Discutii libere/forum

Hai la vot pe 29!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Hai la vot pe 29!

Mesajde sofocle » 22 Iul 2012, 00:22

Desi multi dintre voi sunt sigur ca veti merge la vot din cate am vazut in alt topic, am zis sa existe si un topic la vedere pt toti cetatenii de tip Ford. Se poate discuta nivelul de participare, eu zic ca deja s-au strans multi care de-abia astepta ;)
"Well, gentlemen, when the shit hits the fan, some guys run and some guys stay."
Lt. Col. Slade
sofocle
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.8tdci 115hp trend

Re: Hai la vot pe 29!

Mesajde DON GYOVANY » 22 Iul 2012, 18:00

Stati fratilor acasa,nu va pierdeti timpul cu votul...asta ne trebuia noua acum,bani cheltuiti deanpulaura pe referendum...cel mai castigat esti daca stai acasa,parerea mea care oricum nu conteaza. :-"
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde Worker » 22 Iul 2012, 20:00

daca te duci la vot sau nu tot se vor cheltui banii.
Daca nu o faci pentru tine fa acest lucru pentru sigla afisata la profil.
http://www.olgutavasilescu.ro/proiecte- ... ovean.html
Merita!!!
Worker
Member

Maşina: 2X Ford
VIN: WFONXXGCDN2S65814

Mesajde sofocle » 22 Iul 2012, 20:04

Gyovany, vino pt noi la vot, e nevoie si de votul tau. Stii tu cine, vrea sa ne mai traga o ultima teapa cu pragul. Nu cred ca n-ai luat teapa in viata ta. Vino sa faci jocul corect. Crede-ma ca se vor schimba multe, inclusiv programul la tv, poate vrei sa mai vezi si tu un meci ca lumea :)
"Well, gentlemen, when the shit hits the fan, some guys run and some guys stay."
Lt. Col. Slade
sofocle
Ford Freak

Mesajde ionutblv » 22 Iul 2012, 20:25

$1 scrie:$2tati fratilor acasa,nu va pierdeti timpul cu votul...asta ne trebuia noua acum,bani cheltuiti deanpulaura pe referendum...cel mai castigat esti daca stai acasa,parerea mea care oricum nu conteaza. :-"

Stai tu acasa linistit!
Odorizante ORIGINALE California Scents* http://www.BLVScents.Blogspot.com
P R O M O V A M CALITATEA !
ionutblv
Member

Maşina: seat leon 1.4 55 kw '02
VIN: 12345678901112131

Mesajde celeronu » 22 Iul 2012, 20:31

@ giovani, Democratia costa! Comunismul e gratis, acolo nu se oboseste si nici nu cheltuie bani sa iti ceara voie sa faca ceva! Cum e mai bine?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
celeronu
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2005 TDCI

Mesajde claudiuvuta » 22 Iul 2012, 21:48

Toata lumea acasa sau la gratar cu prietenii, eventual la mare. Si apropos, clubford este un loc unde oamenii discuta inteligent despre Ford. Din punctul meu de vedere nu cred ca trebuie sa ne batem capul cu mizerabilii care nu fac altceva decat sa incerce sa ne manipuleze. Eu personal nu ma voi prezenta, nu vreau sa dau girul unor plagiatori analfabeti sa faca ce vor in Romania.
Cele bune si vara placuta :)
claudiuvuta
1nsane Member

VIN: WF0KXXGCBKBM75419

Mesajde CMihai1978 » 22 Iul 2012, 21:57

Ai dreptate astia de la USL sunt niste lepre. Dar Base e mai bun? Igas, Udrea, Videanu, Anastese sunt mai buni?
Dar oricum e o teme idioata, la referendum e vorba despre Basescu, nu e Basescu vs Ponta sau Antonescu. Eu o sa votez DA, si la urmatoarele alegeri sper sa am o varianta mai buna decat Antonescu. Nu mi se pare o lumnina nici Ponta nici Antonescu, dar oricum sunt mai prizabili decat Basescu si PDL.
CMihai1978
Ford Freak

