Subiect închis

Re: Dezbateri orase si date desfasurare Zilele ClubFord 2010

29 Dec 2009, 09:09

Se vor gasi si locuri de cazare. Urmareste discutiile ...

29 Dec 2009, 11:07

pai facand un calcul de 4 persoane pe masina asta inseamna 200 de masini si daca vin mai putini pe fiecare masina. Nu va faceti griji ca locuri de cazare sunt, tot ce trebuie e sa fie fordistii seriosi.

29 Dec 2009, 11:39

pana la urma vad ca nu mai "transpira" nimic pe aici, sper ca nu ma trezesc ca ati mutat discutiile si lista de inscrieri in alta parte si eu le gasesc cand e prea tarziu.

29 Dec 2009, 12:54

Deci..haideti sa trecem cu bine in noul an si reluam discutiile in ianuarie, nu credeti?!

La multi ani!!

Cu stima

30 Dec 2009, 22:53

am citit de la prima pagina, pana la ultima pagina.
sa o luam pe rand, cu ce ne doare:

"Acestea banuiesc ca sunt preturile actuale de la receptie din care speram sa obtinem un anumit discount si de asemenenea sa discutam concret cat v-a costa party de persoana si ce v-a contine."
Cand se poate discuta si afisa macar orientativ un discount?
Si mie mi se par preturile cam sus.

Cati oameni au dorit sa faca rezervare pana acum?
Mai sunt locuri disponibile?

Am vazut ca s-a venit cu ideea unui avans.
In ce cont? In numele cui?

S-ar putea sa vin doar eu cu fordul meu. In cazul asta voi fi nevoita sa platesc o camera dubla?

Pentru cei din Bucuresti.
Cand ne strangem, la ce ora si unde?

A chemat cineva si pe cei de la cartea recordurilor (bineinteles daca se observa ca ii depasim pe cei de kia - din rezervarile facute )
Tare mi-ar place sa reusim si noi si sa fim pe primul loc in 2010 !

LE: Si daca tot e sa fie BV, poate facem si asta , distractie la parc Aventura. Ca de cand stau cu ochii pe el : http://www.parc-aventura.ro/
Topicul e aici: viewtopic.php?f=118&t=40136

31 Dec 2009, 00:09

Pai de ce sa platesti o camera dubla singura cand pot sa stau eu cu tine 8-> :) :D si platim in doi sau daca nu ai suficienti bani din x motive imi spui si platesc eu mai mult si mii trimiti tu dupaia cand faci rost,ca doar sunt un gentleman :-"

Nene verga_Cip scuze de interventie :D ^:)^ ^:)^ ^:)^

31 Dec 2009, 19:29

Don Gyovany, vezi ca-ti pun cuie pe sosea la Slatina =)) Si o sa o iei pe Sibiu.
Glumeam desigur.
Eu vin cu tot familionu', adica nevasta si copchil, dar ma voi caza la Piriul Rece. Cred ca 20 km nu sunt o problema.

31 Dec 2009, 20:16

Normal ca preturile sunt mari si binenteles ca mai jos de 10 nu se va primi discount

Nu trebuie sa stai insa la cheile gradistei, poti sta in moeciu unde este la fel de frumos si mai aerisit decat o sa fie la chei , plus ca la ce gropi sunt poti sa mergi si pe jos, ar fi cam 5 km :)

04 Ian 2010, 13:55

sunt o gramada de variante de cazare in zona...sunt pensiuni in zona Bran, Moeciu, Simon, etc...

04 Ian 2010, 14:07

Cred ca ar trebui incepute "lucrarile" pt plenara.

04 Ian 2010, 14:09

sunt de acord cu adi.
sa facem listele cu cine vine, unde vom sta.. sa pregatim avansul..
nu mai este f mult timp ..

04 Ian 2010, 15:27

pai, sa ne zica ceva comitetu' de la brasov ...

