Re: Tariceanu mareste iar taxa !

-
buzatu ionel - Incepator
- Maşina: focus 2002, 1753, 101cp,
- VIN: wfonxxgcdn2g36344
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de buzatu ionel » 10 Dec 2008, 12:42
de Alen » 10 Dec 2008, 12:51
de DanielArdelian2 » 10 Dec 2008, 13:08
$1 scrie:$2sti cumva posesor de Logan ?
$1 scrie:$2oti analistii spun ca au gresit !
$1 scrie:$2e ce le iei apararea ?
de buzatu ionel » 10 Dec 2008, 14:01
de DanielArdelian2 » 10 Dec 2008, 14:04
de KomandantuR » 10 Dec 2008, 14:08
de Darth-Claudiu » 10 Dec 2008, 14:15
de buzatu ionel » 10 Dec 2008, 14:19
$1 scrie:$2piciles, vorba lui Adispanu'...
LE: E bine ca ati descoperit butonul de editare, inseamna ca nu e totul pierdut. Vom continua discutia pe un ton calm si civilizat, fara jigniri si atacuri la persoana. Nu amestecam politica pe aici, e o impresie falsa pe care o aveti.
PS Sper ca ati observat ca am trecut la persoana a III-a plural, asta ca sa nu credeti ca avem ceva personal cu dvs.
de DanielArdelian2 » 10 Dec 2008, 14:20
$1 scrie:$2sti cumva posesor de Logan ?
$1 scrie:$2e te-a detranjat ? ca te-am intrebat daca esti posesor de LOGAN ?
$1 scrie:$2ad ca moderatorii au pareri contrare tuturor celor care scriu pe forum
$1 scrie:$2a voi retrage din acest club, pentru ca pare aservit politicienilor. si mie nu-mi place deloc politica !
de buzatu ionel » 10 Dec 2008, 14:28
de KomandantuR » 10 Dec 2008, 14:44
de buzatu ionel » 10 Dec 2008, 14:51
de Chipu » 10 Dec 2008, 17:51
de dan16tone » 10 Dec 2008, 21:38
$1 scrie:$2mi pare rau ca sunt amenintat ca, daca mai fac misto, sunt sters. nu va convine ca am o alta parere ? ce te-a detranjat ? ca te-am intrebat daca esti posesor de LOGAN ? eu mi-as cumpara Logan dar nu-mi permit . sunt posesorul unui ford focus , pe care vreau sa-l inmatriculez in romania. am intrat in club ford cu incredere dar vad ca moderatorii au pareri contrare tuturor celor care scriu pe forum. am primit mesaje private in acest sens, dar nu am crezut pina cind nu am vazut. imi pare rau ca am initiat acest subiect. ma voi retrage din acest club, pentru ca pare aservit politicienilor. si mie nu-mi place deloc politica ! vad ca esti conectat, de ce nu raspunzi ?
de Cornel001 » 11 Dec 2008, 01:27
de MIHAI770 » 11 Dec 2008, 08:00
$1 scrie:$2egea zice asa:
Neamtul Hantz isi cumpara un Passat 1.9 TDI si il inmatriculeaza in Jermania in 16 Dec 2008.
In 16 Martie 2009, Hantz vinde Passat-ul lui Gheorghe.
Gheorghe inmatriculeaza Passat-ul in Romania.
Gheorghe nu plateste taxa de poluare.
De ce? Pentru ca acel Passat a fost inmatriculat intr-o alta tara din UE dupa 15 Dec 2009.
Alles Klar?
de DanielArdelian2 » 11 Dec 2008, 09:19
$1 scrie:$2tf eu nu inteleg nimicde ce zici ca acel Passat a fost inmatriculat intr-o alta tara din UE dupa 15 Dec 2009??? Poate 2008...
de Mircea Maximg » 11 Dec 2008, 09:53
de hvwdoru » 11 Dec 2008, 10:15
de Tiry213 » 11 Dec 2008, 11:18
$1 scrie:$27. Tot asa , CASCO ar trebui sa fie obligatoriu ! In caz de necaz ! masina sa poata fi reparata in service , cu piese noi , cu garantie ...nu reparatii facute de meseriasii care schimbau plugul la tractor ....
