Discutii libere/forum

Turbo second hand sau reconditionat

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Turbo second hand sau reconditionat

Mesajde OctavianC » 03 Ian 2010, 22:03

Im cer scuze daca s-a mai discutat, dar eu maine la prima ora trebuie sa ma decid daca reconditionez turbo-ul sau cumpar unul sh.

Turbo-ul este un garrett, masina are 320 000 km. Aseara am azit pt prima data un suierat mai puternic de la turbo, am inspectat si se ude un suierat metalic de la turbo. Am tras masina pe dreapta pe loc si caut solutia cea mai rapida pentru ca eu ar trebui sa plecla drum cu masina luni dimineata pt 1800km. Daca aleg s reconditionez ma costa de la 600 ron pana la 1000 ron, depinde daca trebuie inlocuite si palele sau doar bucsile si simeringurile. Un turbo sh ma costa pe la 200 euro, un turbo de pe un motor de 200 000km. Precizez ca motorul de 2.4 care il am nu are probleme cu turbo-ul, deci riscurile sa iau unul praf sunt mici. Timpul este si el f important pentru ca fiecare z pierduta inseamna bani pierduti.

Daca stiti cumva ceva atelier are reconditioneaza turbo-uri in afara de bucuresti si unul din satu mare, mai aproape de oradea, ar fi perfect pentru ca, chiar daca reconditionatul dureaza cateva ore, pierd pe transport 2 zile bune.
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Re: Turbo second hand sau reconditionat

Mesajde muzica9 » 03 Ian 2010, 22:31

Sh cu garantie.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Înapoi la Discutii libere/forum