$1 scrie:$2
$1 scrie:$2r fi frumos sa doboram recordul

Cred ca e cam greu

In Africa de Sud unde a avut loc parada, a fost organizata de Firma FORD, nu ca forumul sau asociatia nu e in stare sau nu are atat de multi participanti, dar vorbim de diferente foarte mari din punct de vedere financiar !
Sa mai zic de conditii? Un circuit cu tot ce iti trebe, nu la inghesuiala pe DN-uri si prin parcari pe unde gasesti, nu tu umblat pe la autoritati, cautat, etc.
$1 scrie:$2eci deocamdata ca propuneri pt cazare avem : Hotel Atlas, Camping Darste, Hotel Perla Ciucasului, nu ?
Alea nu sunt optiunile ptr cazare, sunt optiunile ptr party + cazare. Noi am dori ca undem facem party-ul (si sa nu depaseasca pretul de anul trecut - 80RON/meniul, alcoolul si DJ de acasa), sa gasim si disponibile cel putin 40 de camere duble/triple pana in 120/dubla (ramane de vazut cu/fara mic dejun).
Avand in vedere ca cei de la Perla au un restaurant de 400 de locuri (nu e pe site-ul lor), cred ca devin cea mai buna optiune. Incercam o reducere de minim 20% la cazare fata de pretul de site, cu posibilitatea de a opta sau nu ptr mic dejun. Drumul pana acolo are o portiune de 500m cu gropi (multe si mici, nu cred ca sunt problema ptr garda la sol) si trece printr-o zona "bronzata" a satului Tarlungeni, dar in afara de portiunea respectiva, drumul e foarte bun, au parcare maricica, etc - patronul are prevazut un pod de legatura direct cu un DJ, dar nu va fi gata pana atunci.