Te salut Sammy!
Uite cum plec si eu putin din aria internetului si brusc aici rasare un topic ce tinde sa creasca precum vrejul de fasole al lui Jack. Am sa incerc, pe scurt (dar nu am sa reusesc), sa raspund unor afirmatii facute de tine pe aici.
samautoiq,886409 scrie:daca traiesti intr-o zona de deal sau munte din Irlanda sau Scotia
Te-ai intrebat cati cititori ai siteului tau sunt din Irlanda sau Scotia? Eu am o vaga senzatie ca sunt sub 0,13%.
samautoiq,886409 scrie:Despre Sammy... stie masini de la 4 ani, conduce ... este la curent ...
Vorbeste ... are un vocabular excelent ... ii place ... face parte din brand-ul lui personal ... o vorbesc si scriu (aproape) perfect...
1) Mesajul citat anterior: acest mesaj (am taiat, dupa cum iti poti da seama, bucati din el pentru a fi mai scurt) face parte din categoria "Inainte eram laudaros, acum sunt perfect", iar faptul ca vorbesti despre tine la persoana a treia face cat o mie de cuvinte menite sa explice lipsa de obiectivitate ce debordeaza din aproape fiecare cuvant ce-l scrii fie aici, fie pe site-ul aflat in discutie.
2) Partea scrisa cu fontul "italic": ai uitat sa vorbesti despre tine la persoana a treia.
samautoiq,886422 scrie:Mondeo, estetic vorbind, este o balena obosita - un casalot esuat.
Tind sa cred ca tu nu ai vazut un Ford Mondeo. Ba, mai mult, tind sa cred ca in incomensurabila-ti experienta in domeniul auto cineva a pus o sigla "Ford" unui Passat si ti-a spus ca e Mondeo. Nu-i nimic, se mai intampla.
samautoiq,886422 scrie:diesel-urile cele mai reusite sunt imprumutate de la PSA Peugeot Citroen
Acesta este unul din motivele pentru care exista forumuri ale utilizatorilor: din experienta celor multi ce scriu pe astfel de forumuri, afli ca motoarele diesel apreciate sunt cele construite de Ford in detrimentul celor facute in colaborare cu PSA.
samautoiq,886422 scrie:sunt fan Citroen, Alfa-Romeo, Fiat
Exceptand Fiat (este un producator de masini care nu stie ce vrea: nu tu motoare fiabile, nu tu masini aspectuoase, nu tu sportivitate, nu tu confort; tind sa cred ca motto-ul lor este "Vrei o masina care nu e buna la nici un capitol? Iti oferim un Fiat!"), Citroen si Alfa-Romeo sunt doua marci care se bazeaza strict pe design (strict inseamna strict) si atat. Fiind fan al acestor marci (aici ma refer la tine, Sammy) imi dau seama de o noua "calitate" a ta: imaginea e tot ce conteaza, continutul nu are importanta. Cum spune o vorba romaneasca (in lipsa mea de perfectiune optez pentru exprimarea in romana, refuzand preluare de expresii din engleza, franceza, rusa sau japoneza): "Afara e vopsit gardul, si-nauntru-i leopardul.". Daca nu stii la ce se refera nu este nicio tragedie: voi reveni si iti voi explica.
Simt nevoia sa te intreb: poti sa mai citesti in continuare sau vrei sa revin mai tarziu? Te consider baiat mare, imi iau inima in dinti si continui.
samautoiq,886445 scrie:Am vrut sa realizam un concept nou si incitant in care sa abandonam cliseele obosite ale revistelor de specialitate (pe care unii le considera profi) si sa creem ceva proaspat. Suntem siguri ca am reusit!
Daca ati vrut sa abandonati cliseele obosite ar fi trebuit sa o faceti. Sau am inteles eu gresit si tot ce ati vrut sa faceti a fost sa abandonati cliseele obosite lasandu-le sa zaca pe site-ul prezentat in acest topic? Intreb pentru ca peste tot numai clisee gasesc.
Daca ati vrut un concept nou si incitant si vi se pare ca ati reusit inseamna ca aveti o mare problema in ceea ce inseamna perceptia lucrului facut. Nu vad nici noutatea, nu vad nici incitarea, tot ce vad este un site monoton, subiectiv asa cum sunt cam toate siteurile auto din Romania. Stiu ca sunt oameni care considera modestia ca fiind gresita, oameni care considera ca e bine sa iti asumi meritele unui lucru bine facut. Pot sa accept asta, dar voi inca nu aveti un lucru bine facut pentru care sa va asumati meritele.
samautoiq,886445 scrie:Nu a fost usor sa luam toate modelele tuturor constructorilor, sa le plasam intr-un cub decizional si sa generam articolele si clasamentele AutoIQ, insa ne-a facut placere sa facem acest exercitiu si suntem siguri ca ce-a iesit este de departe cea mai relevanta imagine a ofertei pe piata auto din Romania.
Care exercitiu? Care cub decizional? Sa copiezi parerile altor oameni despre niste masini inseamna "sa le plasezi intr-un cub decizional"? In plus, nu ar trebui sa fiti atat de siguri pe ceea ce a iesit: nu a iesit nimic. Tie ti se pare relevant, dar imi permit si eu sa te intreb cat de relevant este pentru piata auto din Romania daca in clasamentele voastre ati luat in considerare, printre altele, situatia oamenilor din zonele deluroase ale Irlandei sau Scotiei? Daca nu stii la ce ma refer, cauta sa citesti fie inceputul postului meu, fie unul din posturile tale anterioare.
Cam atat pentru moment. Daca ai dificultati in a intelege acest mesaj, te rog sa imi sesizezi acest fapt si voi cauta sa traduc o parte din el in limba engleza. Sper, totusi, ca pentru un semi-zeu, asa cum vrei sa lasi impresia ca esti, nu vei intampina probleme in deslusirea literelor asezate in acest post chiar daca nu am folosit diverse desene menite sa te indrume cand sa razi, cand sa plangi sau cand sa-ti dai cu pumnii in cap.
O zi buna Sammy!