Noutăţi din lumea automobilistică
19 Aug 2010, 16:22
Mă refeream la faptul că În România procentul de evaziune fiscală este foarte mare, aceasta fiind şi una din cauzele subdezvoltării. O taxă pe drum/autostradă poate servi doar la întreţinerea ei, nu la construirea altora, pentru asta fiind nevoie de mai mulţi bani la buget.
19 Aug 2010, 16:49
Este mare, dar nu i se poate atribui intreaga diferenta dintre cat a colectat Romania si media UE.
25 Oct 2010, 12:22
Vezi ca nu ai citit bine stirea se refera la Autostrazi dar noi avem asa ceva oare ?
Care o fi cea de la Cluj ? sau A2 neterminata ?
25 Oct 2010, 12:45
8 euro/100 km in spania? nu stiu de unde au scos-o, pentru 600 km am platit 6 euro pe o varianta, iar pe alta n-am platit nimic.
hmmmm... "taxa modica de 3-4 euro/100 km"???
25 Oct 2010, 12:58
pai tu o iei pe drumul vrchi spre Bucuresti si rezolvi problema
25 Oct 2010, 17:10
la anu vin chinezii si fac 2500km de autostrada in romania si nu vor sa fie prinsi pe nepregatite cum ii prinde iarna si dau legea mai devreme.
25 Oct 2010, 17:20
Pai da, astia-s dusi tare, nici nu au o autostrada completa inca DAR DEJA EI SE GANDESC SA PUNA TAXA !!
Pai taxa in combustibili + impozite + rovigneta + taxa autostrada = sa-i .... !!
26 Oct 2010, 13:24

Nu m-ar surpinde ca cei de la Transporturi sa isi facă ambiția sa ne taxeze de anul asta. Ce dacă nu este legal sau moral de parca ar fi prima decizie luata sfidînd logica legile și poporul roman.
26 Oct 2010, 14:30
bai, astia-s cretini? a2 se strica pe zi ce trece, e drept se mai si repara, dar are niste denivelari groaznice pe zona de asfalt, iar pe cea de beton sunt destule gropi la imbinari. plus ca e plina de cadavre de animale, deci securizarea-i varza. dar, ma rog, avem firma care patruleaza.... n-am inteles niciodata de ce? a1, nici aia nu-i mai minunata.
30 Oct 2010, 14:06
tampenie, noi nu avem drumuri si ei vor taxe de autostrada daca ar face ceva as zice dar la cat de idioti sunt toti... app cica singura bucata de autostrada conform normelor UE este aia Cluj-turda ( parca) si parca si cea de la pitesti pana la bascov
30 Oct 2010, 21:36
doar ce-am fost pe a1. in afara de cainele pe care l-am ratat la mustata, tembelul de mm cu h2 care mergea pe banda 2 economic si de denivelarile de pe sensul spre pitesti, totu-i "perfect"...
08 Noi 2010, 21:24
jenant ,
timpitzii aia fac ce vor cu noi ptr ca le permitem...