Discutii libere/forum

constatare asigurare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

constatare asigurare

Mesajde stdanm » 26 Noi 2007, 21:57

am fost lovit din spate de un x5... se pare ca tin mai bine franele la fiesta decat la bmw.... ciudat. in fine, am fost cu omul la politie, a recunoscut vina, i-a dat amenda, si ne-a dat amandorura foita aia mica pt reparatie, si mi-e mi-a dat o copie dupa procesul verbal incheiat tipului in care se specifica,... ca el accepta ca rca-ul lui sa plateasca pagubele (e facut la omniasig). maine dimineata ma duc la constatare, si am o mica nelamurire. daca la bara din spate si la spoiler nu are ce comenta, eu dupa ce am deschis cu greu hayonul, nu am mai reusit sa il inchid. am fortat putin, dar batea in bucata aia de plastc. de la drumurile de atunci, asta a tot batut si a ciupit din plastic si din chederul ala... poate sa faca nazuri ala de la asigurari, ca asta nu a fost de la accident?
stdanm
Gold Member

Mesajde gedan » 27 Noi 2007, 11:20

daca nu a scris politistul pe aviz, nici constatatorul nu ti-l trece.
insa, daca te duci la un service serios, ei pot sa faca raport catre societatea de asigurari si sa-ti treaca pe deviz.
eu am facut asa la nissan, super seriosi.
Sierra 2.0i DOHC '92, K&N, Borla
Mondeo 2.0 TDCI '02 Ghia, 130HP, K&N
Nissan Primera 2.0l, 140HP, K&N
gedan
Gold Member

Maşina: Mondeo Tdci, 2002, 2.0l, 96KW, Ghia

Mesajde bogdanv » 27 Noi 2007, 12:14

in service-ul la care te duci se poate face reconstatare, pe care o face agentul de asigurari. oricum cind ajungi la asigurari spune-i agentului constator de acest lucru si iti va trece el chestia asta fara constatarea politiei.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde cristian.ionescu » 27 Noi 2007, 12:32

Din pacate si eu am suferit acelasi scenariu.
Eram cu un 206 si am fost lovit din spate de o doamna. La scurt timp am constatat ca incep sa pierd antigel (radiator fisurat). Insa agentul constatator de la RCA Unita Cluj nu a vrut sa-mi despagubeasca si radiatorul.
A spus ca din dinamica accidentului nu se poate dovedi ca fisurarea lui are legatura cu impactul din spate.
Ne-am certat cam 1 ora pe tema asta.

Sper din tot sufletul sa nu patesti la fel!
Cristi
cristian.ionescu
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2007 Sedan DuratecHE 2.0 16V 145CP

Mesajde stdanm » 27 Noi 2007, 12:52

cred ca matur cu ei pe jos, deja am fost de 2 ori la ei si am plecat pt ca nu aveam toate documentele... e putin mai complicat. in fine. mi-am facut programare la csd, si dak e vb cu ala sa treaca si asta la constatare. ms
stdanm
Gold Member

Mesajde alecsutzu » 27 Noi 2007, 13:36

hmm...cam nasol....nu se stie daca o sa ti`l schimbe.....iti spun din proprie experienta (desi la mine era rupt de ceva vreme).
Si pe mine m`a "pupat" in....spate....un copilas cu un clio....care se uita dupa domnisoare....si nu in fata (l`am vazut in oglinda ca nu se uita in fata).....in urma accidentului m`am ales cu bara crapata si armatura de la portbagaj indoita....eu nu am mai fost la politie, pt ca nu aveam tp de pierdut, eram in criza de timp....l`am lasat in pace si pe ala.....

initial am crezut ca e doar bara, care am spus ca o fac pe casco si nu`i problema, ulterior am incercat sa deschid portbagajul....dar.....spre uimirea mea abia am reusit.....

