Noutăţi din lumea automobilistică
09 Feb 2006, 16:14
This is not the new "definitive Galaxy": the series version, regarding this, introduced to the Hall of Frankfurt, will not be but as well as various, at least being to how much declaring from the Ford. For this great monovolume (it is long approximately 4,8 meters), produced sin from 1995 in collaboration with Seat and Volkswagen, the House confirmation the configuration to seven places: they are on three foldable rows and in the pavement without necessity of being removed. Behind a facade decidedly it originates them, that she anticipates the probable aspect of many new Ford models, is placed for one chosen of three motors: an unit to benzine of 2.0 liters from 145 CV and two "TDCi" of 1.8 or 2.0 liters, respective from 125 or 143 CV.
PS:Daca cineva se pricepe sa si traduca e si mai bine.Eu in limba in care era am inteles tot.
09 Feb 2006, 21:22
Asta vrea sa fie S-Max-ul ?
09 Feb 2006, 21:58
Reactia mea e aceeasi cu cea cind am vazut Logan break (sau presupusul break...). Uritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Sa mearga la Pininfarina sau ItalDesign !!!
10 Feb 2006, 02:43
Nu.Asta e Galaxy.Si nici mie nu mi place cum arata.
10 Feb 2006, 16:09
$1 scrie:$2eactia mea e aceeasi cu cea cind am vazut Logan break (sau presupusul break...). Uritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Sa mearga la Pininfarina sau ItalDesign !!!
voiai ceva gen hyunday matrix?

mie imi place cum arata, mai putzin spatele, iar bordul mi se pare superb
17 Aug 2006, 22:56
Salutare, Ford-isti!Sunt nou pe aici, nu detin personal un Ford, dar cu putin noroc ma voi bucura si eu de unul in scurt timp(Mondeo Ghia 2.0 TDCi 130 CP;de la tata :icon_smile: ). Este aproape "useless", cum ar zice Shakespeare, sa repet faptul ca sunt fan Ford(ID-ul meu spune tot). Insa am fost un pic intrigat de faptul ca noul Galaxy(a propos, acela este evident conceptul), cel putin aici, nu a prea placut ochiului a doi user-i. Inteleg, ultima generatie Scorpio poate starni in continuare controverse legate de design-ul mai mult sau mai putin inedit, insa cred cu tarie ca noua filozofie "kinetic design" este gura de oxigen de care Ford avea destul de mare nevoie. Nu ca "edge design" ar fi fost mai prejos, insa, dupa parerea mea si a multor jurnalisti auto, exista riscul banalizarii ireversibile. In orice caz, nu incerc sa schimb mentalitati si gusturi. Revenind la noul Galaxy, design-ul, atat cel exterior cat si cel interior, mi se par o reusita incontestabila, insa totusi, exista anumite detalii(atentie, detalii!) care, cel putin din punctul meu de vedere, au diminuat aspectul noului van. Si anume:faptul ca s-a renuntat la vopsirea barei de protectie spate si a antenei radio in culoarea caroseriei mi se pare o decizie absolut fara rost, si nici nu cred ca diminueaza substantial pretul masinii. Cateodata, desenul caroseriei trebuie sa isi merite banii pe deplin. :icon_cool:
18 Aug 2006, 11:16
Eu ma refer numai la extern cand spun ca nu imi place.in rest nimic de zis.
Oricum fiecare are dreptul la opinie.
19 Aug 2006, 21:30
Mie imi place..la fel si S-Max..
23 Aug 2006, 15:32
si mie imi place Galaxy-ul asta
23 Aug 2006, 17:46
aaaa..... cred ca am vazut o chestie care semana cu masina asta in Galati, duminica trecuta. Mi-a ramas in minte grila fata. Arata exact ca in poza. Este vreun Ford in productie care sa aduca cu Galaxy-ul asta ? :icon_confused:
23 Aug 2006, 22:21
S-max-ul seamana..dar e mai frumos..ceva mai agresiv..l-am vazut deja pe strada..imi place!
24 Aug 2006, 11:47
ochiu' feminin zice ca foondu' e taiat cam abrupt, da' bordu' si interioru' arata bine
sa casc ochii, poate vad si eu pe strada d-astea de le vedeti voi si eu nu
24 Aug 2006, 18:27
$1 scrie:$2chiu' feminin zice ca foondu' e taiat cam abrupt, da' bordu' si interioru' arata bine

sa casc ochii, poate vad si eu pe strada d-astea de le vedeti voi si eu nu

Numai sa casti ochii cand esti pe jos,cand conduci e bine sa fii atenta la strada!! :icon_biggrin: :icon_lol:
24 Aug 2006, 22:06
Sincer sa fiu ultimul Galaxy mi-a placut foarte mult. Acesta intr-adevar mi se pare mai urat. S-ar putea totusi sa arate mai bine pe strada.
24 Aug 2006, 22:35
Eu am avut ocazia sa "il tavalesc un pic" pe domnul Galaxy, cand a fost expus la salonul tiriac, de aproape si pe viu arata ceva mai bine, dar urcat la volanul lui din interior arata chiar bine, nu mai zic de dotari, tft-uri etc....si cum era vorba aia...nu ma intereseaza cum vad altii designul masinii mele atata timp cand eu o conduc de pe interior si nu o vad cum e pe dinafara :icon_mrgreen: