Pana la ce varsta planuiti sa mai conduceti?
Intrebarea asta mi-a venit in minte dupa ce un amic de-al meu mi-a povestit ieri ce accident a avut acum 2 luni.
Mergea pe drum judetean in fata lui a pus un tip vrana brusc, el a incetinit. si in spatele lui a intrat o tipa la 66 de ani cu 100 km/h. Masina lui un logan dupa accidentul respectiv s-a transformat in acordeon, impactul a fost atat de puternic incat bancheta sin spate a sarit pur si simplu de la locul ei, portbagajul nu mai exista, scaunul din dreapta s-a rupt, stalpul masini s-a rupt ...
Norocul lui a fost ca era lucid si in loc sa intre pe contrasens, lucru care i-ar fi fost fatal, s-a dus pe miriste.
Timp de o luna si jumatate amicul meu s-a dus o data la 2 zile la medic pt control la coloana si cap ( se stie ca se pot simti dureri aici mult mai tarziu decat dupa accident) de fiecare data cand avea o migrena statea cu frica sa nu aiba un anevrism sau ceva de genul asta.
Baiatul e ok, din fericire, masina e inca in service ... femeia e traumatizata psihic.
Acum intrebarea lui a fost ... de ce nu a franat femeia de loc? Femeia raspunde ca nu a vazut ! Sa fie din cauza varstei sau pur si simplu neatentie?
M-am gandit destul de intens cand voi renunta sa conduc.
Oare nu ar trebui ca dupa o anumita varsta sa ti se faca niste teste si sa ti se spuna da mai poti continua, sau Nu.
Nu vreau sa ajung ofemeie de 60 de ani care sa faca victime pe sosele!
-
wanna - Supergirl
- Maşina: Ford Ka
- VIN: 10293847561029384