am reusit in cele din urma sa`l deschid....dar cand am incercat sa`l inchid.....la fel ca tine atingea in plasticul ala.....initial nu mi`am dat seama in ce atinge...si am zis ca decat sa fac ceva mai rau mai bine verific....si am rabatat bancheta.....m`am bagat jumate in portbagaj...am vazut ca atinge in plastic....l`am dat jos.....am inchis haionul...si am plecat......
cand am ajuns dupa 2 saptamani acasa sa fac dosarul...am incercat sa ii spun inspectorului ca ala a fost agatat din cauza armaturii care e deformata....a zis ca nu poate prinde si chederul pentru ca dinamica accidentului nu este de asa natura incat sa fi distrus chederul.....si nu a vrut sa mi`l schimbe.....

deci....iti urez multa multa bafta....poate tie nu o sa`ti faca probleme si o sa ti`l schimbe!
bafta!
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde bogdanv » 27 Noi 2007, 13:44

chestia cu dinamica accidentului e un fel de teapa. se poate cere expertiza si sa imi spuna mie ca fac ei simulari pe calculator referitor la dinamica accidentului. trebuie sa insisti si sa te duci si la CSA daca vrei sa ai cistig de cauza. mai ales in cazul accidentelor cu autor necunoscut ar trebui sa plateasca un criminalist sa investigheze ce tip de masina, ce viteza, care e directia de deplasare, etc.

cred ca asta e un fel de barba cu care se inarmeaza ei ca sa nu le mai dai batai de cap.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

bogdanv

Mesajde alecsutzu » 27 Noi 2007, 13:52

pt 150 lei cat e un cheder nou....nici nu are sens sa ma mai chinui.....ce rost are? :)

alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Mesajde bogdanv » 27 Noi 2007, 14:00

vezi...daca asa gindim cu toti si daca asa reactionam ei invata ca au piinea si cutitul in mina si ca pot face tot ce vor si ca sintem noi la mina lor si nu invers.

nu ma refer la tine, ma refer in general la starea de fapt si la modul de a privi lucrurile. e la fel ca si cu restul de la alimentara cind iti da o bomboana ca nu are 20 de bani!
Imagine

bogdanv

Mesajde alecsutzu » 27 Noi 2007, 14:03

:) stiu la ce te referi...dar sincer....nu stau sa ma zbat acum pt 150 lei....nu neaparat ca sunt plin de bani si dau pe afara....ci pentru ca eu am facut dovada la politie ca m-a lovit cineva in parcare...omu si`a dat seama ca nu am fost lovit in parcare, dar nu a zis nimic.....si nu numai....

alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Mesajde stdanm » 27 Noi 2007, 19:20

bogdanv are dreptate, nu trebuie sa ii lasam sa isi faca ei de cap. pt ca se va ajunge sa zica,..., ca nu din accidentul asta s-a indoit bara, ca era indoita de ceva vreme si ca acum doar a atins spoilerul.
partea nasoala e ca are dreptate, ca nu in timpul accidentului s-a stricat ala, ci pe drum. dar ei nu vin sa faca constatare la fata locului!
stdanm
Gold Member

Mesajde stdanm » 29 Noi 2007, 01:19

dupa ce am fost si a 3-a oara la asigurare mi-a deschis in sfarsit dosar de daune. (asta dupa ce m-a intrebat si de copia dupa talonul aluia, pe care nu mi-o ceruse nimeni!!!!)
s-a uitat frumos, m-a pus sa o desigilez (era toata acopeiria de scotch), si a trecut pe lista si chederul si ornament de plastic, cel de pe langa cheder. si in plus a mai vazut o mica infundatura exact deasupra locului unde era spoilerul spart.
maine dimineata programare la csd, vedem ce zic baietii de acolo.
stdanm
Gold Member

Mesajde tomcatmouse » 29 Noi 2007, 13:38

oricum se va face reconstatare ,eu am un amic care a fost loit din spate ,cu avarii mari ,,in service au schimbat ot ce trebuia ,,stai fara grija ,,BAFTA MAXIMA
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde stdanm » 29 Noi 2007, 13:50

am fost de dimineata, s-a uitat baiatu' de la CSD si evident ca a mai adaugat... acum mai trebuie si acceptul iar de la asigurare nu?
in fine, sper sa rezolv repede ca stau cu masina deschisa.
ms

LE: trebuie trecut in cartea de service tot ce fac ei acolo? stie cineva?
stdanm
Gold Member

Înapoi la Discutii libere/forum