Noutăţi din lumea automobilistică
03 Mar 2008, 00:19
Salutare tuturor!
Ma adresez in special bucurestenilor. Duminica seara am trecut pe Bd. Aviatorilor si am observat ca pe partea dreapta in sensul de mers spre piata victoriei sunt camere de supraveghere. 2 inainte de statuie, chiar la semafor, si inca 2 pe la jumatatea drumului intre statuie si piata victoriei. stie cineva ceva de ele? sunt si cu senzori in asfalt pt radar sau doar de supraveghere? sau sunt doar ca pregatire pt intalnirea parlamentarilor care va urma?
03 Mar 2008, 08:18
s-ar putea sa fie pt summit-ul NATO din aprilie...probabil pe acolo va fi vreun traseu oficial al participantilor...
03 Mar 2008, 12:02
cam la asta ma gandeam si eu ..dar nu prea am urmarit stirile...am fost plecat din bucuresti si nu am stat la TV. ma gandeam ca poate a fost careva pe faza. asteptam sa vedem.
05 Mar 2008, 00:47
am observat ca au aparut astfel de camere si in cart. aviatiei la intersectia de la biserica, la pescarus, intre victoriei si romana... si parca mai vazusem undeva...
05 Mar 2008, 07:39
A aparut ieri una si dupa intersectia cu Dacia, pe Calea Victoriei, stalp stanga.
05 Mar 2008, 09:49
Stati linistiti ca sunt pentru Summitul NATO.
05 Mar 2008, 10:26
vazut una bucata la intersectia Calea Victoriei cu Splaiul Independentei (P-ta Natiunile Unite) pe sensul dinspre Eroilor
05 Mar 2008, 13:08
Deoarece standardele de securitate la nivelul intalnirii NATO de la Bucuresti sunt extrem de stricte, oficialitatile s-au vazut obligate sa respecte aceste cutume.

Asa ca... Trebuiau sa aiba cumva sub "ochi" toate traseele principale posibile. Veti vedea ca astfel de sisteme de supraveghere veti mai intalni de acum incolo. Bani la greu... de la buget. Si s-ar putea ca ele sa ramana definitive si dupa summit. De asta se face si urmatoarea rectificare bugetara acum in martie. Summit..., an electoral.... Ce mai urmeaza la strans cureaua?
05 Mar 2008, 19:56
am vazut ca au pus si aici in baneasa, pe bucuresti-ploiesti, aproape de antena 1
06 Mar 2008, 00:16
Si la Unirea a aparut una, chiar in mijloc, la intersectia cu Bd. Corneliu Coposu...
06 Mar 2008, 02:48
OARE, ACEST SUMMIT ESTE RASPUNZATOR PENTRU SISTEMELE DE SUPRAVEGHERE DE ULTIMA GENERATIE, MONTATE PE ASCUNS DE AUTORITATI SAU ,,THE NEW WORLD ORDER''?
06 Mar 2008, 07:46
$1 scrie:$2ARE, ACEST SUMMIT ESTE RASPUNZATOR PENTRU SISTEMELE DE SUPRAVEGHERE DE ULTIMA GENERATIE, MONTATE PE ASCUNS DE AUTORITATI SAU ,,THE NEW WORLD ORDER''?
Este o conspiratie la nivel mondial impotriva bucurestenilor, fratilor!!
Eu cred ca au inventat acest summit doar pentru a avea scuze pentru montarea camerelor...
06 Mar 2008, 07:54
Ar fi fost misto ca odata cu camerele sa monteze si niste asfalt pe Aviatorilor...
06 Mar 2008, 07:57
$1 scrie:$2r fi fost misto ca odata cu camerele sa monteze si niste asfalt pe Aviatorilor...

daaaa, si daca nu ar fura f mult, si pe Constantin Prezan
06 Mar 2008, 09:39
$1 scrie:$2r fi fost misto ca odata cu camerele sa monteze si niste asfalt pe Aviatorilor...

Sau macar sa aduca la linie piatra aia nenorocita.
06 Mar 2008, 16:24
DOAMNE...a mai aparut una pe drumul dintre casa presei si podul baneasa
06 Mar 2008, 19:10
stati linistiti ca nu sunt camere radar sau pt infractiuni rutiere (nu sunt folosite de politia rutiera)...sunt pt depistarea eventualilor teroristi...problema e cine la va lua in primire dupa summit...
10 Mar 2008, 10:10
Bd Elisabeta colt cu Calea Victoriei
de luat in primire or sa le ia Rutiera desigur!
14 Mar 2008, 10:02
ne urmareste astia fratilor ca pe infractori! nu mai exista pic de intimitate!
20 Mar 2008, 13:48
sper sa se intample ceva nasol pe timpul summit-ului.
31 Mar 2008, 13:17
$1 scrie:$2per sa se intample ceva nasol pe timpul summit-ului.
Ca de ex....sa aiba probleme Mercedes-urile si sa ramana doar Mondeo-urile de baza!