.
Dar ma repet Guvernul pe asta mizeaza din 100 daca ne dau in judecata 10 noi ieshim pe profit.
Nu este vorba de suma ci de corectitudine si pina la urma daca stam strimb si judecam drept dupa rezolutiile Instantelor putem spune ca este FURT ceea ce a facut Guvernul Tary cu cele 2 taxe, practic ei inca incaseaza ilegal niste bani pe care ii ruleaza si pe care ii restituie doar celor ce cistiga in Instanta in rest treaba merge.
Personal nu prea sint de acord sa fiu prostit pe fata. De exemplu la Fiesta am platit taxa de mediu 518 ron si am contestat-o putea sa fie si 50 ron pentru ca tot o contestam atita timp cit eu (noi) nu sintem sprijiniti in activitatile pe care le avem iar pe deasupra astia ne mai si infig cutitul in inima.
Iar panarama cu suspendarea taxei pentru masinile noi este frectie la picior de lemn pentru ca era previzibila miscarea.
Taxe platesc si eu la Stat slava domnului dar nici sa isi bata joc de mine practic ei sint angajatii nostrii si care culmea tot ei ne calca in picioare.
Anul asta am avut control de la Garda Financiara si de la Finante pentru ca se mirau cum eu am o cifra de afaceri cam mare pentru un PFA ma tot amenintatu ca ma amendeaza cu atit pentru asta cu atit pentru asta in speranta ca le voi spune sa cadem la pace cu amenda mica si spaga iar eu le-am spus sa ma amendeze conform legii iar eu daca voi crede ca nu au dreptate voi contesta procesul verbal in Instanta. Stiti ce au facut au renuntat.
Uite mai jos un alt exemplu daca puneam botu` plateam cam 80 000 000 milioane pentru ca asa li se parea celor din Primarie cum ca aveam eu obligatia sa platesc taxa hoteliera in plus m-au si amendat pentru asta si acum imi trimit scrisori de anularea a deciziei de impunere.
Ar mai fi un alt exemplu legat de celebra taxa de protectia `liniste` instituita de mazarica pe care a pierdut-o tot in Instanta dar nu am timp sa dezvolt subiectul si asa iara mi-am adus aminte de `organele statului`.
In ceea ce priveste intrebarea ta blue772001 ar trebui sa il intrebam pe Tary dar de luni scapam de el cel putin asa sper tragedia este ca o sa vina altii la fel de `inteligenti`
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.