Ce polish/ceara/goodies folosesti pentru masina?
Sper ca nu a mai fost deschis un topic de genul acesta. Asa ca sa incepem:
Ce polish/ceara folosesti ? Ce firma/cat costa?
Cu ce lustruiesti masina?
O polishezi tu sau te duci la spalatorie/centre speciale?
Pareri despre produsele folosite.....
Ce produse folositi pentru cauciuc? sau pentru jenti.
Ca tot vine vara eu zic ca e un subiect ok
hai sa vedem ce iese....
sa sparg eu gheata ca asa e obiceiul
Personal am folosit cateva produse. Nu foarte scumpe dar au fost ok, in sensul ca la prima ploaie s-a vazut diferenta din masina fara polish pe ea si masina cu polish pe ea... stiti si voi, cand dau cu polish nu mai sta apa pe masina decat in picatele. Dar baiu' mare nu e asta..... toate polishurile fac asta, pana si cele de 15 ron, dar interesant e cat dureaza acest efect...... o sa mai incerc si o ceara si va anunt daca a fost ok. Si am mai incercat un polish care se aplica direct pe masina murdara , se curata cu o carpa uscata si iese ok .... altcineva?
Ce polish/ceara folosesti ? Ce firma/cat costa?
Cu ce lustruiesti masina?
O polishezi tu sau te duci la spalatorie/centre speciale?
Pareri despre produsele folosite.....
Ce produse folositi pentru cauciuc? sau pentru jenti.
Ca tot vine vara eu zic ca e un subiect ok

sa sparg eu gheata ca asa e obiceiul

Personal am folosit cateva produse. Nu foarte scumpe dar au fost ok, in sensul ca la prima ploaie s-a vazut diferenta din masina fara polish pe ea si masina cu polish pe ea... stiti si voi, cand dau cu polish nu mai sta apa pe masina decat in picatele. Dar baiu' mare nu e asta..... toate polishurile fac asta, pana si cele de 15 ron, dar interesant e cat dureaza acest efect...... o sa mai incerc si o ceara si va anunt daca a fost ok. Si am mai incercat un polish care se aplica direct pe masina murdara , se curata cu o carpa uscata si iese ok .... altcineva?
- Maskatu
- 1nsane Member