Discutii libere/forum

Stiti ca

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Stiti ca

Mesajde cimbrisor » 28 Feb 2012, 21:51

Dupa cum bine stiti este al doile topic de :,,stiti ca''-primul a fost deschis pe Focus 1.
Stiti ca-dupa cum spune si titlul-,,ca atunci cand altii nici nu existau, ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau''?
[reclama/spam]
Ford Focus MK1
Amsoil the best of the best.
cimbrisor
Member

Maşina: ford

Re: Stiti ca

Mesajde Officer » 29 Feb 2012, 15:18

Eu nu stiam desi activez de ceva ani pe acest forum. Tu cum stiai daca te-ai inregistrat pe 28.02 la 8:52 si deja la 10:51 deschideai topicul acesta despre nimic? Am vazut ca ai mai postat un link catre site-ul ala sau blog sau ce e si intr-un alt topic, motiv pentru care o sa consider ca faci reclama si o sa te cenzurez.

Pe de alta parte, banuiala mea este ca esti un user cu vechime care si-a luat un ban si te-ai inregistrat din nou desi regulamentul nu permite 'clonarea" userilor. O sa ne lamurim in scurt timp daca se confirma acest lucru.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde cimbrisor » 29 Feb 2012, 19:59

Daca dai o cautare, afli.
Daca tu crezi ca este nimic faptul ca poporul nostru a inventat scrisul, si nu sumerienii(asta in urma unor descoperiri arheologice), si asta cu o mie de ani inaintea lor(sumerienilor).
Sau poate tu nu faci parte din acest popor.
Daca faci parte din acest popor, si am gresit eu, te rog frumos sa postezi site-ul respectiv.
Multumesc anticipat!
Ford Focus MK1
Amsoil the best of the best.
cimbrisor
Member

Maşina: ford

Mesajde KomandantuR » 29 Feb 2012, 21:18

Ontopic: stim. ;)
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Înapoi la Discutii libere/forum