de adispan » 30 Mar 2010, 19:03
mincarea o sa fie bufet suedez: te duci cu farfuria, o umpli, nu sta nimeni sa iti dea peste mana ca "ai pus prea mult"; daca mai vrei, mai dai o tura si iti mai pui ... si tot asa pana nu mai ai mincare
bautura din menu o punem frumos in fata fiecarui mesean; aia pe care o cumparam noi o punem undeva pe o masa, si procedezi la fel ca la mincare - te duci, umpli, te intorci, bei, te duci, umpli, etc etc etc; daca vezi ca sticla de gin e pe masa vecinilor, te duci la masa vecinilor umpli, bei etc etc etc
asta e un hotel, nu o pensiune; nu avem acces la bucatarie sa ne gatim noi ce vrem
CAMERELE
1. intaietate la rezervare vor avea organizatorii - vi se pare ok?
2. apoi, timp de 24 ore, membrii asociatiei - e ok?
3. apoi, pt camerele ramase, in baza "primul venit primul servit" restul celor interesati - e ok?
4. cei care nu vor mai gasi camere, se pot caza oriunde doresc
NB: rezervarile de cazare se deruleaza printr-o agentie de turism, nu direct la hotel
nu ne-am propus niciodata sa gasim o optiune de cazare care sa poata cuprinde toata suflarea participanta; ganditi-va ca nici la cheile gradistei nu puteam sta toti 200 la un loc, decat in 2-3 hoteluri, la preturi cu minim 50% mai mari decat avem la GHPC
patronul de la GHPC mai are un hotel in BV de 20 camere, la care putem apela, si poate oferi transport cu microbuzul de la GHPC la hotel in noaptea party-ului
va reamintesc ca toata tarasenia asta se face pe baza de voluntariat; nici eu, nici bogdanv, nici toxicristi, nici altii, NU SUNTEM ORGANIZATORI DE EVENIMENTE; facem ceea ce putem ca sa ajutam intr-un fel, si nici nu stam cu ochii geana pe toate detaliile posibile, gen "daca raman fara sa imi beau berea tuborg din menu?"
va rog sa nu faceti offtopic, macar aici
multumesc tuturor