Discutii libere/forum

AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

Mesajde patuiag » 07 Aug 2008, 17:47

Nu stiu daca cer prea mult sau daca aceasta rugaminte este impotriva regulamentului de pe acest site dar am observat ca de fiecare data cind am apelat aici am fost ajutat si poate si de data aceasta o sa primesc informatii pretioase din paretea celor ce locuiesc in Bucuresti.
Despre ce este vorba: Trebuie neaparat sa gasesc pentru inchiriere o garsoniera sau aprtament pentru fiica mea plus doua colege care au reusit la ASE ( #:-S ).Problema este ca nu prea cunosc bine Bucurestiul sa spun unde ar trebuii sa fie dar sunt ferm convins ca nu am sansa (financiar vorbind) pe linga Piata Romana sau imprejurimi dar nici nu doresc stiu si eu (Ferentari ,Rahova )sau alte locuri rau famate.Zic si eu unele locuri care i-mi vin in minte acum posibile locuri:Titan ,Vitan , Militari,Colentina,Tei etc .Sa aiba posibilitatea unui mijloc de transport spre Piata Romana.
Daca auziti sau stiti ceva de pe la cunoscuti,prieteni,colegi as fii recunoscator ^:)^ .
Va moltumesc anticipat. Tot respectul.
Focus TDDI Turnier Ghia 1,8,90 cai,2002. WFONXXGCDN2L14771
Fiesta 1,4 benzina 2006.

De bun simt toata lumea are nevoie.Putini il au si fiecare crede ca il are.
patuiag

Maşina: Focus Turnier,1,8 TDDI 90CP,Ghia.
VIN: WFONXXGCDN2L14771

Re: AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

Mesajde VIPER » 07 Aug 2008, 18:31

Intreb in Titan. Preturile prin zona pleaca de la 300euro/luna in sus...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde adispan » 07 Aug 2008, 18:36

e important si bugetu pe care il ai - si trebe sa stii ca pe linga chirie se mai adauga si intretinerea, niste utilitati ...

io cunosc un agent imobiliar care m-a ajutat sa gasesc sediu la firma; o sa il sun maine sa il intreb daca au ceva cu 2 camere; si mai trec si-n seara asta prin niste locuri sa vad ce oferte gasesc
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde patuiag » 08 Aug 2008, 07:20

Va multumesc mult si astept informatii.In privinta banilor nu cred ca imi pot permite mai mult de 300 de euro (binenteles impartit la 3) plus utilitatile
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde bravetoy » 08 Aug 2008, 07:46

o zona buna este si dr taberei, care este legat direct de zona piata romana prin autobuzele 168, 368. eu personal am in dr taberei la vale argesului o garsoniera super, libera de la 1 sept, gata de inchiriat, echipata cu tot ce trebuie insa nu stiu cum pot sta 3 fete intr-o garsoniera. si pretul ar putea iesi un pic din bugetul pe care ti-l propui. daca vrei detalii contacteaza-ma pe pm.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde zamolxes » 08 Aug 2008, 08:34

Eu as recomanda sa ai in vedere si Berceni (zona Piata Sudului - Oltenitei - Aparatorii Patriei). Nu e chiar atat de rau, e metrou aproape, zona a devenit destul de "spalata". Nu stiu insa de la cat incep chiriile.
Ford Mondeo Ghia 2.0l TDCI 130BHP

B-77-BLD
zamolxes
Ford Freak

Mesajde Tiry213 » 08 Aug 2008, 08:56

Cred ca ar putea gasii inca o fata, si sa caute un apartament de 2 camere. Diferenta dintre o garsoniera si un ap cu 2 camere nu e asa mare. Dar asa ar avea mai mult spatiu de locuit. La preturi nu prea te pot ajuta.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde adicristea » 08 Aug 2008, 10:03

In primul rand, parerea mea este ca trebuie sa aiba acces la metrou, daca e posibil si pe Magistrala 2 e perfect, fiind linie directa pana la Piata Romana.
Apoi, cum in banii tai e greu sa gasesti apartament cu 2 camere, va trebui sa te multumesti cu garsoniera. Chiar si asa, sunt putine oferte la 300e pe luna la garsoniere in asa fel incat sa fie si mobilat. Iar fetele sunt ok sa doarma toate 3 in acelasi pat?
Ca zone, desi e super frumoasa, eu as evita Dr. Taberei, traficul e infernal. Cum zicea si zamolxes, Berceni e o alegere, insa conteaza foarte mult cat de aproape de metrou este garsoniera. Ar mai fi Aurel Vlaicu, asta tot aproape de metrou. Zonele pe care le-ai enumerat tu (Tei, Vitan, Militari) sunt acceptabile, toate avand parcuri si spatii verzi aproape. Multa bafta, cam in 2 saptamani intru si eu in aceeasi febra a cautarilor :)!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde DGAlexandru » 08 Aug 2008, 10:06