04 Ian 2010, 15:30

sa vorbesc cu ai mei ... si s`ar putea sa venim si noi ... nu`i sigur inca ... :D mi`ar face placere sa va cunosc

10 Ian 2010, 11:28

ia ziceti dragilor, pun banii la ciorap pentru avans de cazare au ba? se mai tine intalnirea? ca daca nu, sa nu mai imi fac iluzii ca ar fi primul nostru mini-concediu dupa un an...

10 Ian 2010, 12:44

Pune-i, ca nu se stie niciodata, cand ai nevoie de ei!
Apropo. Saptamana aviatoare pe miercuri, joi, ce program ai? Ca vin prin Constanta! :D

10 Ian 2010, 17:52

doar atat OT: imi stiu programul de pe acum. e chiar cel de azi, si de ieri, si de ... 3 luni incoace. biberon, ragait, pampers, biberon, plimbat in brate, ragait, biberon, pampers, plimbat, pampers... si cumva sa ajung si la servici :)) apoi lat in pat.
in zilele pare mananc, in zilele impare fac dus. 5 minute macar sa ne intalnim gasim cumva, continuam discutia pe mp ca-s virgin in ale avertismentelor si nu as vrea sa incep tocmai acum :)

14 Ian 2010, 23:22

Eu mi-am facut deja rezervare la http://www.casasamurai.com/index.htm pt 21-23 mai. Presupunand, prin absurd, ca intalnirea nu va mai avea loc, intentionez sa fac o mini vacanta in acel week-end. Sper sa ne vedem cu totii sanatosi.

ps. @martini: sa-ti traiasca!!

14 Ian 2010, 23:33

La ce pret ai facut rezervarea??

15 Ian 2010, 18:59

Pai vad ca organizatorii au facut mucles. Acum intram in februarie, apoi martie ... aprilie ... si ... atat :D

15 Ian 2010, 19:17

Ne adunam vreo 20 de masini??? :-/ :D

15 Ian 2010, 21:28

Am putea face o lista cu persoane care inca mai doresc sa participe iar daca organizatorii nu vor aparea cu programul ne vom intalni doar noi (cei interesati) si facem un chef mare.

16 Ian 2010, 00:29

Baieti baieti..."keep your shorts on", ca organizam. Nui bai, dar trebuie sa aveti rabdare, sa nu va pripiti. Daca totusi doriti sa dai o mana de ajutor, ar fi frumos sa puneti la ciorap ceva banuti si eu voi vorbi cu Toxi sa vedem daca deschidem un topic de inscrieri.
Tot ce va rog este sa aveti rabdare.

16 Ian 2010, 00:43

Eu zic sa mai intrati cate unu pe aici si sa mai dati cate un "Up". Sau un "Se lucreaza", ca sa fim si noi siguri ca nu am pierdut legatura cu topicul. :) (Cum mai patesc eu din cand in cand) :D

16 Ian 2010, 01:04

Stati linistiti, cel putin eu si cu Toxi monitorizam topicul de fiecare data cand posteaza cineva, dar de dragul vostru..."up" one a week...e ok? sau "organizing...please wait" sau preluam de la windows " loading...please wait" ;)

16 Ian 2010, 01:17

Scrieti ce vreti voi, numai scrieti ceva. ;)

16 Ian 2010, 01:21

Roger wilco

16 Ian 2010, 01:36

:D La asta te refereai??
Roger Wilco is a Voice over IP application used by multiplayer video game players, usually in combination with a headset.

16 Ian 2010, 01:44

Gata...am zis ca ne tinem de treaba si sa aveti rabdare. NO MORE OFF-topic

16 Ian 2010, 14:48

$1 scrie:$2s. @martini: sa-ti traiasca!!
multumesc! :)

despre organizare... incep sa imi fac calcule si sa adun. vreau sa venim... dar m-ar ajuta mult sa stiu cat mai din timp (servici, familie, probleme personale...), cu cat mai devreme cu atat mai bine.

spor la negocieri!

16 Ian 2010, 18:03

Pai s-a votat 21-22-23.05.2010 - weekend-ul Rusaliilor
La cheile Gradistei...ca sa stiti sa spuneti la sefi, sa nu va caute :P
Subiect închis