Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

transfer de fisiere gigant

18 Dec 2006, 08:20

Salut,
Am descoperit de ceva vreme, cu totul intamplator, o posibilitate de a transfera fisiere de pana la 1GB. Am testat, merge, e adevarat ca pentru un fisier de cca 550Mb mi-a luat pt trimitere(upload pe site-ul respectiv) cam 3h. Pentru primire(download) ia cam la fel, bineinteles eu am avut timpii respectivi pe conexiunea de acasa. M-am gandit ca multi din noi s-ar putea la un moment dat sa avem nevoie de asa ceva.
Procedura e extrem de simpla:
Se intra pe http://www.transfer.ro, acolo se completeaza campurile respective.
Fisierul e stocat acolo 10 zile, merg 5 fisiere simultan.
Totul e GRATIS.
Succes!!!

18 Dec 2006, 10:01

Salut George,
din experienta mea de pana acum am invatat ca nimic nu este gratis... :icon_mrgreen:
Atentie mare la ce trimiti, ca nu se stie cine le triaza; marimea il face potrivit pentru filme :icon_lol: . Eu personal nu l-as folosi pentru documente :icon_mrgreen: , dar decat sa stau 2-3 ore sa fac download/upload mai degraba transfer CD/DVD prin posta.

18 Dec 2006, 11:28

La transfer CD/DVD prin posta m-amgandit si eu, dar imi e teama ca ajunge bucati. Spre exemplu, eu vreau filmul facut de catalin40A la ultima intalnire si am inteles ca are undeva la 750MB.

18 Dec 2006, 13:02

$1 scrie:$2a transfer CD/DVD prin posta m-amgandit si eu, dar imi e teama ca ajunge bucati. Spre exemplu, eu vreau filmul facut de catalin40A la ultima intalnire si am inteles ca are undeva la 750MB.

n-ajunge bucati, ca am primit/trimis io dvd-uri cu posta si totul a fo ok; exista acele pungulite de ambalat care au "pernutele" alea de aer pe care tuturor le place sa le pocneasca ... (stau si ma uit si ma intreb ... oare e corect romaneste ce am scris io acolo??????)

18 Dec 2006, 13:11

$1 scrie:$2alut George,
din experienta mea de pana acum am invatat ca nimic nu este gratis... :icon_mrgreen:
Atentie mare la ce trimiti, ca nu se stie cine le triaza; marimea il face potrivit pentru filme :icon_lol: . Eu personal nu l-as folosi pentru documente :icon_mrgreen: , dar decat sa stau 2-3 ore sa fac download/upload mai degraba transfer CD/DVD prin posta.

ai perfecta dreptate, mie de ex. mi-a trimis un fost coleg un kit/SO de 699MB(format ISO) ultima data, l-am descarcat, l-am pus pe cd, merge ok. Sincer sa fiu, nu-mi fac probleme de cine-l mai vede, a fost luat free de pe net.

19 Dec 2006, 10:33

Din cate am vazut acolo.....iti ajunge pe mail??? si daca amil`ul nu suporta atat de mult??? Sau iti trimite un link pe mail de unde sa`l tragi??

19 Dec 2006, 10:50

Este un site unde faci upload/download in general. Se pot face limitari la marimea unui fisier si pe total (cum este si la mail, de ex.)

19 Dec 2006, 15:08

$1 scrie:$2in cate am vazut acolo.....iti ajunge pe mail??? si daca amil`ul nu suporta atat de mult??? Sau iti trimite un link pe mail de unde sa`l tragi??

iti trimite un link pe mail, te duci pe link. Merge, am verificat

30 Dec 2006, 10:33

Pai asa sunt o gramada de site uri care permit si mai mari fisiere,ce este nasol ca majoritatea avem upload mic si dureaza.
SI plus de asta pierzi 4 ore sa uploadezi si mai pierde si ala inca 2 sa l dea jos.Mai bine e sa faci un .torrent si in timp ce il uploadezi ala il si downloadeaza.
Parerea mea.. :icon_lol: :icon_mrgreen:

02 Ian 2007, 11:20

Mai exista si asta

http://www.rapidshare.ro/

nu trebuie nici macar adresa de mail .....(doar completata fictiv)
Răspunde