Maşina: Ford

Mesajde marvin » 22 Iul 2012, 22:22

Indiferent ce crezi despre baselu, ceea ce vor sa faca Antonescu si Ponta va da nastere la un precedent extrem de periculos. De ce crezi ca i-au chemat cei de la Bruxelles sa-i ia la intrebari?
Guvernarea lui Ponta a facut mai mult rau economiei in 2 luni decat a facut Boc intr-un an.
Cine crede ca Ponta n-ar fi putut guverna cu baselu la Cotroceni se inseala. Dar Ponta n-a vrut sa guverneze, el a avut alte scopuri...salvarea lui Nastase, salvarea lui Dan Voiculescu, samd. Pai ce, credeati ca propaganda anti-PDL care s-a dat la antena 3 a fost pe gratis? Fiti cu mare bagare de seama la ce spun cei din USL. Cititi presa straina si vedeti acolo imaginea Romaniei. Nu uitati ca scandalul cu plagiatul a inceput tot intr-un ziar strain. Pe mine ma pune pe ganduri inversunarea cu care USL incearca sa acapareze toate institutiile statului, de la presedinte la Monitorul Oficial. Istoria ne arata ca o astfel de actiune, mai ales cand este bazata pe propaganda populista si nationalista, n-a avut urmari de bine.
marvin
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde Mihai L » 22 Iul 2012, 23:06

$1 scrie:$2..
Dar oricum e o teme idioata, la referendum e vorba despre Basescu, nu e Basescu vs Ponta sau Antonescu...

Te inseli amarnic... Nu e vorba de alegeri, alea au fost. Problema este daca exista motive, dar serioase, nu gen: "Iti vom readuce demnitatea". Cine sa readuca demnitatea? Ala care fura (ca nici nu mai poti avea pretentie de la elevi la examenul de bac in cazul asta), sau ala care chiuleste pe banii nostri? Hai sa citim presa straina, ca pe aia nu au cumparat-o nici unii, nici altii. Iar un ditamai sef din afara nu se cumpara ca la noi, ca acolo se da demisia si numai din rusine. La noi nu e cazul.
Mai putem sa citim despre sportivul Euro, care cu asa 'antrenori' doboara record dupa record. Acum cica ar fi aia vechii de vina... =))
Iar in mai bine de doua luni nu am vazut sa faca ceva serios pentru tara, desi ii dadeau inainte ca dupa ce vin ei va curge lapte si miere...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde turbojack » 22 Iul 2012, 23:53

$1 scrie:$2Cititi presa straina si vedeti acolo imaginea Romaniei. .

Am fost 5 ani pe acolo si stiu imaginea ... :-O
Nu l-am vrut, nu l-am votat si nu-l voi vota vreodata. E doar un marlan necioplit fara pic de prestanta in functia ce o detine si de care occidentul rade.
Daca in 29 voi respira, merg sa pun o stampila apasata pe DA.
E timpul sa vina altul , oricare ar fi.
turbojack
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 23 Iul 2012, 00:11

Worker tu crezi ce a spus Olguta ca face pentru Craiova?...eu nu mai cred de mult,in povesti cu zane si balauri...si e valabil pentru toti de ne conduc,nu e nici macar unul mai bun ca celalat,toti sunt la fel...si in nici intr-un caz nu vreau sa fiu condus de un plagiator si un prostovan,cred ca mai bine "betivanul".
Eu va urez succes la vot,sa il pupati pe viitorul presedinte din partea mea :-"
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
DON GYOVANY
Member

Mesajde turbojack » 23 Iul 2012, 00:21

Macar Olguta e o dulce. N-ai stapila-o ? :))
turbojack
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 23 Iul 2012, 00:25

Ba cum sa nu,fara numar...oricum o simpatizez de cand era la PRM :D
DON GYOVANY
Member

Mesajde sofocle » 23 Iul 2012, 00:37

Pentru informare, la acest referendum tu hotarasti, exact ca un judecator, daca se pune capat sau nu se pune capat mandatului unui functionar public platit din banii tai.
Nu se compara in nici un fel cu distractia de la gratar sau cu iesitul la plaja, pe care le prefera un compatriot de aici. Chiar si asa, in exercitarea acestui drept unii pot gasi o placere mult mai mare si chiar un exercitiu intelectual, specific unor democratii indepartate unde damful de mici nu a ajuns inca.
Lt. Col. Slade
sofocle
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 23 Iul 2012, 06:59

@turbojack: Mai da o fuga si acum si mai discutam... :D
Uzual, democratia inseamna si respectarea opiniilor si alegerilor altora. Stau acum si ma intreb de ce oare parlamentul nu se gandeste sa revina la popor, asa cum l-au 'impins' pe presedinte? Le e teama de ceva? =))
Ca sa nu mai zic de nesocotirea alegerilor poporului (si la precedentul referendum, si la ultimele, unde au fost alesi de dreapta si s-au dus in stanga sau viceversa, oricum nu au avut nicio treaba cu alegatorul care i-a votat intr-o anumita parte).

