O lamurire vis a vis de TVA
Salutare tuturor! Eu inca am o nelamurire privitoare la taxele ce trebuiesc platite pentru a inmatricula un autoturism second hand adus din strainatate. Daca cu taxa speciala mi in clar cum si cat se plateste (bine, daca nu se schimba iar ceva, in stilul caracteristic romanesc), cu TVA-ul nu- chiar asa de lamurit. Intrebare : pretul afisat pe http://www.mobile.de (am dat un exemplu) contine TVA? Si daca nu, la intrarea in Romanica trebuie sa platesc 19% din pretul cu care am luat masina in Jermania (tot numa un ex)? sau exista niste cataloage dupa care se calculeaza.....Multumesc anticipat opentru lamuriri!
P.S. Poate pentru a fi mai clar ar fi bine sa fie dat un exemplu concret: O masina an fabricatie 2004, motor de 2000 cmc, euro 4, pret de cumparare (cel afisat pe mobile.de) 10000E; Unde ajunge pretul final?
P.S. Poate pentru a fi mai clar ar fi bine sa fie dat un exemplu concret: O masina an fabricatie 2004, motor de 2000 cmc, euro 4, pret de cumparare (cel afisat pe mobile.de) 10000E; Unde ajunge pretul final?
Focus 2002 Finesse, 1,6i ZETEC SE
- the_nathanael
- Ford Freak