Subiect închis

Re: Dezbateri orase Zilele ClubFord 2010

12 Oct 2009, 08:19

la mare in iunie nu prea sunt turisti, in iulie incepe sa se umple dar nu 100%, si abia in august si septembrie e arhiplin.

12 Oct 2009, 08:22

M-am referit la persoanele care se duc prin Croatia,Grecia,Turcia si asa mai departe..nu aici ma gandeam ca inca nu prea e vreme de mare la noi in Romanica prin iunie :)

12 Oct 2009, 12:47

Daca eu nu ma insel, Rusaliile cad pe 23 (Dum) si 24 Mai (Luni). Cred ca asta e cea mai buna perioada pentru ca e luni e zi libera legala. 1 Mai cade Sambata, deci nu facem mare lucru. Din pct meu de vedere e ok oricum, doar sa stiu dinainte sa imi iau liber. Chiar, cata lume isi poate lua vineri liber, asa putem pune chiar orice perioada (sau sa vina vineri seara)?

12 Oct 2009, 17:33

E sarbatoare mare si pe 22 :)) Da nu e scrisa in calendaru crestin-ortodox :D

13 Oct 2009, 13:49

clubkia a ridicat stacheta: http://www.automarket.ro/stiri/fanii-ki ... 25526.html

e o realizare frumoasa, bravo lor! =D>

13 Oct 2009, 13:58

Felicitari :)

13 Oct 2009, 14:20

Felicitari ClubKia! =D>

13 Oct 2009, 17:33

Dap! Felicitari ClubKia! Poate reusim si noi anul viitor ceva. :D

14 Oct 2009, 20:03

buni baietii de la kia, bravo lor: parolisti si uniti. avem de invatat!

pina una alta am dat drumul votului pentru perioada desfasurarii ZCF 2010 si se poate vota pina pe 1 noiembrie 2009. spor la treaba!

si ca sa va cresc moralul: http://www.largestfordparade.co.za/

14 Oct 2009, 20:15

unde se dezbat zilele ? tot aici ?

14 Oct 2009, 20:27

da. am scris in topicul de vot ca dezbaterile continua aici

14 Oct 2009, 20:29

bon, uite sugestie : daca se face de rusalii cand lunea e oricum libera, n-ar fi mai bine ca seria sa inceapa de sambata in loc de vineri, si sa vina de vineri, mai devreme cine doreste/poate ? sau poate oamenii vor lunea ca zi optionala libera de odihna dupa party ? n-ar fi nici asa rau.

14 Oct 2009, 21:21

este si o schita de program acolo

cam asta era ideea: vineri se vine, simbata se defileste si se petreceste, duminica se placa sau se sta si luni daca e de rusalii... in text este exprimata aceasta idee sau am scris prost si am reusit sa fiu destul de explicit

am gindit (noi cu cei care au facut propunerea) sa fie nici o noapte, o noapte sau doua dupa buget astfel se pot face urmatoarele variante sau combinatii:
- se vine simbata si se pleaca simbata - 0 nopti cazare;
- se vine simbata si se pleaca duminica - 1 noapte cazare;
- se vine vineri si se pleaca duminica - 2 nopti cazare;
- se vine simbata si se pleaca luni - 2 nopti cazare (doar in cazul Rusaliilor);
- se vine vineri si se pleaca luni - 3 nopti cazare (doar in cazul Rusaliilor).

si un update de azi, 16.10.2009:
sint 376 de vizite in topicul de voturi si doar 46 de votanti...sa fie atit de interesant? :-t ma gindesc unde sint cei 900 de oameni care au votat localitatea. se vede treaba ca atunci cind lucrurile se apropie de concret...dam bir cu fugitii...
Ultima oară modificat de bogdanv pe 16 Oct 2009, 21:07, modificat de 2 ori în total.
Motiv: am adaugat un comentariu

16 Oct 2009, 22:31

vazusem schita. nu cred ca ai scris prost ci ca nu ai inteles exact ce am vrut sa zic. vineri devine sambata (ziua 1) etc... dar cred ca e mai bine cum ai detaliat. atunci cred ca votez perioada de rusalii, mi se pare cea mai potrivita.

Re: Dezbateri orase si date desfasurare Zilele ClubFord 2010

19 Oct 2009, 08:48

Salutare. Deci sa inteleg ca party va fi sambata?? Trebuie sa fie o organizare foarte buna avand in vedere ca incep nuntile si e posibil sa nu gasim sali disponibile. Sau facem party la Cheile Gradistei unde ne vom caza??