$1 scrie:$2b]Worker tu crezi ce a spus Olguta ca face pentru Craiova?...eu nu mai cred de mult,in povesti cu zane si balauri...si e valabil pentru toti de ne conduc,nu e nici macar unul mai bun ca celalat,toti sunt la fel...si in nici intr-un caz nu vreau sa fiu condus de un plagiator si un prostovan,cred ca mai bine "betivanul".

Esti mare, Gyovany! =D>
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Worker » 23 Iul 2012, 07:15

«DON GYOVANY» citeste ce ai zis cu o luna in urma aici:
viewtopic.php?f=17&t=34751&p=1096061&hilit=craiova#p1096061
viewtopic.php?f=17&t=34751&p=1097748&hilit=craiova#p1097748

Craiova, cetatea Baniei, merita ceva mai bun.
Cand ai timp poti face o plimbare fara masina pe Balta Craiovitei, Craiovita Veche, Canal, Lunca.
Si o sa vezi ce este Craiova. Centrul arata bine dar nu este suficient.

subiectul este sa mergem la vot pe 29.
Nu conteaza pe cine votezi, conteaza sa mergi.
Worker
Member

Maşina: 2X Ford
VIN: WFONXXGCDN2S65814

Mesajde claudiuvuta » 23 Iul 2012, 08:05

Inainte de spune "DA!" sau a decide a merge la aceasta farsa/minciuna, denumita RE-FE-REN-DUM, puneti-va intrebarea: "De ce decizia alegatorilor, de la ultimul Referendum, la care s-a decis micsorarea numarului de parlamentari la 300, nu s-a pus in aplicare?". Atunci oamenii au spus "DA" reducerii numarului de lipitori din parlament. De ce nu o pun in aplicare? Nu am auzit pe nimeni la de la USL sa fie favorabil acestei decizii, iar acum trebuie sa mergem pentru a le da girul demiterii presedintelui? Suntem buni doar pentru a iesi la numar, pentru a face parte din 50%+1? Am facut parte din 50%+1 atunci cand am decis reducerea numarului de parlamentari la maxim 300. S-a tinut cont de votul meu? Raspuns: NU!
Si da. stimati fordisti, este un vot Basescu vs. Ponta&Antonescu. Nu sunt fan Basescu si il vroiam dat jos, insa cand am vazut de ce sunt in stare acesti doi sforari, care nici macar credibili nu sunt, am zis pas. Nu poti sa reprezinti in halul asta functia de prim-ministru, sa plagiezi 115 pagini si sa spui ca e ok ce ai facut. Un copil de clasa a patra isi putea da seama ca acea lucrare este pratic o copie a unei alte lucrari. Este o nesimtire ce a facut Ponta. Antonescu, pe de alta parte, l-a acuzat pe Basescu ca se implica in viata e partid si ca nu a stiut sa medieze intre fortele politice, tinand vadit partea PDL. Antonescu face mai mult decat Basescu, in calitate de presedinte interimar, prin participarile la mitinguri USL, in care indeamna oamenii sa voteze demiterea lui Basescu si facand campanie pentru USL. Se va face concomitent si un Referendum pentru demiterea presedintelui interimar?
Este un circ penibil. Vreti sa luati parte la asa ceva?
claudiuvuta
1nsane Member

VIN: WF0KXXGCBKBM75419

Mesajde adicristea » 23 Iul 2012, 08:57

Mi-ajunge un topic pe care sa-l diger cu foarte, foarte mare greaţă, nu imi mai trebuie inca unul. Discutati dincolo, daca tot a fost permis de la administratie.

Multumesc!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Înapoi la Discutii libere/forum