Noutăţi din lumea automobilistică
14 Noi 2006, 11:47
SUPER TARE!!! Vreau si eu sa limitez viteza pe aleea din curte... doar de 2-3 ori!
14 Noi 2006, 11:52
......sa fie asa tot drumul spre scarbici ....cred ca ne-am tampona cu totii :icon_mrgreen:
14 Noi 2006, 12:04
Ar trebui sa mareasca viteza ca sa puna cat mai multe fete si in toate orasele. Is curios cand o sa se implementeze asa ceva si in Romania ca la noi ii mult mai mare riscul de accidente. :icon_biggrin:
14 Noi 2006, 15:17
Tare rau faza. De ce nu ar face asa ceva si in Romania, nu as mai depasi 15Km/h. Heck, opresc masina si devin pieton!
14 Noi 2006, 15:52
Se zvoneste ceva despre implementarea acestui sistem in Romania intr-un viitor apropiat?
@ alecsutzu: Gandeste-te ca daca esti cu masina poate sare in fata ta cand mergi prea repede
14 Noi 2006, 16:17
Cine sa sara? Gagicile alea? Foarte Bine!!

Le opresc si le duc acasa, sa se calmeze, poate s-au speriat din cauza franii foarte galagioase pe care o pun. Li le iau si prietenele ca sa ii tina de urat.
14 Noi 2006, 16:21
Da. dar vezi, pentru asta trebuie sa fi cu masina, nu pe jos
14 Noi 2006, 16:24
Da....Rub it in

...lasa lasa....ca o sa imi vina si mie masinutza....si dupa aia o sa vedeti voi!!
14 Noi 2006, 17:12
Alecsutu, daca venim la tine cu Fordurile noastre, ne pui limitatoare in curte?... Pleaaaase... :icon_mrgreen:
14 Noi 2006, 17:24
salut,
propun, daca se implementeaza si la noi sistemul de limitare a vitezei prezentat de Adispan- sper ca o sa reusim pana atunci sa avem CLUB-FORD-sa se faca propunerea ca sa fie anuntate zonele unde sunt amplasate "limitatoarele" dupa cum se face acum la unele posturi de radio, anuntandu-se unde sunt radarele.
14 Noi 2006, 17:29
Aceasta masura va avea doua avantaje:
1) Informarea doritorilor de spectacol :icon_mrgreen:
2) Zonele aglomerate, care trebuie ocolite... :icon_lol:
14 Noi 2006, 17:50
maniacs!
14 Noi 2006, 17:54
de cine-i vorba, de cei de la
http://www.autof1.ro?
14 Noi 2006, 18:17
lol George, ai o bere de la mine, sa o bei in cinstea zuzei
14 Noi 2006, 18:34
Adi,
Zuza e o fata simpatica, am observat ca stie de gluma, fata mea o admira tare mult. Cred ca esti de acord cand ne mai vedem, o sa bem o bere 'pentru soferi' sau un suc in cinstea ei.
14 Noi 2006, 20:16
Ce idee geniala le-a venit astora.
Oricum, fetele erau dragutele...nu prea stiu ce le scria in cartea de munca..."stalpi de telegraf"? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Oare cu cat le plateau si ce se fac atunci cand vine frigul? Nu de alta, dar nu le-as vedea stand pe post de semafor in Bucuresti in iarna asta! :icon_mrgreen:
Am mai vazut eu o prostituata pe DN1 acum cativa ani, ii dardaiau dintii de frig(va dati seama ce s-ar fi intampla la cei care duceau lipsa si se incumetau la oral :icon_lol: ) si topaia dintr-un picior in altul, statea si ea la agatat.(si asta era totusi cu o geaca de blana pe ea...nu stiu ce avea dedesupt, dar la ce fata de oroare avea nu m-as fi incumetat sa aflu) :icon_eek:
15 Noi 2006, 08:50
@Mihai L. : Eh...ar fi ceva nu?