8. V-am enervat ? sau am dreptate ?
de Mircea Maximg » 11 Dec 2008, 12:08
Bun . si unde sa le reparam ??? La bordura ? Nu vedeti , si sint discutii pe forum , suficiente , cite probleme apar la masinile moderne ? Cine naiba sa le repare , in cine sa avem incredere ???....ps. " frate" ???$1 scrie:$2Frate te-ncintasi ? Cum sa fie casco obligatoriu ? Pai eu si daca as avea casco si mi-ar platii reparatia nu m-as duce in reprezentanta nici sa ma bati.
de Tiry213 » 11 Dec 2008, 12:24
$1 scrie:$2Bun . si unde sa le reparam ??? La bordura ? Nu vedeti , si sint discutii pe forum , suficiente , cite probleme apar la masinile moderne ? Cine naiba sa le repare , in cine sa avem incredere ???....ps. " frate" ???$1 scrie:$2Frate te-ncintasi ? Cum sa fie casco obligatoriu ? Pai eu si daca as avea casco si mi-ar platii reparatia nu m-as duce in reprezentanta nici sa ma bati.
de dan16tone » 11 Dec 2008, 17:35
$1 scrie:$2ine, hai sa nu ne mai ascundem dupa deget. acest forum este subordonat politic asociatiei fostilor nomenclatori, iar daca dan si ionel mai comenteaza o sa sun la basescu sa puna securitatea pe voi. stiti cum e in beci tovarasici, nu ? cum, nu stiti ? stati asa ca aflati...
de Darth-Claudiu » 11 Dec 2008, 17:47
de KomandantuR » 11 Dec 2008, 21:15
$1 scrie:$2m sa vin la intilnire curind de Ford-isti si pe seama la aceasta gluma super tare am sa dau multa cola de baut ca asi fi dat bere........dar de suntem cu masina![]()
rog moderatorii sa fie putin mai concilianti cu userii
de centaur » 12 Dec 2008, 00:16
$1 scrie:$2aca vreti sa va enervez .....Acesta taxa auto o vad mai mult decit necesara !Motivul: sintem saraci la buget si este nevoie de bani . Ce vreti , sa puna taxa la piine sau la carne , nu ! pune la masini ! Toti se pling ca abia au strins 1-2 mii de euro sa ia o masina si acum vezi doamne , n-au bani de inmatriculare . Mai spun ca masinile sint mai bune decit cele de la noi ....Pe rind ...
1. Masinile nu sint mai bune , doar arata ! Arata bine deoarece sint intretinute . Cind vor da de strazile noastre vor ceda si va apare crunta realitate la suprafata , virsta si bubele .
2.Aceste masini ajung JAFURI imediat cum sint aduse in tara , masini pericol public in trafic ! Motivul ? Pai cine abia a avut bani de masina , cu ce va intretine respectiva masina ??? va vedea masina aceea service autorizat in viata ei in Ro ? sa fim seriosi ! va fi reparata numai la bordura , cu piese de la dezmembrari , pe ea va scrie un nume " de firma " in realitate este si va fi un JAF . Ia spuneti . ati vazut in trafic asemenea masini ? Cred ca da , strazile sint pline de panarame de acest gen !
3. Multi spun ca sint saraci , vor si ei o masina ...bla , bla , ...corect ! dar daca sint saraci , cade casa pe ei si in casa au presuri de cordele , vor masina bengoasa in curte ??? sa ce ??? Chiar nu exista o limita , un bun simt , un simt al masurii ???
4. Fara taxa auto ? bine ! Atunci sa se puna obligativitatea incheierii unui contract de service , contract pe toata durata inmatricularii , la o firma autorizata ...sa vedem atunci !
5. Masina orice ....isi poate cumpara ! Intretinerea este problema , asta nu pot face multi si cred ca este total aiurea ca in trafic sa intilnesti numai rable ...chiar daca arata " bine " si par " masini " !
6. In vara am schimbat catalizatorul ( cca 3000lei ) ...ce ma sfatuiau " smecherii " ? Pune ba o teava si mergi fara !!!!Pai ar mai fi fost masina ???? Cu asa ceva vreti sa va intersectati pe strazi ???? Cu masini bricolate , masini care au numai forma dar nu si substanta ?????
7. Tot asa , CASCO ar trebui sa fie obligatoriu ! In caz de necaz ! masina sa poata fi reparata in service , cu piese noi , cu garantie ...nu reparatii facute de meseriasii care schimbau plugul la tractor ....
8. V-am enervat ? sau am dreptate ?
de Cornel001 » 12 Dec 2008, 00:57
de Mircea Maximg » 12 Dec 2008, 01:48
de Cornel001 » 12 Dec 2008, 01:56
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori