ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
06 Dec 2007, 14:28
Am deschis topicul acesta fiindca tot mai multi dintre noi avem nevoie de el.As vrea sa se discute aici despre toate problemele sau detaliile despre aceste servicii.
Eu vreau sa imi creez cont la Paypal. Am vazut ca am 3 posibilitati. Personal, Premium si Business.
Pentru a cumpara de pe E-bay care dintre ele imi trebuie.
06 Dec 2007, 15:13
In ce categorie te incadrezi ?
Se poate plati cu toate.
06 Dec 2007, 15:18
Super interesant ,as vrea sa stiu si eu unde pot deschide un astfel de cont PAY PALL.Desi sunt putin reticent in ceea ce priveste tranzactiile de genu..sunt valcean si la mine in oras oameni isi duc viata din tzepe pe Ebay

asa ca think twice before doing something
06 Dec 2007, 15:19
Eu am Personal. Si sunt multumit. Nu il folosesc numai pe eBay si ma scuteste de introducerea permanenta a datelor.
06 Dec 2007, 15:20
are importanta e fel de card ai?
06 Dec 2007, 15:21
nenea viperu daca ai timp da-ne si noua niste detalii cu privire la pasii de urmat la creearea contului.stiu ca scrie si pe site dar e mai bine sa ne explice cineva care a facut treaba asta deja.ms.
06 Dec 2007, 15:25
@andoruls: cand faci o afirmatie e bine sa dai si o explicatie.
Cum fac mai exact, concitadinii tai ?
06 Dec 2007, 15:27
@fasconal.e de notorietate ca la valcea e cea mai mare concentratie de hakeri si tepari pe net din romania.no offence dar asa e.
06 Dec 2007, 15:28
Am urmat fix pasii de acolo. Dupa ce dai datele ti se trag de pe card 1.5 euro (daca tin bine minte, sau 3?) pe care ii primesti inapoi la prima tranzactie efectuata prin PayPal. Dupa ce ti se trag banii, pe extrasul de cont apare numele serviciului care ti-a tras banii si la coada un cod de 4 cifre. Este codul de identificare pe care trebuie sa-l scrii ca sa ti se activeze contul de PayPal, si care demonstreaza ca tu esti posesorul cardului.
06 Dec 2007, 15:30
$1 scrie:$2fasconal.e de notorietate ca la valcea e cea mai mare concentratie de hakeri si tepari pe net din romania.no offence dar asa e.
Te cred, dar hai sa-ti spun tie si colegului, cum cumpar eu de pe net si platesc cu pay-pal:
Caut pe net ceva, dau peste o firma care are ce-mi trebuie mie, comand, platesc cu pay-pal, primesc marfa.
Acu' ma intreb: Unde sunt ma' aia din Valcea ?
06 Dec 2007, 15:34
peste tot
06 Dec 2007, 15:36
@viper.are vreo importanta daca nu e cardul meu?al meu e maestro si nu e acceptat.al sotiei este visa si merge.fac contul cu datele mele sau cu datele ei?
06 Dec 2007, 15:37
cand primiti ceea ce cumparati prin ebay platiti ceva taxe pe la posta sau vama?
06 Dec 2007, 15:39
Acum sa vorbesc si serios:
1. comertul electronic este intr-o foarte mare expansiune
2. Pay-pal este unul dintre cele mai sigure modalitati de plata on-line
3. sigur ca sunt si fraude, dar acestea sunt de regula ( ca si la Valcea) CUMPARATURI FRAUDATE, adica, se comanda ceva si se plateste cu carduri false, furate etc
4. daca ti-e frica nu cumpara decat de la firme
5. daca ti-e frica tine cardul gol (cel pe care il folosesti la Pay-pal si alimenteaza-l doar in momentul in care vrei sa cumperi ceva on-line.
Eu de exemplu am un card special facut pentru plati online pe care tin cel mult 500RON ( Go For It ! dragi Valceni)
Cam asta e tot ...
Ultima oară modificat de
fasconal pe 06 Dec 2007, 15:40, modificat 1 dată în total.
06 Dec 2007, 15:40
$1 scrie:$2and primiti ceea ce cumparati prin ebay platiti ceva taxe pe la posta sau vama?
Nu, numai daca sunt din afara UE cand e posibil sa fie Vama, eventual TVA ( exclus la lucruri marunte care se trimit in plic)
06 Dec 2007, 15:50
Am o problema.
