Zilele ClubFord 2010 : 22-24 mai 2010 @ Braşov

Afișierul evenimentului

Afișierul evenimentului

Mesajde toxicristi » 26 Mar 2010, 23:44

La data scrierii mesajului
  • suntem initatorii cererii de rezervare a Parcarii Roman inregistrata la Primaria Brasov sub numarul 19480/24.03.2010 (luni o sa aflu mai concret daca sau cand trebuie sa si primesc un raspuns la cerere);
  • am discutat la Restaurantul-cantina Roman pentru pranzul de duminica (se vor face 1 sau 2 meniuri specifice pranzului, pretul estimat fiind undeva la 25-30RON);
  • am contactat dealerul local Casa Auto Brasov, precum si importatorul Ford in Romania in vedere obtinerii unei colaborari/parteneriat/sponsorizari;
  • am luat decizia de a incerca doborarea recordului national "Cea mai lunga coloana de masini de aceeasi marca", neomologat de Guiness World Records dar cu posibilitatea certificarii numarului de particianti la un notar public, avand in vedere ca recordul mondial pentru coloana de Ford-uri ne este cam inaccesibil (586 de Forduri s-au strans pe un circuit in Africa de Sud) - recordul national de acest fel cred ca apartine celor de la clubkia cu 226 de masini;
  • am cerut cateva oferte la firme producatoare de promotionale pentru stegulete, numere de ordine, ecusoane;
  • am alcatuit si concretizat o mapa de prezentare a comunitatii pentru atragerea sponsorilor si partenerilor;
  • am construit site-ul si s-a inregistrat domeniul dedicat evenimentului, urmand ca site-ul sa fie completat cu informatii + formular de inscriere;
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Re: Afișierul evenimentului

Mesajde toxicristi » 09 Apr 2010, 21:00

Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Înapoi la Zilele ClubFord 2010 : 22-24 mai 2010 @ Braşov