Defect din fabrica
Dupa ce am ajuns acasa, am descoperit ca ii lipseste butonul pt geam electric, de la usa spate-dreapta.. e doar o bucata de plastic, nici macar decupata. geamul pot sa'l deschid doar din fata unde e panoul cu toate 4butoane pt geamuri.
A doua zi am sunat la dealer (Royal Motors-pitesti), i'am povestit si se tot minuna.."cum, ca nu se poate, nu s'a mai intamplat.......etc" si a zis sa vin cu ea sa vada si ei.
In sfarsit am ajuns acolo si s'a uitat la ea cel care mi'a vandut'o, a ridicat din umeri, si a zis ca el e doar agent de vanzari, practic nu e problema lui, ca trebuie sa ma duc la garantie... si ca in acel moment e plecat cel de la garantii. adica sa vin altadata.
A mai trecut o saptamana, si m'am programat pt revizia de 2500km, am fost iar si le'am adus aminte de buton. Cel de la garantie mi'a explicat ca intra in garantie numa ce se strica la masina, si eu n'am nimic stricat PT CA AM LIPSA, DECI nu e nici problema lui, SI CA trebuie sa vb cu consilierul de vanzari.. si tot asa "du'te acolo, ba nu acolo, ..ca ma enerveaza daca face chestii dastea cel de la garantii"... practic arunca vina unu pe altu. Intre timp am terminat cu revizia, agentu de vanzari era ocupat cu alt client care vroia masina.. si am plecat acasa (tot fara buton).
Spuneti'mi ce pot sa fac, unde sa ma duc. voi sa fiti mai atenti cand ridicati o masina daca are tot ce ii trebuie.
Vreau doar sa am buton

- deveritas
- Incepator
- Maşina: Ford Focus MK2