Mi-am facut cont pe paypal. Dar cand am scris numele,
La first name am pus Tiriplica iar la
last name : Cosmin-Constantin
Dupa aceea am observat ca pe cardul meu scrie
Tiriplica Cosmin.
Cred ca din cauza asta nu imi recunoaste cardul.
Este visa de la brd.
Stiti cum pot modifica Numele in cont. Prenumele am gasit unde sa il modific dar tiriplica mi-l preia de undeva si e nemodificabil.
06 Dec 2007, 15:57
$1 scrie:$2viper.are vreo importanta daca nu e cardul meu?al meu e maestro si nu e acceptat.al sotiei este visa si merge.fac contul cu datele mele sau cu datele ei?
cu datele titularului de card
06 Dec 2007, 15:58
$1 scrie:$2m o problema.
Tiriplica Cosmin.
Este visa de la brd.
Stiti cum pot modifica Numele in cont. Prenumele am gasit unde sa il modific dar tiriplica mi-l preia de undeva si e nemodificabil.
Nu-ti recunoaste cardul nu din cauza numelui ci pentru ca e blocat la plati pe net.
E card de debit sau card de credit ?
06 Dec 2007, 16:00
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
cred ca e valabil si la mine.desi am cumparat bilete la concert de pe net si a mers sa platesc cu el.
06 Dec 2007, 16:09
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m o problema.
Tiriplica Cosmin.
Este visa de la brd.
Nu-ti recunoaste cardul nu din cauza numelui ci pentru ca e blocat la plati pe net.
E card de debit sau card de credit ?
Sa-l ia dracu de card, ca i-am spus alia la banca destul de clar ca il vreau pentru plati pe internet. Nici nu stiu daca e de debit sau de credit.
06 Dec 2007, 16:11
Am facut si un copy la eroare.
Enroll in PayPal's Expanded Use Program
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Ultima oară modificat de
Tiry213 pe 06 Dec 2007, 16:14, modificat 1 dată în total.
06 Dec 2007, 16:13
Iar in cont numele mi-l scrie :
Welcome, Cosmin-Constantin Tiriplica (
cosmin.tiriplica@gmail.com)
Iar pe card numele meu este Tiriplica Cosmin
Cred ca asta e eroarea la mine.
Ultima oară modificat de
Tiry213 pe 06 Dec 2007, 16:20, modificat 1 dată în total.
06 Dec 2007, 16:16
@Tiry213: Este cardul pe care incasezi salarul ?
06 Dec 2007, 16:19
Nu. Am si card de salariu. Dar ala e maestro.
Si nu l-as baga pe ala la net. Pe asta l-am facut special. Nu vreau sa ma trezesc cu surprize.
06 Dec 2007, 16:21
Deci este card de credit sa inteleg ?
Sau ti-ai deschis un cont din care poti scoate bani cu acest card ?
Idea este ca numai cardurile de credit sunt "open" din start la plati on-line.
06 Dec 2007, 16:22
DA, este de credit. Nu stiu exact care e debit sau credit. Dar cred ca este de credit. Un card normal. Pun banii pe el si ii scot.
06 Dec 2007, 16:30
$1 scrie:$2A, este de credit. Nu stiu exact care e debit sau credit. Dar cred ca este de credit. Un card normal. Pun banii pe el si ii scot.
OK, n-ajungem nicaieri asa.
Suna la banca ( ai un tel verde ?) si intreaba-i daca cardul este "bun" de plati on-line.
Daca e ok, atunci nu-ti ramane decat sa verifici daca cardul tau este acceptat de Pay-pal in sensul ( nu mai stiu care sunt cele acceptate ) VISA, MASTERCARD etc.
Daca si asta e Ok atunci incearca sa deschizi contul de Pay-pal cu date corecte, vezi Nume, Prenume...
06 Dec 2007, 16:33
$1 scrie:$2A, este de credit. Nu stiu exact care e debit sau credit. Dar cred ca este de credit. Un card normal. Pun banii pe el si ii scot.
Deci este debit! Cardul de credit este acela pe care ai o suma de bani credit (de la banca) pe care o poti folosi si apoi returna.
06 Dec 2007, 16:45
Ok. Dar cum fac sa schimb numele din cont. Sa le inversez?
06 Dec 2007, 16:46
Cardul e card oricum ar fi, conteaza cum e contul din spate

Eu am MasterCard, nu e de credit, dar merge oriunde pe net.