de potzocu » 27 Iun 2008, 23:12
trist, trist sa ajunga un parinte la locul accidentului si sa nu poata face nimic.
trist sa tragi dupa tine in groapa pe altii si sa sfasii inimile celor dragi.
nu prea am ocazia sa ma uit la stiri si nu vad zecile de accidente care au loc zilnic dar vad cum foarte multi soferi sunt tot mai nervosi in trafic, tot mai grabiti si tot mai iresponsabili. vad aproape zilnic depasiri cu viteza semnificativa in curbe cu vizibilitate 0 (zero) ... oare ce gandesc unii soferi ? " acuma ce o fi o fi, sper sa fie liber " dar daca nu e liber...
ma gandesc cu groaza cum m-as simti daca as fi responsabil pt un accident in care as lasa invalid pe cineva sau mai rau...
viteza e o moda, cu cat ai masina mai tare, cu atat piciorul e mai greu.
am trecut toti (aproape toti) prin momente de teribilism si am atins viteze de peste 150 km/h, am scapat cu bine sau poate nu, ne-am dat seama ca nu e bine si cum spun multi "am lasat-o mai moale" dar sunt inca multi care nu se pot desparti de gustul dulce al adrenalinei.
mai nou tot mai multi tineri sunt ajutati de detectoarele de radar, atata timp cat drumul e fara politisti, no limit! si totusi limita exista! nu se stie cand, in ce imprejurare dar e suficienta o clipa in care poti sa-ti ruinezi toate visele si poti ruina si toate visele celor care tin la tine.
Drive safe!!!
FORD MONDEO GHIA TDCI 2000cmc 96kw
Life is a temporar thing, don`t waste it!
DRIVE SAFE!!! In Romania 2009-2010 =>2568 DECESE cauzate de accidente rutiere. 9406 RANITI GRAV in accidente rutiere. Numaratoarea continua!
Cine urmeaza????
Conduceti prudent! sigur cineva drag asteapta sa va intoarceti acasa....