Cand ghinionul se intalneste cu tine ..... tragic
Asta e varianta pe scurt , fiindca nu are rost sa va povestesc testele de alcolemie(negative la mine si carutas) si declaratiile pe la politie.
CU politia sa spunem ca e ok , adica se rezolva din puctul lor de vedere dar problema e cu baba ca daca are peste 60 de zile(cam asa se preconizeaza) se numeste DOSAR PENAL(noroucl meu e ca sunt la prioma abatere , am cazier curat si nu am nici puncte de penalizare-daca ajuta la cevA)
Intrebari si probleme:
1.Baba e la spital , azi o opereaza , cu cine vorbesc cu doctorul sau cu legistul sa aranjez mai putine zile de spitalizare
2. Daca bab cere o suma colosala , si se ajunge la proces RCA-ul meu o despagubeste si eu platesc doar avocatii(pe amandoi sau doar al meu)
3. orice sfat este binevenit
ALTE OBSERVATII:
1. Nu am CASCo
2.Circumstante atenuante: erau 4 in caruta , caruta e cea din pozele de mai jos , una faorte mica si era plina cu fin (pe fin statea baba din spital) , o galeata si morisca , nu era inmatriculata si nu avea nimic reflectorizant(cu exceptia unei jumatati de nr de germania)
3. daca conteaza cu ceva , toti de acolo mi-au zis ca nu este saptaman sa nu se boteasca pe drumulala , chiar si politaii au zis ca: unul sta acolo si deabia uraca si al 2lea a zis ca el urca in 1 treapta dealu
PAGUBE: oistea carutei(teava aia lunga de fier) a intrat prin farul din dreapta si a ajuns pana in contra aripa
deci eu am distruse urmatoerele:
aripa dreapta
far dreapta
capota indoita la nervura(usor indoita)
o floare in parbriz
ambele radiatore
bara din fata(fara grilajul de la incuietoare
ventilatorul(minim 1 din 2)
o mufa care intra in intercooler
airbagu nu a sarit pt ca eram in tr 2 si de abia urcam. nu am nici macar urme de frana
va rog sa ma ajutati cu sfaturi (poate a mai patit careva asa nenorociri)
- Fişiere ataşate
-
DSC00489.JPG
- (114.7 KiB) Descărcat de 526 ori
-
DSC00487.JPG
- (106.16 KiB) Descărcat de 526 ori
-
DSC00485.JPG
- (126.81 KiB) Descărcat de 525 ori
-
DSC00482.JPG