Pe Bd. Timisoara a inchiriat o colega de serv. un ap de 2 camere cu 400Euro, deci ce a zis Tiry213 nu e o idee prea rea.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde adicristea » 08 Aug 2008, 10:27

Si de pe Bd. Timisoara cum ajungi (fara masina) in Romana? Trebuie sa mergi printre blocuri sa iesi pe Dr. Taberei sa iei 168 sau 368. Tu ai idee cat faci cu astea dimineata (si seara) din Dr. Taberei pana in Romana? :) Incearca intr-o zi, nu e foarte dragut ;)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Cornel001 » 08 Aug 2008, 11:14

Pt a ajunge cat mai repede la ASE , si preturi in zona in categoria mai mici, undeva in sud nu departe de o statie de metro (de la IMGB in sus).
Cum s-a mai zis si mai sus.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde patuiag » 08 Aug 2008, 11:23

$1 scrie:$2n primul rand, parerea mea este ca trebuie sa aiba acces la metrou, daca e posibil si pe Magistrala 2 e perfect, fiind linie directa pana la Piata Romana.
Apoi, cum in banii tai e greu sa gasesti apartament cu 2 camere, va trebui sa te multumesti cu garsoniera. Chiar si asa, sunt putine oferte la 300e pe luna la garsoniere in asa fel incat sa fie si mobilat. Iar fetele sunt ok sa doarma toate 3 in acelasi pat?
Ca zone, desi e super frumoasa, eu as evita Dr. Taberei, traficul e infernal. Cum zicea si zamolxes, Berceni e o alegere, insa conteaza foarte mult cat de aproape de metrou este garsoniera. Ar mai fi Aurel Vlaicu, asta tot aproape de metrou. Zonele pe care le-ai enumerat tu (Tei, Vitan, Militari) sunt acceptabile, toate avand parcuri si spatii verzi aproape. Multa bafta, cam in 2 saptamani intru si eu in aceeasi febra a cautarilor :)!

Asta cu dormitul nu va fii o problema fiindca mai pot aduce si eu o canapea extensibila de o persoana care se poate stringe pe timpul zilei si am mai spus nu trebuie confort super .Daca la camin pot sa stea 4 sau chiar 5 in camera pot sa stea si intr-o garsoniera.Avantajul ar fii ca fetele se cunosc (au facut si liceul impreuna) si pentru inceput ar fii un atu (pina nu le schimba aerul de Bucuresti) ;)

PS Bafta si tie in cautari si va rog tineti-ma la curent.O sa tin cont de toate parerile si sfaturile pe care le primesc.
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde DGAlexandru » 08 Aug 2008, 11:26

[OffTopic]
$1 scrie:$2i de pe Bd. Timisoara cum ajungi (fara masina) in Romana? Trebuie sa mergi printre blocuri sa iesi pe Dr. Taberei sa iei 168 sau 368. Tu ai idee cat faci cu astea dimineata (si seara) din Dr. Taberei pana in Romana? :) Incearca intr-o zi, nu e foarte dragut ;)).
Ap. de care am zis e inspre capatul cu Razoare, unde sunt cel putin 2 trolee si 2 autobuzuri care duc la Romana si multe altele la Universitate. Dar TOATE-1 ajung la Metrou Eroilor (cam 15 min Razoare-Eroilor). Oricum exista si autobuzul 137 care merge pe tot Bd. Timisoara si ajunge la Universitate - Cismigiu, dar are cateva statii comune intre Razoare si Eroilor cu troleele/autobuzele mentionate mai sus.[/OffTopic]
In camin sunt paturi etajate :D.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Tiry213 » 08 Aug 2008, 11:30

Cel mai rapid de iesit din zona aia, e cu 41 pana la crangasi, si dupaceea cu metroul. 50 de minute fac pana la universitate, romana din ghencea. Cu troleibuzul 1.20h.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde wanna » 08 Aug 2008, 16:58

intrebare: de ce nu stau fetele in camin? eu nu as da caminul (cel putin cel de medicina unde am stat eu) unde cheltuielile cu intretinere + chirie ajung undeva la 250 lei, pe garsoniera unde se va sari de 400 €.