19 Oct 2009, 09:46

Schita este...schita. Vom pune la punct detaliile cand se termina sondajul. Oricum ar fi , party-ul se va tine in complexul in care vom fi cazati.

19 Oct 2009, 10:34

Cei care au copii la scoala trebuie sa aiba in vedere ca week-endul 11-12-13.06.2010 e rezervat serbarilor scolare. Ar fi pacat sa iasa la vot acel week-end si sa nu putem merge din cauza asta. Am tinut sa mentionez asta pentru ca e pe locul 2 din voturile de pana acum.

19 Oct 2009, 22:49

buna remarca!

21 Oct 2009, 00:28

Deabea astept sa ne vedem.

27 Oct 2009, 00:57

dupa cum se vede din vot se pare ca ne vedem de rusalii....la chei..

27 Oct 2009, 20:25

Daca e sa fie de Rusalii trebuie facute rezervari cu mult inainte, ca o sa fie aglomeratie mare.

27 Oct 2009, 21:56

ce inspirat am fost cu aceasta propunere :-?

27 Oct 2009, 23:02

parca imi aduc aminte ceva...si eu care credeam ca a fost o emanatie colectiva...;)...glumesc sefu'!

28 Oct 2009, 21:05

Salutare. Rog victoriosii organizatori sa se mobilizeze si sa se deplaseze pana la complexul turistic si sa inceapa negocierile la cazare. Sa vedem ce oferta primim ca promisiuni sunt toti in stare sa faca. Poate ma repet dar vrem sa stim negru pe alb exemplificat. O camera care costa 120 lei cat ajunge in urma discountului?? La fel pentru cele de 140 lei. Daca de la 120 reduce la 114 nu ma incanta cu nimic (asa iese o socoteala cu discount de 5%).

28 Oct 2009, 23:21

stai linistit ca nu e chiar asa cum crezi tu.
in primul rand trebuie sa stim pe cate zile ne intindem si in care perioada.........abia apoi putem fortza un discount in baza unei prognoze de prezenta sau in baza unei scheme esalonate in functie de numarul de camere rezervate.
apropo ???? ... cam ce discount visezi tu sa primesti de la un complex hotelier de calitate si care este plin peste 70% tot timpul anului ?
si te-as ruga sa-mi exemplifici despre ce promisiuni e vorba ca nu sesizez unde bati apropouri ?
sa presupunem ca omul iti zice un discount alb pe negru pentru un grad de ocupare de 150 de camere ....daca in realitate se vor ocupa doar 70 platesti tu diferentza de discount ?

29 Oct 2009, 12:40

propun sa se mearga pe plata de avans, ca stim exact pe cati ne bazam. se poate pleca de la un numar estimativ minim de participanti, plecand de la cati am fost anu trecut, se cer preturi pt acest numar si eventual si pt alte praguri, mai mici si mai mari, se posteaa pe forum, si pe ideea "estimam (dar nu garantam 100%) ca pretul nu va fi mai mare de atat", se fac liste cu avans. daca nu ne strangem suficienti cat s-a estimat, cui nu-i convine poa sa primeasca vansu inapoi, cred ca vor fi prea putini care sa vrea asta, diferenta de bani nu poate fi mare astfel incat sa-i opreasca pe cei care chiar vor sa vina. daca vom fi mult mai multi care s-au inscris decat estimarea, cu atat mai bine, poate si pretu va fi mai mic cf noului prag atins.

mai e o chestie, am vazut ca nu toate locatiile (cabanele) sunt la fel de dotate si pretu variaza...
si, bineinteles, dupa incheierea listelor, mai pot sa apara doritori... probabil se va merge pe "daca mai e loc, ok, daca nu, gasim alte gazde prin zona..."

29 Oct 2009, 13:10

Mi se pare super OK ce zice Cornel. :) Ca sa stim pe cati ne bazam, cine doreste sa dea un avans (sa zicem minim o noapte de cazare).

29 Oct 2009, 16:22

Cred ca 30 % este o suma minima de platit in avans. Ideea e cui i-o platim :D

29 Oct 2009, 16:25

avansul nu trebuie neaparat platit imediat, ci depus intr-un cont a.i. organizatorii sa stie pe ce se pot baza. eventual fac si niste dobanda (la depozit) la ei pt sponsorizarea altor actiuni ale evenimentului, pana la momentul varsarii in contul gazdelor :)

29 Oct 2009, 16:28

De-acord. Fixati data limita a virarii banilor. Fixati contul. Fixati suma/procentul.
Subiect închis