Hotie la Finante
La finante vei avea un soc imens daca vei avea norocul ca masina sa fie sub un an vechime.
Cretinii nici nu te baga in seama daca vii si le spui ca masina are sub un an vechime si ca trebuie sa ti-o incadreze corespunzator.
Iti dau o replica de ramai tablou. Daca nu o inmatriculezi in anul in care e fabricata inseamna ca este in al doilea an adica te incadrezi la durata de peste un an adica intre un an si doi ani
Daca incerci sa le explici cazul cu decembrie 2006 - ianuarie 2007 (care e durata?) nici nu te ia in seama.
Iti citeaza din repetorilul lor : " Daca purtati discutii contradictorii va rugam sa schmbatii subiectul !!!"
Toti mi-au dat replica asta !!!!!!
Sunt indoctrinati perfect de a-ti fura banii cu nerusinare.
Eu am platit pana la urma in plus caci imi expirasera numerele.
Asa ca trebuie sa te consolezi cu ideeea ca taza de prima inmatriculare va fi exact cat vor ei.
Bafta.
Cretinii nici nu te baga in seama daca vii si le spui ca masina are sub un an vechime si ca trebuie sa ti-o incadreze corespunzator.
Iti dau o replica de ramai tablou. Daca nu o inmatriculezi in anul in care e fabricata inseamna ca este in al doilea an adica te incadrezi la durata de peste un an adica intre un an si doi ani
Daca incerci sa le explici cazul cu decembrie 2006 - ianuarie 2007 (care e durata?) nici nu te ia in seama.
Iti citeaza din repetorilul lor : " Daca purtati discutii contradictorii va rugam sa schmbatii subiectul !!!"
Toti mi-au dat replica asta !!!!!!
Sunt indoctrinati perfect de a-ti fura banii cu nerusinare.
Eu am platit pana la urma in plus caci imi expirasera numerele.
Asa ca trebuie sa te consolezi cu ideeea ca taza de prima inmatriculare va fi exact cat vor ei.
Bafta.
Ultima oară modificat de celenhein pe 28 Sep 2007, 14:26, modificat 1 dată în total.
2006 Focus Turnier Trend, 1.6 TDCi - 109CP, Wagon, Polar-Silver Metalic (Germany)
-
celenhein - Incepator