In fine, ca zona iarasi foarte buna este si cea intre Baba Novac si Iancului, dar si aici sare chiria la garsoniera de 350 €.

si mai poti face un lucru. Te imprumuti si iei o garsoniera, si le pui pe celelalte fete sa iti dea "chirie". Rata la o garsoniera e in jur de 300 €, dar macar ramane a ta!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde VIPER » 08 Aug 2008, 17:38

Din cate stiu mafia locurilor in camin functioneaza, si inca pe bani grei (chiar daca ei zic altceva)...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde mariuscociorva » 08 Aug 2008, 18:33

MAFIA LOCURILOR DIN CAMINE NU E PESTE TOT

Anul trecut am fost impreuna cu un prieten si cu fratele lui(era intrat la POLITEHNICA, LA FARA TAXA) sa vada de camin. Am fost cu 2 zile inainte sa inceapa facultatea. Am trecut doar prin procedura de cazare si a obtinut baiatu locul in camin. Fara spagi,atentii si cadouri, fara sa cunoasca pe cineva. Acum nu zic ca e peste tot asa, dar daca fetele au drept la camin, merita sa incerce. Daca obtin locurile si nu le convin, pot oricand sa renunte la ele sau sa le vanda.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde SliceofLife » 09 Aug 2008, 10:48

$1 scrie:$2u as recomanda sa ai in vedere si Berceni (zona Piata Sudului - Oltenitei - Aparatorii Patriei). Nu e chiar atat de rau, e metrou aproape, zona a devenit destul de "spalata". Nu stiu insa de la cat incep chiriile.

Ce pata(negativa) aveti mai oamenilor pe Berceni. Berceni e mare.... si oltenitei e impartita in 2.... inainte de big si dupa big... ai grija ce alegi. brancoveanu la fel. Inainte de Nitu vasile si dupa Nitu Vasile. Mai avem si un bulevard AL Obregia care arata decent putin spus, + niste blocuri de pe vacaresti de nota 10 cu vedere spre parc. Preturile.... nici eu nu stiu.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde patuiag » 09 Aug 2008, 11:16

$1 scrie:$2AFIA LOCURILOR DIN CAMINE NU E PESTE TOT

Anul trecut am fost impreuna cu un prieten si cu fratele lui(era intrat la POLITEHNICA, LA FARA TAXA) sa vada de camin. Am fost cu 2 zile inainte sa inceapa facultatea. Am trecut doar prin procedura de cazare si a obtinut baiatu locul in camin. Fara spagi,atentii si cadouri, fara sa cunoasca pe cineva. Acum nu zic ca e peste tot asa, dar daca fetele au drept la camin, merita sa incerce. Daca obtin locurile si nu le convin, pot oricand sa renunte la ele sau sa le vanda.

Fireste ca am completat si o cerere pt camin ,electronic ca asa se procedeaza (mai ales ca a reusit si la fara taxa) dar colegele ei sunt la taxa si atunci nu au sansa sa stea impreuna decit in garsoniera cel putin in primul an .
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde zamolxes » 09 Aug 2008, 15:37

$1 scrie:$2Ce pata(negativa) aveti mai oamenilor pe Berceni. Berceni e mare.... si oltenitei e impartita in 2.... inainte de big si dupa big... ai grija ce alegi. brancoveanu la fel. Inainte de Nitu vasile si dupa Nitu Vasile. Mai avem si un bulevard AL Obregia care arata decent putin spus, + niste blocuri de pe vacaresti de nota 10 cu vedere spre parc. Preturile.... nici eu nu stiu.

Pai eu n-am nici o pata cu Bercenii...ca doar acolo stau, mai la Aparatorii Patriei. In general multa lume n-are o parere buna despre zona asta, ceea ce totusi e oarecum explicabil. In vremea lui ceasca pe aici era plin de "minoritate". Si acum mai sunt, dar nu asa multi. Ca preturi merita, ca transport merita. Eu il recomand, poate totusi fetele se decid sa se cazeze in zona :D
Ford Mondeo Ghia 2.0l TDCI 130BHP

B-77-BLD
zamolxes
Ford Freak

Mesajde Tiry213 » 11 Aug 2008, 12:40

Eu am stat in aparatorii patriei. Este o zona plina de minoritati. Seara nu prea puteam sa ies singur. Si prin camin ne trezeam cu tot felu' de dubiosi.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde wanna » 13 Aug 2008, 19:16

scuze de offtopic dar unde ai stat tu in camin de te trezeai cu dubiosi?
Din cate stiu eu ASE-ul da in Moxa si Belvedere. In Moxa este liniste in Belvedere sa ne spuna Shine ca el sta acolo.
Imagine
wanna
Supergirl

Mesajde Tiry213 » 14 Aug 2008, 09:12

$1 scrie:$2cuze de offtopic dar unde ai stat tu in camin de te trezeai cu dubiosi?
Din cate stiu eu ASE-ul da in Moxa si Belvedere. In Moxa este liniste in Belvedere sa ne spuna Shine ca el sta acolo.

AM stat in caminele de la Spiru Haret. Cum vii dinspre big , in dreapta iar apoi la 400 m, in dreapta printre blocuri. Chiar langa camine, mai erau un fel de Garsoniere (camine) de nefamilisti, si un camin de muncitori. Iar cu baietii de cartier am mai avut probleme. De multe ori au venit interventiile de la Scorseze. Poate doar in zona aia, erau indivizi ca astia, sau veneau prin camin doar ca ei erau din zona si isi permiteau.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde shine » 19 Aug 2008, 13:53

eu zic sa mai astepti pana se dau locurile de camin la ASE (si o zic din perspectiva unui om care a fost student si inca mai sta in caminele ASE-ului). nu conteaza daca esti la buget sau la taxa, poti primi camin oricum.

nu as da viata de camin pe nimic. am avut colege care au stat la apartamente inchiriate si veneau pe la noi sa doarma in camin, ca e "mai misto" si in anul 2 au lasat apartamentul si s-au mutat in camin.

Caminele ase-ului (moxa, belvedere a6-a7 si in curan a8 si tei sunt super ok, cu baie in camera, deci tot confortul.

si chiar daca nu prind toate in aceeasi camera, se pot face si schimburi...
gandeste-te ca in camin o sa ai colegi, o sa ai cursuri, seminarii, carti, reteaua interna a ASE-ului care te ajuta in draci...

si pana la urma urmei de ce sa stea cu colegele din liceu? las-o dom'le sa cunoasca...

referitor la mafia caminelor, pentru 2000 de euro poti sa cumperi o camera in camin sa stea toate si ai rezolvat problema.

in general, garosnierele de se inchiriaza sunt cam micute...si cu greu intra si al doilea pat...o zona cu garsoniera mari ar fi Costin Georgian.

Da-i un PM userului cart00n poate te ajuta el in vreun fel...

sau...ia-ti 2 zile libere, vino in Bucuresti, te trezesti la 6, iei 5 ziare, suni si gasesti. :)
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde patuiag » 21 Aug 2008, 09:05

$1 scrie:$2u zic sa mai astepti pana se dau locurile de camin la ASE (si o zic din perspectiva unui om care a fost student si inca mai sta in caminele ASE-ului). nu conteaza daca esti la buget sau la taxa, poti primi camin oricum.

nu as da viata de camin pe nimic. am avut colege care au stat la apartamente inchiriate si veneau pe la noi sa doarma in camin, ca e "mai misto" si in anul 2 au lasat apartamentul si s-au mutat in camin.

Caminele ase-ului (moxa, belvedere a6-a7 si in curan a8 si tei sunt super ok, cu baie in camera, deci tot confortul.

si chiar daca nu prind toate in aceeasi camera, se pot face si schimburi...
gandeste-te ca in camin o sa ai colegi, o sa ai cursuri, seminarii, carti, reteaua interna a ASE-ului care te ajuta in draci...

si pana la urma urmei de ce sa stea cu colegele din liceu? las-o dom'le sa cunoasca...

referitor la mafia caminelor, pentru 2000 de euro poti sa cumperi o camera in camin sa stea toate si ai rezolvat problema.

in general, garosnierele de se inchiriaza sunt cam micute...si cu greu intra si al doilea pat...o zona cu garsoniera mari ar fi Costin Georgian.

