Hai sa-mi dau si eu cu parerea.
Si eu am avut aceeasi problema in a deosebi discutiile legate de Focus 1 si Focus 2. Dupa un timp m-am obisnuit si am stiut cum sa le filtrez.
Aceasta impartire pe generatii ar ajuta foarte mult pe noii veniti, care nu cunosc atat de bine modelele Ford.
E si normal ca pentru cei familiarizati aceasta divizare sa li se para mai mult sau mai putin inutila.
Sugerez o divizare folosind sub-forumuri (cred ca trebuie instalat un mod pentru phpbb)
In acest fel homepage-ul ramane neschimbat, divizarea facandu-se doar pe sectiunea vehicule Ford.
Cam asa ar arata:
- Cod: Selectaţi tot
$2
Toate topic-urile (atentie, nu forumurile) care vor fi direct sub Ka / Focus / Mondeo vor fi topic-uri de natura generala pentru toate generatiile (e.g. "Care dintre voi si-ar mai lua Focus?")
Poate fi folosit un grafic pentru delimitarea cat mai exacta a generatiilor:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Europ ... at_the_top
Se poate de asemenea folosi o mica descriere pentru fiecare sub-forum: perioada in care respectiva generatie a fost produsa (e.g. Focus 1 (1998-2003)).
Bineinteles ca aceasta reorganizare cere timp, resurse, rabdare. In final eu zic ca merita.
Ar ajuta foarte mult in a gasi informatia dorita intr-un timp cat mai scurt.
Asta ca sa nu mai zic de toate topic-urile sticky, announcement, etc, inutile si out-dated care mananca o groaza de spatiu.
LE: nu trebuie sa avem ca termen de comparatie alte forumuri, trebuie pur si simplu sa ne gandim cum ne-ar fi noua cel mai bine sa facem organizarea.