Masini cu personalitate
Skoda Octavia – Batranu’ si-a luat bicicleta. Acum merg si eu cu masina la gagici …
Daewoo Matiz – Ce, numai voi purtati pantaloni !?
Peugeot 206 – Masina de serviciu o pot pastra si in weekend !!!
Peugeot 307 - Unde design nu e, nimic nu e ! Se uita toate gagicile? Se uita !
VW Passat – Am stil mai baieti !
VW Golf – Imi plac figurile, asa ca mi-am luat masina sa-mi fac tuning !
Audi A4,A6,A8 – Am stil, iar banii nu sunt o problema !
Dacia 1310 – Tata nu prea are incredere in mine …
Dacia Logan – Feriti-va ca dau ! … Mama voastra de golani !
BMW 3,5,7 – Daca dau cu banu in voi va spargeti toti ma ! Una are, alta nare, alta e castigatoare !!! Hahaha.
Mercedes – Trailes Bahtalo Mo ! Ce cauti gagiule? Lantu’ de tractat? Ala e din aur ma, si e la mine la gat, traiasca-ti familia ta !
Daewoo Cielo – Cand aveam eu miile de euro voi va plimbati cu bicicleta. Las’ ca roata se intoarce …
Ford Focus Hatchback – Imi place sa fiu sportiv, dar din pacate ST-ul era prea scump …
Ford Mondeo – Sa rulezi cu tank-ul pe sosea e illegal, asa ca mi-am luat Mondeo.
Renault Clio Symbol – Sunt un tip conservator. Masina trebuie sa te duca din punctul A in punctual B.
Renault Megane Sedan – Cand toti au ochii verzi parca nu ti se mai par asa de sexi …
Renault Megane Hatchback – Simt estetic !? N-am auzit de asa ceva …
Opel Astra - Am auzit ca piesele sunt ieftine, asa ca am zis: "Hai tata sa-mi iau si eu masina straina !"
Opel Vectra - Am prins o oferta super tare la reprezentanta, si cum eu sunt om de afaceri am ales imediat sa profit de aceasta !
Opel Calibra 1990- Ce daca e coaja; important e ca ma pot da in spectacol !
Masinile Japoneze – Pentru mine masina-i o bijuterie, asa ca voi incerca sa am grija de ea
Hai sa va vad si pe voi. Veniti cu descrieri. Daca aveti impresia ca ma insel in legatura cu vreun model, remediati aceasta descriere prin propria voastra viziune.
-
BlackMo - Incepator
- Maşina: Ford Focus 2, 1.6 TDCi