STRIGAT CATRE O LUME SURDA - ROMANIA
Salutari, Prieteni....
M-am gandit sa va scriu deoarece cred ca putem trage macar semnalul de alarma..nu stiu daca gresesc sau nu, probabil ca altii nu m-ar asculta, Este foarte tarziu : Dupa 3 luni s-a aflat cine a fost cel care murit in accidentul din 22 iulie de pe Bulevardul Magheru (desi sunt sigur ca politistii stiau din acea noapte cine este, bravo lor, totul a mers uns). Daca ceilalti nu au curaj sa o spuna numele lui este Dodo (Daniel Mihaiescu), poate acest nume va rasuna vreodata in urechea acelui tata iresponsabil care, s-a gandit, poate, ca face un gest minunat ,cumparand fiului un bolid de peste 400 de cai, respectiv o sportiva M3, cu care acesta din urma sa se dea, cum se spune ca tot omu pe Magheru seara. Zis si facut, dar din pacate in locul unde trebuiau sa curga ropote de aplaude, a fost acest baiat NEFERICIT. O viata nefericita si o moarte pe masura. Stiu, nu se mai scrie nimic despre asta, zi de zi citim despre tot mai multe accidente. S-au spus multe, ca era rosu la pietoni, ca era verde, in fine asa o fi fost, nu contest desi semafoarele nu merg noaptea. Totusi banutu' lu' tatutzu si-a spus cuvantul.(mortul e de vina). Domnule Mircea Badea, daca o sa ai vreodata curiozitatea sa observi daca s-a schimbat ceva, fa un tur de noapte pe Bulevardul Magheru sa vezi aceiasi baietei si aceleasi fetite de bani gata, aceleasi curse sub ochii Politiei Romane. Nimic nu s-a schimbat..... In rest...toate cele bune...Sa ne vedem la vot....lucrurile merg minunat in tara asta!!!!
Subiectiv fiind propun si eu ceva:
Propun ca toti pietonii care gresesc si traverseaza aiurea trebuiesc omorati, nu ratati pe nimeni...sincer sa fiu nici eu nu am sa-l ratez pe socatul care a facut aceasta crima.....cel care a murit era un baiat nefericit intr-o situatie si mai nefericita.....cred ca mama lui l-a chemat la ea.... il cunosteam de mic..Dumnezeu sa il ierte.......si apropo,pentru protv nu era 'decedatul'....il chema DODO (Daniel)
Multumesc mult
Cu stima Eduard Costin Anghelovici
- lxeconstr
- Incepator
- Maşina: ford focus 1.6