Da-i un PM userului cart00n poate te ajuta el in vreun fel...

sau...ia-ti 2 zile libere, vino in Bucuresti, te trezesti la 6, iei 5 ziare, suni si gasesti. :)

Multumesc pt sfaturi .Stiu ca este mai frumoasa viata la camin (si eu am stat in camin si m-am simtit bine).Dar daca asta este dorinta lor pot eu sa ma impotrivesc?Probabil si ele dupa primul an vor dorii sa se mute la camin .
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde wanna » 21 Aug 2008, 19:57

$1 scrie:$2Dar daca asta este dorinta lor pot eu sa ma impotrivesc?

Nu vreau sa fiu rea, dar DA esti parintele Te Poti Impotrivi. Cine conduce parintele pe copil sau copilul pe parinte? de ce sa te supui la cheltuieli in plus daca au camin ???

PS: Cred ca o sa fiu mama rea :D
Imagine
wanna
Supergirl

Mesajde shine » 22 Aug 2008, 07:53

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Dar daca asta este dorinta lor pot eu sa ma impotrivesc?

Nu vreau sa fiu rea, dar DA esti parintele Te Poti Impotrivi. Cine conduce parintele pe copil sau copilul pe parinte? de ce sa te supui la cheltuieli in plus daca au camin ???

PS: Cred ca o sa fiu mama rea :D

eu sunt sigur de asta...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde leut27 » 22 Aug 2008, 08:49

recomand titan zona dristor, baba novac, costin georgian, blvd chisinau ,

de ce.... stau acolo nu sunt scandaluri , este liniste, curat, loc de parcare:P 3 bucati de supermarket in zona, respectiv Auchan Cora, Real si chiar si carrefour.
Mijloace de transport in comun , troleu, metrou , tramvai, troleu direct piata romana ASE.

Desi shine si wanna au mare dreptate, sincer imi pare rau ca nu am stat la camin.nici nu aveam cum ca sunt nascut in Buc.Aveam insa colegii in camine si mergeam , super distractie, amintiri frumoase, cele mai frumoase. la un moment dat chiar ma batea gandul sa ma mut cu ei in camin :)7
As merge pe camin sa fiu sincer, faci si economie de banutzi..cat despre mafia caminelor acest lucruri s-au mai schimbat .Eu cred ca ii poti gasi fara mari problema loc in camine ASE

Bafta
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde DGAlexandru » 22 Aug 2008, 09:17

Poate o fi distractzie in camin, dar asta presupune si GALAGIE.
O fi socializare, dar asta nu presupune si buna-purtare.
Daca nimereste la un camin care are camera cu baie e ok, dar daca e la comun nu se merita - jegul e mare (pt. fete e si mai problematic).
Cu mancarea ce fac ? La resou, cuptor cu microunde ? Unele nu au nici macar chiuveta in camera.
Poate fetele nu primesc loc in acelasi camin si atunci e un pic mai greu cu mutatul (spaga de dat mai mare).
Eu sunt din Buc. si nu am avut cum sa iau camera la camin, cand nu stiam cu ce se mananca imi doream asta; apoi am avut prietene care stateau in camin si am vazut cum e aceasta viata de camin.
Locuitul in camin poate te caleste mai bine decat daca ai locui intr-un ap/garsoniera (departe de casa, fara parinti), te face mai sociabil (sau nu), dar poate nu merita sa-ti risti sanatatea pt. asa ceva.

Imagine
DGAlexandru

Mesajde wanna » 22 Aug 2008, 16:37

Alexandru, la ASE in Moxa sunt camere gen garsoniera, adica cu baie in camera si bucatarie.
Eu am stat in caminele de medicina, stateam 2 fete intr-o camera gen garsoniera, cu aragaz si chiuveta in bucatarie (+ frigiderul adus de acasa), iar in baie aveam cada nu dus si am avut inclusiv masina de spalat automata (cumparata de noi de la un SH) + balcon de 3 m in care ne puteam usca rufele.
Internet gratuit, posibilitatea de a avea cablu TV contracost ce-i drept.
E adevarat ca iarna aduceam si un calorifer suplimentar ca era mai frig.

acum depinde daca primesti camera in camin nou, se merita sa stai, daca primesti in camin gen P24 cu baie e hol si 4 paturi in camera + o chiuveta ... poti sa renunti la ea si o da unui student care nu are possibilitatea sa stea la garsoniera.

Cat despre galagie ... in caminele de medicina 4 ani cat am stat eu, nu a fost nici un chef :D.
Imagine
wanna
Supergirl

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum