Re: Taxe de inmatriculare !!!
$1 scrie:$2ana la urma tot noi suntem vinovati ca nu iesim din casa si sa blocam tot Bucurestiul, Guvernul, Parlamentul, Presedentia. Ei isi urmaresc interesele, noi nu ne luptam pt drepturile si interesele noastre. De ce credeti ca in tarile vecine nu exista aberatii dintr-astea? Ca nu isi permit; dar la noi in tara romanul tine capul plecat si inghite toate kkt-urile care vin de la guvernantii nostri.
Ai mare dreptate! Nu avem c***e!
$1 scrie:$2m impresia ca toate guvernele astea numai de grija masinilor nu mai pot doarmi.in loc sa faca dracului drumuri ca suntem ultimii din europa
Radule, sunt sigur ca ai spus-o asa...retoric.

Acum cu taxa asta, cel mai tare ma oftica felul parsiv in care a fost data! Era graba mare pe capu' la tariceanu... Fa-o dracu' de 10 ori, dar da-le timp oamenilor sa decida daca merita sa-si aduca masina sau nu! Nu-i lasi sa cheltuie banii si cand intra in tara asculta la radio ca tocmai a luat teapa! Macar pt 'deontologie" ar fi trebuit sa iesim in strada! [vezi ce s-a intamplat in Ungaria cand le-a spus prim ministrul ca i-a mintit!].
Pe 5 feb imi expira al 2-lea rand de nr provizorii si limbricul asta de boc se face ca ploua. A tot promis de pe o saptamna pe alta ca o s-o finalizeze naibii cumva, dar probabil are alte treburi pe cap! Ei toata ziua se sfatuiesc, analizeaza, fac proiecte si tot felul de himere d'astea, dar nimic concret! Si eu ce...Doamne iarta-ma fac cu masina? Toate masinile neinscrise umbla cu nr provizorii asteptand sa scoata gaina babei o margica!!
O sa va urmaresc si eu pe cei care au dat statul in judecata, dar dupa cate noutati scrieti aici, parca ma uit la cascadorii rasului! Oricum va doresc succes!
LE: mondy man, acum am obs ca ti-am plagiat avatarul!

-
obi wan - Incepator
- Maşina: Mondeo Ghia Turnier 2004, 2.0TDCI, 131CP
- VIN: WF0WXXGBBW4T16088